- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Sende verirsin inş kilo alirken kepceyle verirken gr gr :) haydi bakalım sanada kolay gelsin..
Evet canım alırken kepçe kepçe verirken bir çay kaşığıSende verirsin inş kilo alirken kepceyle verirken gr gr :) haydi bakalım sanada kolay gelsin..
Sanırım bu orucun baya etkisi var. Ben de çilek yiyince çok geliyor24 TEMMUZ PAZARTESİ
C cranial 27. gün
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89 18. Gün
Velvette
gulhilal
zezeozge 14. Gün
non nocere
@selcanmehmetcan
Dün bildirim yapmayı unutmuşum kızlar yaa özür dilerim ama şeker yemedim dün yürüyüşe gittik bir muz yedim bana çok tatlı geldi acaba bu oruçun etkisi varmı artım hemen şeker olayını fark ediyorum
Sanırım bu orucun baya etkisi var. Ben de çilek yiyince çok geliyor
O an o vardı bir yiyin dedim meyve yaa güya allahım bitiremeden zaten artık çok etkiliyor beni algıda seçicilik galiba şeker hemen fark ediyorum. C cerulean nasıl cesaret ettin yaa bir daha yeme dikkat et kendine Allah korusunzezeozge canım bir de tam meyvesini yemişsin en sekerlilerinden ; ) direk şeker komasına girmişsindir kaç gündür şeker yemiyorsun
Ramazan da bir kere orucu bir tabak lokma tatlısıyla açmıştım
sonrasını hatırlamiyorumsızıp kaldım sahura bile uyanamamistim ertesi gün şeker hastası olmamama rağmen..
Arada değil canım inşallah daim olur. Bu yaşlarda bilmiyoruz ama ileriki yaşlarda çıkıyor yanlış beslenmenin faturasıBen şeker diyetini Cuma günü bozdum ama yine de buraya sonuçları yazmayı bir borç bilirim
Herkes şey diyor hiç sivilcen kalmamış, yüzün mü parlıyor falan demek ki etkili oluyor arkadaşlar arada bir böyle detoks iyidir
Niye canım şimdiden yaz adını listeyeDun 1. Gunu bitirdimmmmm7 olunca listeye gireceğim inşallah.
Niye canım şimdiden yaz adını listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?