Cansın :))Aynen ben de öyle düşünüyorum
Ekip lideri böyle azimli olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın :))Aynen ben de öyle düşünüyorum
Ekip lideri böyle azimli olunca
rekorum 52 gün bakalim geçebilecek miyim :))
rekorum 52 gün bakalim geçebilecek miyim :))
sen yeterki yap alirim tabi :)Yarın tekrar başlıyorum şimdi senden aldığım gazla. Bir dahaki cumaya kadar yaparsam listene gelirim yine. 1 de takılı kalınca çekilmiştim kenara. Alırsın dimi 7. günde.
sen yeterki yap alirim tabi :)
Maşallah canımrekorum 52 gün bakalim geçebilecek miyim :))
kesinlikle öyle canim basit seker ihtiyacimiz olan bir sey degil ve kilolarimizin bas sebebiGünaydın kızlar bugün 3. Günüm
Az önce CNN Türk te haber vardı şeker hakkında
ihtiyacımız olan besinler arasında olmadığını uyuşturucu gibi psikolojik ve fizyolojik bir bağımlılık maddesi olduğunu söylüyordu
Ben de gecen hafta iştahsızdım zaten az yiyorum diye yaptım o yüzden hiç acıkmadım. Bide kilo verişim cok durmuştu belki biraz canlanır dedim iyi oldu. Ama hep aynı şeylerin dönüp durmasından sıkıldım işte:) Peynir bile bir gündü. Onu da ekledim Aslında dediğim gibi pek isveç olmadı bu ama olsun 2 kiloyla motive etti bari
Yarı İsveç olmuş seninkisi
7 günde 3 kilo da süper bence kaç kilosun bilmiyorum ama
Bağımlılığımızdan bir nevi kurtuluyoruzaslındaGünaydın kızlar bugün 3. Günüm
Az önce CNN Türk te haber vardı şeker hakkında
ihtiyacımız olan besinler arasında olmadığını uyuşturucu gibi psikolojik ve fizyolojik bir bağımlılık maddesi olduğunu söylüyordu
canim benim bildirimi silmissin :) son mesajdan alinti yap olur mu15 TEMMUZ CUMARTESİ
C cranial
aquarius24
Feministka
C cerulean
C Cupcake89 9.gün
Velvette
gulhilal
zezeozge 5.Gün
non nocere
Güya öyle yaptım ama atlamışım galiba özür diliyorumcanim benim bildirimi silmissin :) son mesajdan alinti yap olur mu