- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Ikinci gunumde bitti merhaba yeni hayat reglime 4 gunum var psikolojik mi nedir bazen meyvede kesmedigini hissettim olsun bakalim regl gunu degisiklik olcakmi gorcemm :) ins su sekerden ömür boyu kurtulsam ahhhh
Tmm eklerim bugunude atlatiyimda :)Listeye eklesene canım kendini
harikasin :)22 TEMMUZ CUMARTESİ
C cranial 25. GÜN
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89
@Vanillav
gulhilal
zezeozge 12. Gün
non nocere
Yolu yarıladım
canim son mesajdan alinti yapar misin22 TEMMUZ CUMARTESİ
C cranial
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89 16.gün
@Vanillav
gulhilal
zezeozge
non nocere
canim seker orucunun amaci vucudu sekerden arindirma, ilk adım olarak 21 gün hiç seker yememedir..Arkadaşlar vallahi sinirlerim çok bozuk şu an.Bir saat önce şeker orucunda olduğumu tamamen unutup kek yedim, hem de bir kaç dilim( Şeker orucuna girdiğimde beri o kadar çok tatlı ve pastayı reddettim ki,çok keyifle içtiğim kahveyi bile hiç zevk almadığım halde şekersiz içmeye katlandım. Ama maalesef bir saat önce unutarak orucu bozdum (( İşin komik tarafı şeker orucunu bozduğum çok sonra aklıma geldi.
Ben şimdi ne yapayım, orucu bitireyim mi yoksa devam mı edeyim? Bilgisi olan birisi bana tavsiyede bulunursa çok memnun olurum.
Tahin pekmeze de musaade var mi canim 1 yemek kasigi kadarcaytabagi canım meyveye müsade var
Su on bir gun icinde sanki imtihanmis gibi hic olmadigi kadar tatli ve pasta ikramlariyla muhatap oldum.Daha dun cok sevdigim yas pastayı reddettim. Millet bana güldü,yeni yeni icatlar çıkardığımı söyledi. vs. Neticede herkes bendeki kararlılığı gorunce tatlı konusunda ısrarı bıraktılar. Bu kadar mücadele ettiğim halde kendi dikkatsizligim yüzünden her şey mahvoldu. Şu an tekrar başa dönmek hiç göze alabileceğim bir şey değil. Her şey tamam da su kahveyi şekersiz içmek benim için tam bir işkence.En iyisi ben bugun orucu sonlandırmış olayım. Her halukarda 21 gun kuralını bozdum.Kendimi yeniden hazır hissettiğimde tekrar başlarım.canim seker orucunun amaci vucudu sekerden arindirma, ilk adım olarak 21 gün hiç seker yememedir..
o yuzden motivasyonun bozulmayacaksa baştan baslamani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?