• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

bi gün normal olarak neler yediğini yazar misin canim saatleriyle
Sabah on onbi arası kahvaltı yapıyorum zeytin peynir domates salatalık ve yumurta v yeşillik varsa evde sonra arada kuru kayısı yada hurma varsa yiyorum akşam 6 elim geliyor yemek yememiz yediyi buluyor İşte akşam yemeği ne yaparsam onu yiyorum ki hep salata yaparım salata yüzde bol yerim
Çay yapıyorum ondan sonra Tazmanya uyanıyor bende :deli:

Karatay hoca duymasın :KK66:
ben karatay hocayı tanımam
benim doktorum ne derse onu yaparım nefes alma desin almam resmen:p
ben bir mucizeyi yaşıyorum canım ve doktorumun adı ömer soyak
hurma 2 tane yiyebiliyorsun günde ama bana serbest teyzemde gidiyor ona tatlıyı kesinlikle yasaklamış
migren için gidiyor

Sabah on onbi arası kahvaltı yapıyorum zeytin peynir domates salatalık ve yumurta v yeşillik varsa evde sonra arada kuru kayısı yada hurma varsa yiyorum akşam 6 elim geliyor yemek yememiz yediyi buluyor İşte akşam yemeği ne yaparsam onu yiyorum ki hep salata yaparım salata yüzde bol yerim

Canım akşamları aç mı oluyorsun? Daha erken karnını doyurmadığından?

ben karatay hocayı tanımam
benim doktorum ne derse onu yaparım nefes alma desin almam resmen:p
ben bir mucizeyi yaşıyorum canım ve doktorumun adı ömer soyak
hurma 2 tane yiyebiliyorsun günde ama bana serbest teyzemde gidiyor ona tatlıyı kesinlikle yasaklamış
migren için gidiyor
Oooo ne güzel canım. Hangi şehirde doktor?

Karatay hoca beslenmeyi genel olarak anlatıyor tabii. Özel durumlarda farklı beslenme daha uygun olabilir gerçektende :KK200::KK200: hurma da kötü bir gıda sayılmaz cipsle karşılaştırırsak ;)

Oooo ne güzel canım. Hangi şehirde doktor?

Karatay hoca beslenmeyi genel olarak anlatıyor tabii. Özel durumlarda farklı beslenme daha uygun olabilir gerçektende :KK200::KK200: hurma da kötü bir gıda sayılmaz cipsle karşılaştırırsak :KK66:
samsun çarşambada canım
ben çorumdan gidiyorum çok profesörler gördüm hepsi hastalığımın üstüne
hastalık koydular
ben nöral terapi alıyorum canım

canim beslenmen gayet ideal duruyor acaba aksam yemeginde doymadan mi kalkiyorsun

samsun çarşambada canım
ben çorumdan gidiyorum çok profesörler gördüm hepsi hastalığımın üstüne
hastalık koydular
ben nöral terapi alıyorum canım
Ben de sağlıkl beslenme konularına çok meraklıyım canım. Nöral terapi neymiş araştırayım. İlgim var bu konulara

Canım akşamları aç mı oluyorsun? Daha erken karnını doyurmadığından?

canim beslenmen gayet ideal duruyor acaba aksam yemeginde doymadan mi kalkiyorsun
kahvaltı ve akşam arası biraz uzak galiba birde bebek uyuyor gece uykusuna ben o zaman gevşeme moduna geçince psikolojik olarak galiba rahatlamak istiyorum büyün enerjimi alıyor cadı şimdi hareketlendi baya gün boyu ilgi bekliyor. Ancak o uyuyunca bana zaman kalıyor diyenmi yapıyorum

Ben de sağlıkl beslenme konularına çok meraklıyım canım. Nöral terapi neymiş araştırayım. İlgim var bu konulara
Bende seviyorum tlc de mi ne vardı bir ara yemek Hastanesi diye bir program insanlar hastalıklarına göre beslenme veriyorlardı. Baya da işe yarıyordu

kahvaltı ve akşam arası biraz uzak galiba birde bebek uyuyor gece uykusuna ben o zaman gevşeme moduna geçince psikolojik olarak galiba rahatlamak istiyorum büyün enerjimi alıyor cadı şimdi hareketlendi baya gün boyu ilgi bekliyor. Ancak o uyuyunca bana zaman kalıyor diyenmi yapıyorum
Canım öğle yemeği yersen belki öyle olmaz ne dersin? Akşamları evde disiplin lazım gerçekten. Ben akşamları ofiste bir şeyler atıştırarak kapatmaya çalışıyorum günü. Eve taşıyınca yeme faslını allahım bitmiyor o fasıl. Bütün günün yorgunluğu kızdığım insanlar her şeyin acısı çıkıyor. Çok iyi anlıyorum seni. ;)

S sekerportakalim kahveye izin var mı canım emziren anneye? Yemeğin üstüne 3-4 yudum acı kahve içebilirsin. Hemen iştah kesiyor. Ama kafein bebeğe geçmesin

Canım öğle yemeği yersen belki öyle olmaz ne dersin? Akşamları evde disiplin lazım gerçekten. Ben akşamları ofiste bir şeyler atıştırarak kapatmaya çalışıyorum günü. Eve taşıyınca yeme faslını allahım bitmiyor o fasıl. Bütün günün yorgunluğu kızdığım insanlar her şeyin acısı çıkıyor. Çok iyi anlıyorum seni. :KK66:
olabilir canım belki o saat çok uzun bebek bütün enerjimi emiyor bebekle hazırlamak olmuyor akşam elim gelince bebeğe bakıyorda ben hazırlıyorum. Olmadı 3 gibi en kötü yoğurt yiyeyim ben canım en azından biraz tok tutar hem kendim mayalıyorum doğal yani :)))
S sekerportakalim kahveye izin var mı canım emziren anneye? Yemeğin üstüne 3-4 yudum acı kahve içebilirsin. Hemen iştah kesiyor. Ama kafein bebeğe geçmesin
serbestte canım kahve içince bebek uyumuyor :)) öyle bir en kişi var ayran yoğurt yiyince misller gibi uyuyor

olabilir canım belki o saat çok uzun bebek bütün enerjimi emiyor bebekle hazırlamak olmuyor akşam elim gelince bebeğe bakıyorda ben hazırlıyorum. Olmadı 3 gibi en kötü yoğurt yiyeyim ben canım en azından biraz tok tutar hem kendim mayalıyorum doğal yani :)))
serbestte canım kahve içince bebek uyumuyor :)) öyle bir en kişi var ayran yoğurt yiyince misller gibi uyuyor
Yoğurt güzel işte canım iştah kesmeye. her öğünde tüketmeye çalış öğle ve akşam bir kaç yemek kaşığı bile olsa. Çok doyurucu çünkü.

Back