ev yapimiysa bir sorun olacagini sanmiyorum canim :)Yok canim hazir degil ev yapimi prkmez cok az zaten 1 cay kasigi kadar bozmuyodur insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev yapimiysa bir sorun olacagini sanmiyorum canim :)Yok canim hazir degil ev yapimi prkmez cok az zaten 1 cay kasigi kadar bozmuyodur insallah :)
Canim ne zaman kendini hazir hissedersen burdayiz biz unutma ki seker vücudumuz icin gerekli bir madde degil umarim aramiza cabuk donersin :)Su on bir gun icinde sanki imtihanmis gibi hic olmadigi kadar tatli ve pasta ikramlariyla muhatap oldum.Daha dun cok sevdigim yas pastayı reddettim. Millet bana güldü,yeni yeni icatlar çıkardığımı söyledi. vs. Neticede herkes bendeki kararlılığı gorunce tatlı konusunda ısrarı bıraktılar. Bu kadar mücadele ettiğim halde kendi dikkatsizligim yüzünden her şey mahvoldu. Şu an tekrar başa dönmek hiç göze alabileceğim bir şey değil. Her şey tamam da su kahveyi şekersiz içmek benim için tam bir işkence.En iyisi ben bugun orucu sonlandırmış olayım. Her halukarda 21 gun kuralını bozdum.Kendimi yeniden hazır hissettiğimde tekrar başlarım.
Tesekkur ederim canim :)ev yapimiysa bir sorun olacagini sanmiyorum canim :)
Insallah canım. ..:)Canim ne zaman kendini hazir hissedersen burdayiz biz unutma ki seker vücudumuz icin gerekli bir madde degil umarim aramiza cabuk donersin :)
Tamam canim zaten bugun hurma yedim ve sut ictim normal de ben çaya seker ne atmiyorum pekmez yada has baldan bir tatli kaşığı kadar yiyordum kahvaltilarda tatliyida severim ama her zaman yemem misafir gelirse gidersem yerim bugün cok.mutsuzdum bir tatlı kaşığı seker bile beni mutlu ediyor mus onu a anladim ara ara atak gecirdim dondurma tatli recel gorunce :) birde seker hapi ne kullaniyorum şeker baslangici var diyor du dr ins bu seker orucu sagligima cok iyi faydasi olur..BitmeyenUmidim canım hurma badem yiyebilirsin regl döneminde. Süt de iyi oluyor şeker ihtiyacını gidermeye
Gözümden kaçmış son mesaj kusura bakma canm ..canim son mesajdan alinti yapar misin
Canım insülin yüksekliği var sen de ondan vücüt öyle reaksiyon veriyor. Ekmek, patates, pirinç gibi diğer karbonhidratları da kesmelisin bence. Sen daha iyi biliyorsundur zatenBugün bayagi zorlandim hasta ziyarete gitim dondurma gördüm :) düğüne gittim tatlilar pastalarr ucusuyordu onlari gectim sekerli bir gidayi gorupte el ayak titrermi daha bir hafta once canim hic tatli neym cekmiyordu heral regl gunume 3 gun kaldi o yüzden olabilir....neyse bugunude kazasiz belasiz atlattim şükür 3cu gunde bitti..
Tavsiye icin cok sagol:) Pazartesi değil de, belki bir hafta sonra olur.Su an tekrar baslamak icin motivasyonum pek yüksek değil.gulhilal canım Pazartesi Salı dön aramıza. Kahve nin yanınada gün kurusu yiyebilirsin. Veya kahveyi sütle yap. Sütün kendi şekeri var zaten
Tebrik ederim seni senin kg sorunun varmi benim kg sorunum var şeker orucuna basliyarak kendime motivasyon sağlıyorum bazi sebeblerden 6-7 ay ara verdimdi bir türlü baslayamadimdi bo topik sayesinde basladim sonra ekmegide birakacagim cavdar unundan yufka ekmek yiyordum ins sirasiyla patates nerdeyse iki aydir yemiyorum pirinç pilavda ayda iki sefer iki yemek kaşığı kadar onuda yemem tavsilerin icin teşekkür ederim... insallah kg vermeyede baslarim yaCan sıkıntısından yediğim 3-4 kuru inciri saymazsak şekersiz bir gün oldu benim için
Sende verirsin inş kilo alirken kepceyle verirken gr gr :) haydi bakalım sanada kolay gelsin..Canım BitmeyenUmidim yavaş yavaş olur inşallah. Kilo vermek için ne yediğinimizin yanı sıra ne kadar yediğimiz de önemli
Benim de bir 7 kg fazlam var uğraşıp uğraşıp veremediğim.