Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Pazar günü ben de hamur işi orucuna giriyim tamam carım C cranial ... ama ben emzirdiğim için günde 3 dilim ekmek serbest olsun bana.. onun dışındakilere son ok ?
oo harika olur Yoldaşim olursan coook sevinirim :))

hamurisi orucu topigim de var orda burdaki gibi bildirim yapariz ne dersin??

aklin nerde bakalım senin :))

İsveç yaptım 6 7 gün ondandır

off be ne o öyle
yarin bi misafirlige gidecegim pazar günü hamurisi orucuna basliyorum destek vermek isteyen?? :))

Emin değilim :) başlarım ama devamı gelir mi bilmiyorum.

Gerci bu aralar hamurişi olarak tek yediğim günde 1 2 dilim ekmek

off be ne o öyle
yarin bi misafirlige gidecegim pazar günü hamurisi orucuna basliyorum destek vermek isteyen?? :))

Ben zaten yemiyorum ekmek ve kepekli makarna hariç

İsveç yaptım 6 7 gün ondandır

Emin değilim :) başlarım ama devamı gelir mi bilmiyorum.

Gerci bu aralar hamurişi olarak tek yediğim günde 1 2 dilim ekmek

Ekmeği serbest bırakın kızlar ekmeğin faydası var
Günde 2yi geçmesin ama
Ve tam tahıllı olsun ki bütün tahıl vitamin vs hepsini alabilin
Beyaz ekmeğin faydası pek yok

Bu arada İsveç diyeti deneyimin nasıldı?
Sonrasında kilo aldın mı?
Ben çok merak ediyorum onu ama kas kaybından korkuyorum

Şimdi isveç yaptım ama 7 gün. Bide %100 uyamadım sıkıcı bir diyet. Biftek var bikaç gün onun yerine tavuk ya da ton balığı yedim mesela. En önemlisi de sabahları coğu zaman kahvaltı olarak şekersiz kahve var. Öğünlerin yeri değiştirilebilir dediği için sabah kahve içmedim öğle yemeği menüsünü yedim sabah. Öğleden sonra kahve ama sütlü muzlu soğuk neskafe muzun yerine de o günden bir yiyeceği cıkarttım. Bunu yapmasam iyiydi:) Ama spora da gittim 2 günde 1, bir buçuk saat. 2 kilo gitmiş yedi günde. 3 kilo giderdi tam uysam

Değmiyor yani o kadar işkenceye
Bir de mantıken o kadar hızlı kilo verirsek deri kendini nasıl toparlayacak ki zaten
Sarkar diye korkuyorum
Güzel sıkılaştım çünkü ben geçen seneki 60lık halimden daha ince duruyorum

Ben de gecen hafta iştahsızdım zaten az yiyorum diye yaptım o yüzden hiç acıkmadım. Bide kilo verişim cok durmuştu belki biraz canlanır dedim iyi oldu. Ama hep aynı şeylerin dönüp durmasından sıkıldım işte:) Peynir bile bir gündü. Onu da ekledim Aslında dediğim gibi pek isveç olmadı bu ama olsun 2 kiloyla motive etti bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…