• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Evet aynen bak en son hangisiyse ekle kendini

Ben hurma yiyorum emzirdiğini için sür
Hurma rahim kaslarını kasıyormuş sanırım yeni düşük yaptım korunmayacam 2.ci adette aşılama başlayacak.. yumurta kalitesi için şekeri bırakmak istiyorum birazda başka önerin var mı kayısı incir kurusu dışında onları tuketiyorum

Hurma rahim kaslarını kasıyormuş sanırım yeni düşük yaptım korunmayacam 2.ci adette aşılama başlayacak.. yumurta kalitesi için şekeri bırakmak istiyorum birazda başka önerin var mı kayısı incir kurusu dışında onları tuketiyorum
Doğal katkısız pekmez bulursan hatta güvenmiyorsan kendin yap doğal olanlara şeker konulmuyor sucuk pestil olabilir

Hayır canım şeker karbonhidrat sigara gibi uyuşturucu tak diye bırakılmalı. Yasağı gevşeği orta yolu yok bunun. Karatay beslenmesi hakkında ne düşünüyorsun.
canim aslinda şeker konusunda bir sorunum yok yani birakabiliyorum yapabiliyorum ama hamurisi pogaca börek patates bunlari hayatımdan tamamen cikaramiyorum yasakladikca daha cok yiyorum :(

canim aslinda şeker konusunda bir sorunum yok yani birakabiliyorum yapabiliyorum ama hamurisi pogaca börek patates bunlari hayatımdan tamamen cikaramiyorum yasakladikca daha cok yiyorum :KK43:
Canım buğday göbeğini okusana işte. ;) ne anasının gözü onlar bizi içten içe bitiriyorlar haberimiz yok

Ben karbonhidratın sağlık üzerinde zararlı hakkında kitap okudukça bıraktım. Dün okyanus çuprası salata yedim bugün tavuk haşlanmış sebze. Öğle yemeği için. En doyurucu yemek

Canım buğday göbeğini okusana işte. :KK66: ne anasının gözü onlar bizi içten içe bitiriyorlar haberimiz yok

Ben karbonhidratın sağlık üzerinde zararlı hakkında kitap okudukça bıraktım. Dün okyanus çuprası salata yedim bugün tavuk haşlanmış sebze. Öğle yemeği için. En doyurucu yemek
tamam canım bugun aksam yemeginde sebze salata yiyerek basliyorum karbonhidrattan kacmaya. birbirimize destek olalim

şekersiz biri günü bitiyorum ilk gün çok zor olacak gibi :KK70: canım deli gibi istiyor
aramiza hosgeldin canimm :) masallah iyi kilo vermissin neler yaptin?

Back