• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

zezeozge zezeozge canım bir de tam meyvesini yemişsin en sekerlilerinden ; ) direk şeker komasına girmişsindir kaç gündür şeker yemiyorsun

Ramazan da bir kere orucu bir tabak lokma tatlısıyla açmıştım
sonrasını hatırlamiyorum :KK66: sızıp kaldım sahura bile uyanamamistim ertesi gün şeker hastası olmamama rağmen..

Sanırım bu orucun baya etkisi var. Ben de çilek yiyince çok geliyor
zezeozge zezeozge canım bir de tam meyvesini yemişsin en sekerlilerinden ; ) direk şeker komasına girmişsindir kaç gündür şeker yemiyorsun

Ramazan da bir kere orucu bir tabak lokma tatlısıyla açmıştım
sonrasını hatırlamiyorum :KK66: sızıp kaldım sahura bile uyanamamistim ertesi gün şeker hastası olmamama rağmen..
O an o vardı bir yiyin dedim meyve yaa güya allahım bitiremeden zaten artık çok etkiliyor beni algıda seçicilik galiba şeker hemen fark ediyorum. C cerulean nasıl cesaret ettin yaa bir daha yeme dikkat et kendine Allah korusun

Ben şeker diyetini Cuma günü bozdum ama yine de buraya sonuçları yazmayı bir borç bilirim :D

Herkes şey diyor hiç sivilcen kalmamış, yüzün mü parlıyor falan demek ki etkili oluyor arkadaşlar arada bir böyle detoks iyidir:KK45:

Ben şeker diyetini Cuma günü bozdum ama yine de buraya sonuçları yazmayı bir borç bilirim :KK70:

Herkes şey diyor hiç sivilcen kalmamış, yüzün mü parlıyor falan demek ki etkili oluyor arkadaşlar arada bir böyle detoks iyidir:KK45:
Arada değil canım inşallah daim olur. Bu yaşlarda bilmiyoruz ama ileriki yaşlarda çıkıyor yanlış beslenmenin faturası

Back