• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Ooo ne güzel uzun bir tatil senin o zaman telafi için lazım diyorsun. Gelecek yaz gelsin fit fıstıklar :))
canim bi baksan açtığım konulara topiklere o kadar zamandır bu işe takintiliyim cok ugrastim ama sonuc hic degismedi :(
daha cocuk bile dogurmamis olmama ragmen kalin selulitli bacaklar göbek...
yol katedemiyorum bir yerden sonra pes ediyorum sanırım ama bıktım artik cok zor olmamali

masallah sizler de baya azimlisiniz yaza kadar bikmadan usanmadan buraya hergün yazarak devam etsek bence bu sefer değişim gelecektir

canim bi baksan açtığım konulara topiklere o kadar zamandır bu işe takintiliyim cok ugrastim ama sonuc hic degismedi :KK43:
yol katedemiyorum bir yerden sonra pes ediyorum sanırım ama bıktım artik cok zor olmamali

masallah sizler de baya azimlisiniz yaza kadar bikmadan usanmadan buraya hergün yazarak devam etsek bence bu sefer değişim gelecektir
Canım kitap okumalısın şekerin karbonun zararları üzerine. Kendini eğitirsen bu konuda kesseler bile elin varmaz şekere. Bir de akşam saatlerinde yemek kilo yapıyor. 5 den sonra yememek lazım. Akşam yemeği en hafif yemek olmalı. Brokoli yoğurt gibi

Cuma cumartesi mi Doğum günün canım. Ardından başla istersen
perşembe canım galiba öyle yapsam daha iyi olacak :olamaz:

canim bi baksan açtığım konulara topiklere o kadar zamandır bu işe takintiliyim cok ugrastim ama sonuc hic degismedi :KK43:

canım uzmana göründün mi besin toleransına felan baktırsaydın ben yemeyince zayıflıyorum sa işte yemesem :) ama yaza inşallah beraber gireceğiz

Canım kitap okumalısın şekerin karbonun zararları üzerine. Kendini eğitirsen bu konuda kesseler bile elin varmaz şekere. Bir de akşam saatlerinde yemek kilo yapıyor. 5 den sonra yememek lazım. Akşam yemeği en hafif yemek olmalı. Brokoli yoğurt gibi

perşembe canım galiba öyle yapsam daha iyi olacak :olamaz:

canım uzmana göründün mi besin toleransına felan baktırsaydın ben yemeyince zayıflıyorum sa işte yemesem :) ama yaza inşallah beraber gireceğiz
canlarim bende duygusal aclik var sıkıntıdan yiyorum daha hic diyet yapabildigimi hatirlamiyorum yemek icin yasiyorum resmen bunu duzeltmeye caliscam insallah

canlarim bende duygusal aclik var sıkıntıdan yiyorum daha hic diyet yapabildigimi hatirlamiyorum yemek icin yasiyorum resmen bunu duzeltmeye caliscam insallah
O zaman sorun belli canım inşallah çözersin :KK72:

Günaydın kızlar

Doğum günün kutlu mutlu olsun canım S sekerportakalim :KK68: nice sağlıklı mutlu yıllara küçük kızınla inşallah :nazar::nazar::nazar:

zezeozge zezeozge canım benimm iyi ki doğdun iyi ki varsin musmutlu huzurlu fit ailenle beraber nice senelere insallahhh :))
ay burdan kutlayacağınız aklıma gelmezdi yaa :)) çok mutlu oldum :KK76: C cerulean C cranial çok teşekkür ediyorum :KK200: Allah hepimize sağlık huzur versin inşallah :KK19::KK200::KK200::KK200: ay çok mutlu oldum :dua:

Gunaydin kizlar bende sekeri birakmak istiyorum aslinda soyle anlatayim kendimi normalde cips kola abur cubur cok tuketen bi insan degilim kirk yilin basi evde sinema gunu yaparsak yiyoruz onun haricinde fazla yemem zaten kilo olarakta 44 kiloyum ve cok zayifim ama cay veya kahve icmeyi cok severim ve butun seker hakkimi onlarda kullaniyorum benim ictigim kahveyi kimse icemez serbet gibi diye cayim da ayni sekilde..

Yalniz dedigim gibi sorunum kilo kaynakli degil, bende sebebini bulamadigim sekilde yuzumde sivilceler cikiyor yillarca kullanmadigim ilac kalmadi ama yok hic bir etkisini goremedim bende artik sekere bagladim ayrica baharati da cok tuketiyordum onu da kestim..

Dundenberi sekeri azaltmaya yonelik birtakim taktikler uyguladim cayima ve kahveme bir kup seker atiyorum, ama sizin hazirladiginiz liste de bal filan da var hic birsekilde yememem mi gerekiyor, sizler bir anda mi biraktinizyoksa benim gibi azaltarak mi nasil olacak:110:

Back