• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Yoğurt güzel işte canım iştah kesmeye. her öğünde tüketmeye çalış öğle ve akşam bir kaç yemek kaşığı bile olsa. Çok doyurucu çünkü.
Bu hafta öyle yapayım ben en iyisi bakalım bendeki Tazmanya nasıl tepki gösterecek bir çözülme m bulmam lazım bir hafta dişimi sıksam devamı gelecek biliyorum bu arada ilgi için :KK200::KK200::KK19::KK15:

Bu hafta öyle yapayım ben en iyisi bakalım bendeki Tazmanya nasıl tepki gösterecek bir çözülme m bulmam lazım bir hafta dişimi sıksam devamı gelecek biliyorum bu arada ilgi için :KK200::KK200::KK19::KK15:
İçindeki Tazmanya yı yerim ben :KK200::KK200:

Bu ara annem aşure yapmış. Ne kadar güzel olduğunu anlatıyor. İmtihanlar imtihanlar

İçindeki Tazmanya yı yerim ben :KK200::KK200:

Bu ara annem aşure yapmış. Ne kadar güzel olduğunu anlatıyor. İmtihanlar imtihanlar
:KK37:Ooo senin için tehlike var kaç kaç mutfağa gitme uzaklaş canım :KK4: Düşünme yarın geldiğinde annene söyle dağıtsın kalmasın sen gelene kadar canım yoksa sana suç işletecek:KK20:

Evet ya şeker yeme suçundan arkadaşlarım S sekerportakalim ve C cranial beni tutuklayabilirler diye izah ederim durumu :KK66:

:KK200::KK200::KK200:
Aynen canım düşün gün boyu zaten yemiyorsun yabi onuda yeme zaten tadını biliyorsun daha önce senden Yedim ve tadını biliyorum de aşureye sonra olay mahalini terk et :KK70:

Ay çok güldüm ya. Doğru tespit. Son üç gündür aç geziyorum aç. :KK70:

:KK36:
Yarın tartıya çıktığından ki mutluluğu düşün eksileri düşün canım için huzurla dolacaktı güzel günler için emek olmadan yemek olmuyor

canim sen bozdun mu orucu?
küstüm ben de bozacam işte! !! gidip waffle yiycem
Yaa yapma yaa valla yüzüne bakmaya yüzüm yok s bende kendime kızdım zaten :kızgın: sende gidersen bizim liderimiz kim olacak sen bizim üstadımız viz çekirğeleriniz gitme yapma waffle çok şekerli bak yeme yolu yarılamışsın

Dursaydım :super: önünde acaydım kollarımı gitme gitme diyeydim

Yaa yapma yaa valla yüzüne bakmaya yüzüm yok s bende kendime kızdım zaten :kızgın: sende gidersen bizim liderimiz kim olacak sen bizim üstadımız viz çekirğeleriniz gitme yapma waffle çok şekerli bak yeme yolu yarılamışsın

Dursaydım :super: önünde acaydım kollarımı gitme gitme diyeydim
yedim gitti valla

eger anca beraber kanca beraber 21e kadar devam bozmiycam dersen pazartesi yeniden başlayabilirim

Canım günde kaç litre su içiyorsun? Bir de akşam yemeklerini erkene al.
Bugün bir kase yoğurt ve iki dükün Mısır ekmeği yedim 3 gibi su an daha iyiyim emzirdiğini için 2,5 3 litre oluyor canım su severim içerimde

Back