• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

selam kızlar
yazamadım bayağdır ben tarif araştırma peşindeyim
yarın kendi diyetime uygun kek yapacam

Günaydın kızlar,
Canım diyetine uygun aşure de yapabilirsin. Yemişler serbest mesela.
hay aklınla bin yaşa nasıl düşünemedim yarmasız yaparım tabi ya
ben hazır gelmelere alışığım ya
bu sefer kendi aşuremi yaparım:KK36::KK36:

hay aklınla bin yaşa nasıl düşünemedim yarmasız yaparım tabi ya
ben hazır gelmelere alışığım ya
bu sefer kendi aşuremi yaparım:KK36::KK36:
Ay canım bize de komşudan gelmişti yediğim aşure. Keşke benim de senin gibi sağlıklı tatlılar yapan komşularım olsa ;). Gönül rahatlığıyla yer insan.

Ay canım bize de komşudan gelmişti yediğim aşure. Keşke benim de senin gibi sağlıklı tatlılar yapan komşularım olsa :KK66:. Gönül rahatlığıyla yer insan.
kekimi yaptım hiç bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim
enfes oldu
tarifi benim günlüğüme yazacam almak isterseniz

ay canlarim beni gaza getirdinizz bu gazla daha devam ederim beeen :))
tabi siz olmadann aslaa
Gerçek olan canım valla özeniyorum ben bu ara irademi kaybettim galiba mevsimden mi anlamadım sanki içimde Tazmanya canavarı var
Ve onu duyuramıyorum
selam kızlar
yazamadım bayağdır ben tarif araştırma peşindeyim
yarın kendi diyetime uygun kek yapacam
bizimlede paylaş şekersiz mi kek

Ay canım bize de komşudan gelmişti yediğim aşure. Keşke benim de senin gibi sağlıklı tatlılar yapan komşularım olsa :KK66:. Gönül rahatlığıyla yer insan.
yaa bazen kırılma noktası var kayınvalidem bende on gün kalacak bakalım bu hafta nasıl geçecek genelde misafir giden gelen baya oluyor inşallah kaçırmam senin nasıl gidiyor

Gerçek olan canım valla özeniyorum ben bu ara irademi kaybettim galiba mevsimden mi anlamadım sanki içimde Tazmanya canavarı var
Ve onu duyuramıyorum

yaa bazen kırılma noktası var kayınvalidem bende on gün kalacak bakalım bu hafta nasıl geçecek genelde misafir giden gelen baya oluyor inşallah kaçırmam senin nasıl gidiyor
Canım bugün henüz ikinci gün ya, çok iyi gidiyor ondan. :D

Canım inşallah kaçırmazsın. Sen emziriyorsun ya canım ondan çok acıkıyorsun. Çok doğal bence

Ve onu duyuramıyorum

şekersiz ama doğal tatlandırıcılar var canım
hurma ve bal kullandım
sizin diyete uygun mu peki

Canım bugün henüz ikinci gün ya, çok iyi gidiyor ondan. :KK70:

Canım inşallah kaçırmazsın. Sen emziriyorsun ya canım ondan çok acıkıyorsun. Çok doğal bence
İkinizi gün önemli :KK53: hahaha süpersin yaa devamıda gelir sen iradeli bir kızsın inanıyorum sana
şekersiz ama doğal tatlandırıcılar var canım
hurma ve bal kullandım
sizin diyete uygun mu peki
doğal ise uyuyor canım hele bir söyle bakalım :işsiz:

mercimek ve nohut unlu kek:KK200::KK200:
2 yumurta
1 s.b badem sütü
3 yemek kaşığı bal
yarım çay bardağı zeytin yağı
15 tane yumuşatılmış hurma
ceviz fındık
kakao
kabartmaa tozu
aldığı kadar mercimek ve nohut unu
afiyet olsun:KK36::KK36:

mercimek ve nohut unlu kek:KK200::KK200:
2 yumurta
1 s.b badem sütü
3 yemek kaşığı bal
yarım çay bardağı zeytin yağı
15 tane yumuşatılmış hurma
ceviz fındık
kakao
kabartmaa tozu
aldığı kadar mercimek ve nohut unu
afiyet olsun:KK36::KK36:
Baya vitaminli bir kekmiş valla badem sütünden direk kazanmış bence :))

Ve onu duyuramıyorum

canim inanki benim de iştahım cok acik bu aralar ama sizi düşünerek tutuyorum kendimi yemiyorum tatli birbirimize karsi sorumluyuz suan 21i tamamlayacagiz insallah :)

canim inanki benim de iştahım cok acik bu aralar ama sizi düşünerek tutuyorum kendimi yemiyorum tatli birbirimize karsi sorumluyuz suan 21i tamamlayacagiz insallah :)

Doğru söylüyorsun sorumluluk taşımak lazım yaa su akşam yeme krizlerine çözğm bulmam lazım önerisi olan var mı

Back