• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Kızın nasıl oldu canım zezeozge zezeozge aşı olmuş minnoş. Geçmiş olsun :KK200::KK200:
Çok sağolasın canım :dua: yaa üç tane bacaktan bir de damla şeklinde oldu kuzum geçe ağlayarak uyandı kaç defa ki hiç huyu değildir .şükür iyi şimdi toparladık bir ateş olabilir diye sürekli tetikte bekliyorsun. Bir yaşına kadar daha yok :KK76: şükür

Dün bende kaçamak yaptın bebeği sattım babasına kendime zaman ayırdım ilk defa hamama gittim birde masaj yaptırdım bir iyi geldi bir iyi geldi anlatamam :hamarat:resmen yoğurdu beni valla. Hamamda çok güzel pling oluyor cilde :rapci:

Çok sağolasın canım :dua: yaa üç tane bacaktan bir de damla şeklinde oldu kuzum geçe ağlayarak uyandı kaç defa ki hiç huyu değildir .şükür iyi şimdi toparladık bir ateş olabilir diye sürekli tetikte bekliyorsun. Bir yaşına kadar daha yok :KK76: şükür

Dün bende kaçamak yaptın bebeği sattım babasına kendime zaman ayırdım ilk defa hamama gittim birde masaj yaptırdım bir iyi geldi bir iyi geldi anlatamam :hamarat:resmen yoğurdu beni valla. Hamamda çok güzel pling oluyor cilde :rapci:
Ay canım nasıl kıydılar üç iğne batırmaya. İnşallah ateşi çıkmamıştır. :KK200::KK200:Sen de iyi yapmışsın canım. Sıhhatler olsun. ;) Sevdindim iyi gelmesine. :KK39: kendini ihmal etme :KK37:

Ay canım nasıl kıydılar üç iğne batırmaya. İnşallah ateşi çıkmamıştır. :KK200::KK200:Sen de iyi yapmışsın canım. Sıhhatler olsun. :KK66: Sevdindim iyi gelmesine. :KK39: kendini ihmal etme :KK37:
sağolasın canım devlet babamız mecbur kalıyor İşte o hastalığı daha rahat atlatsın diye
Birde diş çıkarıyormuş bende diyorum neden mızmızlanıyor şimdi ilk ben gördüm ama gördüğümü söylemicem ki görenler hediye alsın kızıma :KK48:

sağolasın canım devlet babamız mecbur kalıyor İşte o hastalığı daha rahat atlatsın diye
Birde diş çıkarıyormuş bende diyorum neden mızmızlanıyor şimdi ilk ben gördüm ama gördüğümü söylemicem ki görenler hediye alsın kızıma :KK48:
Ay alsınlar tabi canım. Ben yanında olsam ben de alırdım valla. ;) uslu bir çocuğa benziyor canım maşallah. Başka çocuklar diş çıkarırken rezil ediyorlarmış anne babayı ;)

Ay alsınlar tabi canım. Ben yanında olsam ben de alırdım valla. :KK66: uslu bir çocuğa benziyor canım maşallah. Başka çocuklar diş çıkarırken rezil ediyorlarmış anne babayı :KK66:
dimi yani biraz işgüzarlık yapayım :KK48:çok sağolasın teyzesi almış kadar oldun :)):KK15:
Kehribar takıyorum kuzuma bilmiyorum ama omunda etkisi vardır herhalde diş için

Güncel listeyi bulup kaçıncı gün de olduğumu mu yazıyorum

Hoş buldum canım... şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz
Evet aynen bak en son hangisiyse ekle kendini

Ben hurma yiyorum emzirdiğini için sürümese faydası oluyor

Back