• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Merhabalar kızlar,

Dün gece çok fena geçti benim için. Dişim zonk zonk :KK47::KK47: uyutmadı. Bu sabah yana yana doktor aradık. Kanal tedavisinin ilk seansını yaptılar. O dolguyu açarken aklım başımdan gitti. Diş uyuşmadı vs vs. Kabus gibiydi inşallah ağrımaz artık :dua:
Çok geçmiş olsun Geçti geçti canım zor olan kısmı atlatmışsın diş olayı çok ağrılı yaa zor zor dikkat et kendine farısın öldürmez süründürür

8 EKİM PAZAR

C cranial :)
zezeozge zezeozge 3. Gün
C cerulean
Misafirlerden ancak bildirim yapıyorum şekerler yarın kv gelecek bir hafta on gün burda çaktırmadan diyete devam edeceğim :)))

Çok geçmiş olsun Geçti geçti canım zor olan kısmı atlatmışsın diş olayı çok ağrılı yaa zor zor dikkat et kendine farısın öldürmez süründürür
Günaydın canım,
Zoru gitti dediğin gibi. Ağrısı kesildi çok şükür. Kabus gibiydi. Allah başka dert vermesin yine de. Şeker orucu için bir neden daha. ;) diş sağlığı için şeker orucuna devam En Büyük KK

Misafir ağırlama güzel canım ya. Bol bol kardiyo, sohbet, şamata :KK66:. Tam benlik
Yaa aynen birde liseden arkadaşım gençlik muhabbetleri açılınca çok keyifli oluyor :KK48:
Günaydın canım,
Zoru gitti dediğin gibi. Ağrısı kesildi çok şükür. Kabus gibiydi. Allah başka dert vermesin yine de. Şeker orucu için bir neden daha. :KK66: diş sağlığı için şeker orucuna devam En Büyük KK
Herşey şeker orucuna çıkıyor bence en güzeli bunu bir hayat tarzı haline getirmek lazım aslında Şekeri çıkarmak lazım hayattan :mapus:

Yaa aynen birde liseden arkadaşım gençlik muhabbetleri açılınca çok keyifli oluyor :KK48:

Herşey şeker orucuna çıkıyor bence en güzeli bunu bir hayat tarzı haline getirmek lazım aslında Şekeri çıkarmak lazım hayattan :mapus:
Böyle sohbetler ruhun gıdası canım. ;) Güzel arkadaşlıklar önemli hayatta. ;)

Kızlar buraya yazar yazmaz gözüme bir kase aşure çarptı. Düşünmeden yedim akşam akşam ateş bastı :KK11:

Kızlar buraya yazar yazmaz gözüme bir kase aşure çarptı. Düşünmeden yedim akşam akşam ateş bastı :KK11:
Yaaa saha yeni başlamıştık ama olmadı ki yani şimdi bendede oluyor su ellerim ayaklarım yanıyor şekerli yiyince canım

Yaaa saha yeni başlamıştık ama olmadı ki yani şimdi bendede oluyor su ellerim ayaklarım yanıyor şekerli yiyince canım

Üzerinde yüzen bademlere tav oldum desem. :kahve:

Canım sıkılıyordu bugün canım. Aşure den çıktı. Şu an kendimi böyle hissediyorum: :kusmuk:

Yürüyüşe çıktım. Birazdan spor salonuna da gideceğim. Yarın tekrar başlıyorum.

Üzerinde yüzen bademlere tav oldum desem. :kahve:

Canım sıkılıyordu bugün canım. Aşure den çıktı. Şu an kendimi böyle hissediyorum: :kusmuk:

Yürüyüşe çıktım. Birazdan spor salonuna da gideceğim. Yarın tekrar başlıyorum.
Bazen duygusal boşlukta olunca insan oluyor öyle en azından telafi için uğraşmışsın.

Back