• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Kizlar selamlar. Benim de sekersiz 3. Gunum. Tam sekersiz mi bilemiyorum gerci. Cunku kavun karpuz, genelde karpuz yiyorum. Taze kayisi gunde 4 tane , 1 yemek kasigi da pekmezi 1 tatli kasigi kalani tahin olarak karisim yiyorum. Ben cikolata abur cubur meraklisi idim. Bunlari da kesersem keyifsiz olurum diye dusunuyorum. Tahin protein acisindan zengin, kayisi da bagirsaklarima iyi geliyor. Karpuzun da cogu su iceriyor. Diye kendimi avutuyorum :))

Arkadaşlar vallahi sinirlerim çok bozuk şu an.Bir saat önce şeker orucunda olduğumu tamamen unutup kek yedim, hem de bir kaç dilim:(( Şeker orucuna girdiğimde beri o kadar çok tatlı ve pastayı reddettim ki,çok keyifle içtiğim kahveyi bile hiç zevk almadığım halde şekersiz içmeye katlandım. Ama maalesef bir saat önce unutarak orucu bozdum:((( İşin komik tarafı şeker orucunu bozduğum çok sonra aklıma geldi.

Ben şimdi ne yapayım, orucu bitireyim mi yoksa devam mı edeyim? Bilgisi olan birisi bana tavsiyede bulunursa çok memnun olurum.

Arkadaşlar vallahi sinirlerim çok bozuk şu an.Bir saat önce şeker orucunda olduğumu tamamen unutup kek yedim, hem de bir kaç dilim:KK43:( Şeker orucuna girdiğimde beri o kadar çok tatlı ve pastayı reddettim ki,çok keyifle içtiğim kahveyi bile hiç zevk almadığım halde şekersiz içmeye katlandım. Ama maalesef bir saat önce unutarak orucu bozdum:KK43:(( İşin komik tarafı şeker orucunu bozduğum çok sonra aklıma geldi.

Ben şimdi ne yapayım, orucu bitireyim mi yoksa devam mı edeyim? Bilgisi olan birisi bana tavsiyede bulunursa çok memnun olurum.
canim seker orucunun amaci vucudu sekerden arindirma, ilk adım olarak 21 gün hiç seker yememedir..

o yuzden motivasyonun bozulmayacaksa baştan baslamani tavsiye ederim

canim seker orucunun amaci vucudu sekerden arindirma, ilk adım olarak 21 gün hiç seker yememedir..

o yuzden motivasyonun bozulmayacaksa baştan baslamani tavsiye ederim
Su on bir gun icinde sanki imtihanmis gibi hic olmadigi kadar tatli ve pasta ikramlariyla muhatap oldum.Daha dun cok sevdigim yas pastayı reddettim. Millet bana güldü,yeni yeni icatlar çıkardığımı söyledi. vs. Neticede herkes bendeki kararlılığı gorunce tatlı konusunda ısrarı bıraktılar. Bu kadar mücadele ettiğim halde kendi dikkatsizligim yüzünden her şey mahvoldu. Şu an tekrar başa dönmek hiç göze alabileceğim bir şey değil. Her şey tamam da su kahveyi şekersiz içmek benim için tam bir işkence.En iyisi ben bugun orucu sonlandırmış olayım. Her halukarda 21 gun kuralını bozdum.Kendimi yeniden hazır hissettiğimde tekrar başlarım.

Back