Cranial cim , bygün misafirim var akşam. Börek ve tatlı yaptım hiç yemicem20 TEMMUZ PERŞEMBE
C cranial 23. gün
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89 14.Gün
@Vanillav
gulhilal
zezeozge
non nocere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cranial cim , bygün misafirim var akşam. Börek ve tatlı yaptım hiç yemicem20 TEMMUZ PERŞEMBE
C cranial 23. gün
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89 14.Gün
@Vanillav
gulhilal
zezeozge
non nocere
Bir yerden sonra alışıyor insan kırılma noktasına kasar zor sadeceBen homini gırtlak gidiyordum, çok şükür düzene girdim
Evet canım insan her şeye alışıyor ..Bir yerden sonra alışıyor insan kırılma noktasına kasar zor sadece
Canım çok sevindimŞükür bugünü kazasiz belasiz atlattim yarinida atlatirim umarim..
İlk zamanlar bir kurabiye ne olur ki diyorsun bir bakıyorsunbir kaç tane yemişsin felan böyle böyle devam ediyor en iyisi bu herhaldeEvet canım insan her şeye alışıyor ..
Doğru canım sonra hergün yiyesi geliyor insanınİlk zamanlar bir kurabiye ne olur ki diyorsun bir bakıyorsunbir kaç tane yemişsin felan böyle böyle devam ediyor en iyisi bu herhalde
Evet haklisin canim, meyve yemegi aliskanlik haline getirsem iyi olur. Sekerim düsüyo olsa bile meyveyle veya hurmayla dengeliyebilirim.Teşekkürler canim benim darısı basina :)
şimdi canim senin bu yaptigin sadece aliskanliktan. Hepimiz aliskanliklarimizin urunuyuz. Yine öyle bir sey olursa hurma kuru kayisi evde olan güzel yaz meyvelerinden ye guzelce. Yeterli geldigini göreceksin. Inanki seker orucunu cok rahatlikla yapabilirsin. Kendini çok sıkma yeterki.
Onu da yaptiracam bi, yillar önce kontrol ettirmistim anne baba da seker hastasi olunca risk grubundaydim. Aniden cikip birden düsüslerim oluyodu. Epeydir sikayetim de yoktu aslinda.Canım şekerini bir ölçtürsene. Şeker düşmesi mi değil mi doktor anlar..