• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Kızlar benide eklermisiniz 19. Temmuza kadar kararlıyım seker yemeyecem farkları merak ediyorum.ilk denemem

canım ben yememeye çalışıyorum. sen?
Ben de yemiyorum da dün sabah tost yedim. 2. gün yazacaktım beyaz ekmekten dolayı yazmadım. Sonra komşuya gittim orda da bayram şekeri yedim tamamen gitti. 2 temmuz 1. Gün :-)

Yine gitti benim bu gün. Kızımın doğum günü diye pasta almış babası ince bir dilim gitti :işsiz:
Bana gaz versene C cranial . Bildirim yapıp çıkmayalım sohbet edelim gaz verelim :halay:

Yine gitti benim bu gün. Kızımın doğum günü diye pasta almış babası ince bir dilim gitti :işsiz:
Bana gaz versene C cranial . Bildirim yapıp çıkmayalım sohbet edelim gaz verelim :halay:
nice mutlu yillara canimm :)

ben kendi adima bunu kilo vermek için degil de saglik icin yaptigima ikna etmeye çalışıyorum kendimi. cildim güzellessin , kan sekerim dalgalanmasin istiyorum. eger sen de gercekten istersen yapabilirsin :)

nice mutlu yillara canimm :)

ben kendi adima bunu kilo vermek için degil de saglik icin yaptigima ikna etmeye çalışıyorum kendimi. cildim güzellessin , kan sekerim dalgalanmasin istiyorum. eger sen de gercekten istersen yapabilirsin :)
Evett istiyorum çok kararlı gidiyorum bi anda gidiveriyor. Neyse yarın 1. gun tekrar. :confused:

Back