• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

ohh listemiz dolu dolu ne guzel :))

geliyor canim agiz tadimiz değişiyor normale dönüyor :)

Bacı yazmışım iyi kimse ne saçmalıyor bu dememiş :D

Bazı* olacaktı

21 gün sonra napacaksın peki devam mı yoksa yiyecek misin şekerli bir şeyler :ruh:

Bacı yazmışım iyi kimse ne saçmalıyor bu dememiş :KK70:

Bazı* olacaktı

21 gün sonra napacaksın peki devam mı yoksa yiyecek misin şekerli bir şeyler :ruh:
Craniala sormuşsuna ama ben kendi fikrimi de söylemek isterim. 21 günden spnra ben orucuma makarna, ekmek, pirinç gibi karbonhidratları da katarak ağırlaştırmayı düşünüyorum.tabi başarabilirsem, amacım bu ama :)

Craniala sormuşsuna ama ben kendi fikrimi de söylemek isterim. 21 günden spnra ben orucuma makarna, ekmek, pirinç gibi karbonhidratları da katarak ağırlaştırmayı düşünüyorum.tabi başarabilirsem, amacım bu ama :)

Pirinç ben hiç yemedim 2 aydır
Ama karbonhidrat ve diğer bazı besinler için ekmek lazım diye biliyorum
Makarnayı da kepekli yiyorum yiyeceğim zaman :halay:

Pirinç ben hiç yemedim 2 aydır
Ama karbonhidrat ve diğer bazı besinler için ekmek lazım diye biliyorum
Makarnayı da kepekli yiyorum yiyeceğim zaman :halay:
bu arada şeker diyetine başlayalı 8 gün oldu. 1 kilo verdim. Şaka gibi demekki bu şekerler mahvediyormuş ızun süredir takılı kaldığım kilodan eksiye düştümmm

bu arada şeker diyetine başlayalı 8 gün oldu. 1 kilo verdim. Şaka gibi demekki bu şekerler mahvediyormuş ızun süredir takılı kaldığım kilodan eksiye düştümmm

Ben spor yapıp sağlıklı beslenme moduna geçtiğim için pek anlayamıyorum bir etkisi var mı ama yapıyorum bakalım belki daha çok kilo vermemde yardımı olur diye :)

Bacı yazmışım iyi kimse ne saçmalıyor bu dememiş :KK70:

Bazı* olacaktı

ben anladim seni canim :))

valla ben devam edebildigim kadar devam etmek istiyorum çünkü artik gercekten degisimi istiyorum. o kadar ugrasiyorum ki benim kadar ugrasmayanlar benden fit güzel iste hic spor yapmayanlardan bahsediyorum.

ben artikbu savasin galibi olmak istiyorum o yuzden gidebildigi yere kadar gidecek inşallah :)

Bence mutlaka vardır :) test ettim onayladım. Çünkü börek falan yiyorum. Ama tatlı yemiyorum:)

Benim daha gerçi 7. günüm bu, bu haftaya etki etmemiş olabilir :dua:

ben anladim seni canim :))

valla ben devam edebildigim kadar devam etmek istiyorum çünkü artik gercekten degisimi istiyorum. o kadar ugrasiyorum ki benim kadar ugrasmayanlar benden fit güzel iste hic spor yapmayanlardan bahsediyorum.

ben artikbu savasin galibi olmak istiyorum o yuzden gidebildigi yere kadar gidecek inşallah :)

Valla ben de onu anlamıyorum geze topice gizli girip çikolata mı yiyorsun napıyorsun sen :KK17::KK53:

Benim daha gerçi 7. günüm bu, bu haftaya etki etmemiş olabilir :dua:

Valla ben de onu anlamıyorum geze topice gizli girip çikolata mı yiyorsun napıyorsun sen :KK17::KK53:
ahahah :))

yok cikolata yemiyorum da börek pogaca filan yiyorum cupcake arkadasimizin dedigi gibi 21 günden sonra bi hamurisi orucuna dalabilirim yavas yavas alistira alistira yani :))

Vay vay Çarşamba mesajı düzenlemeden göndermişim, Perşembe yazdım sanıp yazmamışım. Neyin kafasını yaşıyormuşum:KK45:

Back