Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben de öyle.. sütüm kesilirse vicdan azabı Allah korusun.. azar azar ekmek makarna yeriz biz de ..19 TEMMUZ ÇARŞAMBA
C cranial
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89 13.Gün
@Vanillav
gulhilal
zezeozge 9. Gün
non nocere
Bende yiyorum ama hazır poaça felan yemiyorum makarna evde yaptıgım yemekleri yiyorum süt verdiğim için katı diyet yapamıyorum
şeker yemiyorum hurma yiyorum kayısı felan incir çok güzel süt yapıyor. Ekmekte az emziren annelerin zayıflama grubu var istersen sende gel çok güzel motive olursun hemAynen canım ben de öyle.. sütüm kesilirse vicdan azabı Allah korusun.. azar azar ekmek makarna yeriz biz de ..
aa topice etiketleyebilir misin benişeker yemiyorum hurma yiyorum kayısı felan incir çok güzel süt yapıyor. Ekmekte az emziren annelerin zayıflama grubu var istersen sende gel çok güzel motive olursun hem
ohoooo ben bu topici baya bi boslamisim günler nasil cabuk geciyormus öyle simdiye bozmasam en az 1 haftayi doldurmus olurmusum.Canım aquarius24 nerelerdesin. Seninle beraber başlamıştık, beraber devam edelim
Tebrikler cereulan. Daha nice 8 günler olsun:)Günaydın kızlar
8. Gün olmuş bugün ; )
Teşekkürler canim benim darısı basina :)C cranial canim seni cok coook tebrik ediyorum kocamanda bir nazar boncugu birakiyorum buraya dedigini 1 seferde yaptin valla süper azimle
Darisi bana insallah, ben kücük hedeflerle baslayayim en iyisi 3 gün 5 gün vs. yoksa yapacagim yok Gerci hep aniden bozuyorum hic böyle olmuyordum kendimi cok kötü hissediyorum. Bugün yesil cay icince fena halsizlestim evde tatli birsey yoktu uzandigim yerde 40 dakika icim gecmis, kalktigimda da kendime zor geldim heralde sekerim mi düstü napti anlamadim. Sonra aklima geldi evde kek üstüne eritilcek cikolatadan vardi ondan yedim düzeldim, bu simdi tam bagimlilik mi yoksa seker düsmesimi, nasil üstesinden gelicem bunun?
Sağol canım sen de nice 1 kilolar verirsin inşallahTebrikler cereulan. Daha nice 8 günler olsun:)
Canım şekerini bir ölçtürsene. Şeker düşmesi mi değil mi doktor anlar..C cranial canim seni cok coook tebrik ediyorum kocamanda bir nazar boncugu birakiyorum buraya dedigini 1 seferde yaptin valla süper azimle
Darisi bana insallah, ben kücük hedeflerle baslayayim en iyisi 3 gün 5 gün vs. yoksa yapacagim yok Gerci hep aniden bozuyorum hic böyle olmuyordum kendimi cok kötü hissediyorum. Bugün yesil cay icince fena halsizlestim evde tatli birsey yoktu uzandigim yerde 40 dakika icim gecmis, kalktigimda da kendime zor geldim heralde sekerim mi düstü napti anlamadim. Sonra aklima geldi evde kek üstüne eritilcek cikolatadan vardi ondan yedim düzeldim, bu simdi tam bagimlilik mi yoksa seker düsmesimi, nasil üstesinden gelicem bunun?
Sağol canım inşallah hedeflerinize sağlıkla ulaşalım:)Sağol canım sen de nice 1 kilolar verirsin inşallah