• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Ben karbonhidratın sağlık üzerinde zararlı hakkında kitap okudukça bıraktım. Dün okyanus çuprası salata yedim bugün tavuk haşlanmış sebze. Öğle yemeği için. En doyurucu yemek
Sağlıklı beslenme üzerine baya araştırıyorsun :KK52: Çok iyi bence hani derler ya ne yersen o sun diye çok haklılar valla
:KK19:İyisi senin gibi arkadaşım var :):KK15:

tamam canım bugun aksam yemeginde sebze salata yiyerek basliyorum karbonhidrattan kacmaya. birbirimize destek olalim

aramiza hosgeldin canimm :) masallah iyi kilo vermissin neler yaptin?
tamam canım bugun aksam yemeginde sebze salata yiyerek basliyorum karbonhidrattan kacmaya. birbirimize destek olalim

aramiza hosgeldin canimm :) masallah iyi kilo vermissin neler yaptin?
3 lt su içtim gün de pilav makarna hamur işi yemedim arada bulgur yedim 4 yk sadece gün de 30 dk kadar yürüdüm 15 sabah 15 akşam ayrıca evde spor yaptım haftada 4 5 gün 45 dk en az abur cuburu kestim ara öğün yaptım servis küçülttüm sadece sabahları beyaz ekmek hariç 1 ya da 2 dilim ekmek yedim uzun süre de verdim kiloyu hemen veremedim maalesef

3 lt su içtim gün de pilav makarna hamur işi yemedim arada bulgur yedim 4 yk sadece gün de 30 dk kadar yürüdüm 15 sabah 15 akşam ayrıca evde spor yaptım haftada 4 5 gün 45 dk en az abur cuburu kestim ara öğün yaptım servis küçülttüm sadece sabahları beyaz ekmek hariç 1 ya da 2 dilim ekmek yedim uzun süre de verdim kiloyu hemen veremedim maalesef
uzun sürede verilen kilo daha kalici oluyor canim tebrik ederim azmini

C cranial canım öğle ve akşam yemeklerinin yanında mutlaka bir kase yoğurt tüket. Şaşıracaksın birden iştahın kesilecek. Yoğurt mucizevi bir besin iştah kesici, çoook yararlı, kalorisi düşük

Merhaba herkese :D

hangi tarihlerde bilmiyorum ama en son buralardayken 58dim çabalıyordum ama daha da kilom arttı 60ı bile gördüm. Sonradan bunun tiroidden kaynaklandıgını anladım. Birkaç kez sülük tedavisi oldum tiroidden. Vs vs. bunları geçeyim. Şuan 51 52 kg civarıyım.

Ölçülerim;
------------------ öncesi - sonrası
Meme: 88 86
Meme altı: 72 69
Bel: 68 62
Göbek: 90 79
Kalça: 96 91
Basen: 103 95
Üst bacak: 56 50
Diz: 38 34.5
Baldırlar: 36 33
Ayak bileği: 22 21

Sonrası kısmını bugün ölçtüm. Taze :p
Nasıl bu hale geldin derseniz; aşk ayrılık acısı, ve iştah kesikliği.. Hiç spor yapmadım. Ama tabi şekeri tatlıyı tamamen kesmiştim zaten şubat ayından beri. Birkaç kaşık aşure veya meyveli kek yiyordum ama arada.

Tavsiyem aşık olun sonra ayrılın sdfhjk :D :(

Merhaba herkese :KK70:

hangi tarihlerde bilmiyorum ama en son buralardayken 58dim çabalıyordum ama daha da kilom arttı 60ı bile gördüm. Sonradan bunun tiroidden kaynaklandıgını anladım. Birkaç kez sülük tedavisi oldum tiroidden. Vs vs. bunları geçeyim. Şuan 51 52 kg civarıyım.

Ölçülerim;

Nasıl bu hale geldin derseniz; aşk ayrılık acısı, ve iştah kesikliği.. Hiç spor yapmadım. Ama tabi şekeri tatlıyı tamamen kesmiştim zaten şubat ayından beri. Birkaç kaşık aşure veya meyveli kek yiyordum ama arada.

Tavsiyem aşık olun sonra ayrılın sdfhjk :KK70: :KK43:

Sağol tavsiyelerin için canım :KK200::KK200:

Merhaba herkese :KK70:

Ölçülerim;

Tavsiyem aşık olun sonra ayrılın sdfhjk :KK70: :KK43:
Evli ve çoçuklunolduğum için bana uymuyor be yapalım:))

Son günlerde kendime kural koydum. Akşam belli saatten sonra yemiyorum. Üzgün de olsam kızgın da yorgun da fark etmiyor. Ağıza fermuar. En çok akşamları duygusal yeme atakları oluyordu. Baya mutluyum ya ;) alıştım iyice

Son günlerde kendime kural koydum. Akşam belli saatten sonra yemiyorum. Üzgün de olsam kızgın da yorgun da fark etmiyor. Ağıza fermuar. En çok akşamları duygusal yeme atakları oluyordu. Baya mutluyum ya :KK66: alıştım iyice
doktorum şöyle demişti bana
yememek mutluluktur diye
içimden nasıl olacaksa dediydim ben de yedikçe mutlu oluyordum
ama artık ne demek istediğini anlıyorum bende çok mutluyum:KK71::KK71:

Son günlerde kendime kural koydum. Akşam belli saatten sonra yemiyorum. Üzgün de olsam kızgın da yorgun da fark etmiyor. Ağıza fermuar. En çok akşamları duygusal yeme atakları oluyordu. Baya mutluyum ya :KK66: alıştım iyice
Bende sabah saatlerinde yiyorum herşeyi meyve çerez kahve kahvaltı da ekleniyor 12 oldu mu tekrar acıkıyorum ...

Back