- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim.benim mesaji alintilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip isminin karşısına kaçıncı gunde olduğunu yaz olur mugünaaydıın kızlar şekersiz 1. gün hadi bakalım kolay gelsin 21 i görebilmek dileğiyle
Teşekkür ederim canımcımm halletimcanim.benim mesaji alintilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip isminin karşısına kaçıncı gunde olduğunu yaz olur mu
tüh yakalandim canim baslayamadim malesef bu sira aktiviteler var bizim buralarda malesef tutamiyorum kendimi, kalabalikta atistiriyorum birseyler az da olsaaquarius24 canim bildirim yapmiyosun?
tamam hayatim ama bekliyorum seni beni yalnız birakma ikimiz icin açtım bu topigi :))tüh yakalandim canim baslayamadim malesef bu sira aktiviteler var bizim buralarda malesef tutamiyorum kendimi, kalabalikta atistiriyorum birseyler az da olsa
gelcem canim mutlaka hatta bugün baslamaya calisiyim:) aksam bildircemtamam hayatim ama bekliyorum seni beni yalnız birakma ikimiz icin açtım bu topigi :))
tabiki de katıl canım cok seviniriz hosgeldin :))
tamam canim bekliyorum heyecanla :))gelcem canim mutlaka hatta bugün baslamaya calisiyim:) aksam bildircem
ayy nasil sevindim seni gördüğüme sen demirbassin zaten sensiz olur mu :))Aha bu yazda mı başlıyoruz ben de varım
ayy nasil sevindim seni gördüğüme sen demirbassin zaten sensiz olur mu :))
hemen ekliyorumm listeye :))Sağol canım yarın başlarım ben de