Anladım canim. Dilediğin gibi yap ; ).1 de takılıyorum sonra
Arada değil canım inşallah daim olur. Bu yaşlarda bilmiyoruz ama ileriki yaşlarda çıkıyor yanlış beslenmenin faturası
Sağol canımMutlaka da adım hıdır elimden gelen budur demek istiyorum
Neyse ben kötü etkilemeden uzaklaşıyorum yavaş yavaş, işe yaradığını söylemek için geldimdi tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
Burdayim canim dun cok sevdiğim komsum ablami kanserden kaybettim uzgundum ayrica seker orucuna yeniden basladim dun cok kotuydum bir lokum yedim bozdumduCanımBitmeyenUmidim sen nerelerdesin. Özletme kendini ; )
Burdayim canim dun cok sevdiğim komsum ablami kanserden kaybettim uzgundum ayrica seker orucuna yeniden basladim dun cok kotuydum bir lokum yedim bozdumdu( bu ara yogun gun gecirecem yine de ugramaya calisacam
Merhaba kızlarBurdayim canim dun cok sevdiğim komsum ablami kanserden kaybettim uzgundum ayrica seker orucuna yeniden basladim dun cok kotuydum bir lokum yedim bozdumdu( bu ara yogun gun gecirecem yine de ugramaya calisacam
başınız sağolasun Mekanı cennet olsunBurdayim canim dun cok sevdiğim komsum ablami kanserden kaybettim uzgundum ayrica seker orucuna yeniden basladim dun cok kotuydum bir lokum yedim bozdumdu( bu ara yogun gun gecirecem yine de ugramaya calisacam
harika etkilerini yasadigina cok sevindim canim :)Mutlaka da adım hıdır elimden gelen budur demek istiyorum
Neyse ben kötü etkilemeden uzaklaşıyorum yavaş yavaş, işe yaradığını söylemek için geldimdi tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
harika etkilerini yasadigina cok sevindim canim :)
ne zaman istersen biz burdayiz unutma :)
biz de seni cooook ozledik sen bizim idolumuzsun sensiz yürümez bu gemi bira once iyiles dön aramizaTabii ki zaten ilaçlarım bitince Jillian topicine de döneceğim, sizi de özledim Jillianı da
Sağolasın kizlar rabbim sizlere hayirli ömürler versin rabbim gostermesin acı...B
başınız sağolasun Mekanı cennet olsun
hosgeldin sefalar getirdin :)26 TEMMUZ ÇARŞAMBA
C cranial 29. gün
aquarius24 1. gün
Feministka
C cerulean 14. Gün
C Cupcake89 20.günnnn
Velvette
gulhilal
zezeozge 16. Gün
@non niceye
BitmeyenUmidim
canim cok üzüldüm basin sagolsunSağolasın kizlar rabbim sizlere hayirli ömürler versin rabbim gostermesin acı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?