• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Aynen canım ben de öyle.. sütüm kesilirse vicdan azabı Allah korusun.. azar azar ekmek makarna yeriz biz de ..
şeker yemiyorum hurma yiyorum kayısı felan incir çok güzel süt yapıyor. Ekmekte az emziren annelerin zayıflama grubu var istersen sende gel çok güzel motive olursun hem

Canım aquarius24 aquarius24 nerelerdesin. Seninle beraber başlamıştık, beraber devam edelim :KK66:
ohoooo ben bu topici baya bi boslamisim :kızgın: günler nasil cabuk geciyormus öyle :KK57: simdiye bozmasam en az 1 haftayi doldurmus olurmusum.

Benim bu sira fena tatli cekiyor canim misafirlerimizde var günler cok yogun geciyor, azcik halsizlessem aninda tatli icecek micecekle enerji depoluyorum. Cok yanlis biliyorum ama basla türlü kendime gelemiyorum. Tarcinli sütü sanirim düzenli tüketmem gerekiyor o an tüketince bi etki etmedi. Bugün de yesil cay iceyim dedim spordan sonra mafetti beni.

Sanirim hazir degilim suan sekeri tamamen kesmeye:KK34:

C cranial canim seni cok coook tebrik ediyorum :KK9: kocamanda bir nazar boncugu birakiyorum buraya:nazar: dedigini 1 seferde yaptin valla süper azimle:KK200:

Darisi bana insallah, ben kücük hedeflerle baslayayim en iyisi:110: 3 gün 5 gün vs. yoksa yapacagim yok:KK51: Gerci hep aniden bozuyorum hic böyle olmuyordum kendimi cok kötü hissediyorum. Bugün yesil cay icince fena halsizlestim evde tatli birsey yoktu uzandigim yerde 40 dakika icim gecmis, kalktigimda da kendime zor geldim heralde sekerim mi düstü napti anlamadim. Sonra aklima geldi evde kek üstüne eritilcek cikolatadan vardi ondan yedim düzeldim, bu simdi tam bagimlilik mi yoksa seker düsmesimi, nasil üstesinden gelicem bunun?:110:

Bende araniza katilabilirmiyim yarin allah izin verirse recelleri birakiyim günlük maksimum 1 yk muhakkak reçel yiyordum bazenleri tatli ve dondurmada yiyordum ama zayiflayana kadar yemek istemiyorum eger basarirsam burasi sayesinde olucak..

C cranial canim seni cok coook tebrik ediyorum :KK9: kocamanda bir nazar boncugu birakiyorum buraya:nazar: dedigini 1 seferde yaptin valla süper azimle:KK200:

Darisi bana insallah, ben kücük hedeflerle baslayayim en iyisi:110: 3 gün 5 gün vs. yoksa yapacagim yok:KK51: Gerci hep aniden bozuyorum hic böyle olmuyordum kendimi cok kötü hissediyorum. Bugün yesil cay icince fena halsizlestim evde tatli birsey yoktu uzandigim yerde 40 dakika icim gecmis, kalktigimda da kendime zor geldim heralde sekerim mi düstü napti anlamadim. Sonra aklima geldi evde kek üstüne eritilcek cikolatadan vardi ondan yedim düzeldim, bu simdi tam bagimlilik mi yoksa seker düsmesimi, nasil üstesinden gelicem bunun?:110:
Teşekkürler canim benim darısı basina :)

şimdi canim senin bu yaptigin sadece aliskanliktan. Hepimiz aliskanliklarimizin urunuyuz. Yine öyle bir sey olursa hurma kuru kayisi evde olan güzel yaz meyvelerinden ye guzelce. Yeterli geldigini göreceksin. Inanki seker orucunu cok rahatlikla yapabilirsin. Kendini çok sıkma yeterki.

Canım şekerini bir ölçtürsene. Şeker düşmesi mi değil mi doktor anlar..

Back