Kış geldi ya canım ev en güzeli bence.Hamdolsun kış geldi pek bebekle çıkamıyorum dışarı evdeyiz akşam oturmalara gidiyoruz yada misafir geliyor:) diyet demeyelimde sağlıklı beslenme diyelim daha çok bunu yapmaya çalışıyorum bir ili gün az yediğimde sütün hemen etkileniyor kızım etkilensin istemiyorum o yüzden sağlıklı beslenmeye devam birde spor yapıyorum o baya iyi oluyor benim için baya faYdası var.
Sen nasılsınnasıl gidiyor. Hedefine çok yok senin canım. Keyfin nasıl
Kesinlikle öyle hayatım boyunca öyle takıntım olmadı belki hep o yüzden balık etli oldum :)))Kış geldi ya canım ev en güzeli bence.Aileyle vakit geçirme . Sağlıklı beslenme iyidir kuzum. Aceleye gerek yok. Yavaş yavaş gider inşallah. Ben de fazla takmıyorum kiloyu. Yavaş yavaş gidiyor işte. Yaşamak güzel keyfini çıkarmaya çalışıyorum hayatın şu günlerde
çok mantıklı yani insan yedikçe yiyesi geliyor bazen doymama nöbetleri geçiriyor sanki doğru demiş hocam biz iyiyiz şükür bizd Ankara’ya gitmiştik bende aynı şekilde bakamadım :)) sen nasılsın kesin fıstık gibi olmuşsunuzdur düğündeCanım günaydınzezeozge
Nasılsın? Umarım iyisindir.Bebek ne yapıyor, iyi mi? Hafta sonu giremedim yoğunluktan. Düğün dernek vardı. Cumartesi tekrar başladım şeker orucuna.
Geçen bir programa katılmış Canan hoca şeker hastaları yer, şeker vücudu yer, şeker yedirtir diyor. Hücrelere uygun besin olmadığı için değerlendiremiyormuş hücreler. Ondan yediğimiz halde sürekli bir açlık hissi oluyormuş
çok mantıklı yani insan yedikçe yiyesi geliyor bazen doymama nöbetleri geçiriyor sanki doğru demiş hocam biz iyiyiz şükür bizd Ankara’ya gitmiştik bende aynı şekilde bakamadım :)) sen nasılsın kesin fıstık gibi olmuşsunuzdur düğünde
Hadi yaaa eski insanlar herşeyi doğal yiyor ve çok çalışıyordu. Bizim gibi değiş biz öyle istesekte bedensel çalışmıyoruz. O yüzden yediklerimize dikkat etmek gerekiyor meyve ben öyle çok yemiyorum artık özellikle o meyve diyetinden sonra bir nar yiyorum bazen eskiden olsa löp löp mandalina portakal yerdim. Ama gerçekten yediklerimiz hücrelerimizi oluşturuyor ben şekeri azalttıktan sonra baya rahatladım artık daha az uykuya ihtiyacım oluyor dağa dinçim mesela o bile fark ediyorCanım geçen YouTube da video izliyordum. Biri sebze suyu, meyve suyu, meyve ve spordan sonra kan şekerini ölçmüş belli aralıklarda. Sebze suyu kan şekerini 2-3 mg yükseltmiş. Siyah üzüm adamın kan şekerini 80/90 dan 180 mg a zıplatıyor. Adam şok. Üzüm suyu sadece 30 mg yükseltmiş. Üzüm suyundan önce ama spor yapmış ondan az yükselmiş olabilir diyor. Artık meyveyi hayatımdan çıkaracağım diyor ahah çok güldüm. Adam vegan/vejeteryan
Düşünsene üzüm bu kadar yükseltiyorsa bisküvi pasta ne yapar acaba 380’e çıkarır kesin .. Sonra Nutella yedim neden kilo aldım ya diye ağlıyor insan.Rabbimin işi. Nasıl yaratmış bizleri. Mucize resmen
Aynen canım adam meyveyi yiyor şeker zıplıyor. Hafif İki üç egzersiz yapıyor tekrar ölçüyor düşmüş kan şekeri. Azıcık hareket bile yetiyor gençken. Vücüdumuz birer mucize.Hadi yaaa eski insanlar herşeyi doğal yiyor ve çok çalışıyordu. Bizim gibi değiş biz öyle istesekte bedensel çalışmıyoruz. O yüzden yediklerimize dikkat etmek gerekiyor meyve ben öyle çok yemiyorum artık özellikle o meyve diyetinden sonra bir nar yiyorum bazen eskiden olsa löp löp mandalina portakal yerdim. Ama gerçekten yediklerimiz hücrelerimizi oluşturuyor ben şekeri azalttıktan sonra baya rahatladım artık daha az uykuya ihtiyacım oluyor dağa dinçim mesela o bile fark ediyor
Gençken öyle daha çabuk toparlıyoruz yaş aldıkça kilo vermekte zorlanıyor insan hormonlar yavaşlıyor mu ne birde menepoz olursak yandık :))Aynen canım adam meyveyi yiyor şeker zıplıyor. Hafif İki üç egzersiz yapıyor tekrar ölçüyor düşmüş kan şekeri. Azıcık hareket bile yetiyor gençken. Vücüdumuz birer mucize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?