• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

oOoOoOo harikaaa hosgeldin aramiza canim :) ayni ekipten birilerini görmek daha da cok motive ediyor:halay:
Hoş bulduk canim:)

Kesinlikle sana katılıyorum. Baktım sizler de buradasınız, dedim, neden ben de yapmayayim. Artik birbirimizi motive eder dururuz:)

11 TEMMUZ SALI
Kendimi de ekleyeyim :KK56:

C cranial 14. GÜN:))
aquarius24 aquarius24
@desperateone 6. Gün
C cerulean
C Cupcake89 5.Gün :nazar::21:
Velvette Velvette 4. Gün :silah:
gulhilal gulhilal 1.gün
zezeozge zezeozge
non nocere non nocere 1. gün

Günüm gayet rahat geçiyor diye düşünürken imtihanım yaş pastayla oldu.Ben pastaya dönüp baktım mı?Tabii ki hayır:KK12:İş yerinde herkese şeker orucu yaptığımı söyleyince epey bir espri konusu oldum:KK70::KK70:Hiç önemli değil.Ölmek var,dönmek yok:)) Ama kahveyi şekersiz içmek var ya,aynen böyle bir şeydi:kusmuk:Akşamki kahveye biraz tarçın attım da,hafif de olsa bir tat geldi.

Şeker orucunu rahat tutacağımı düşünüyorum.Sadece kahve keyfimden oldum,o beni kahrediyor:mad: Onun dışında günü gayet rahat geçirdim:)

11 TEMMUZ SALI
Kendimi de ekleyeyim :KK56:

C cranial 14. GÜN:))
aquarius24 aquarius24
@desperateone 6. Gün
C cerulean
C Cupcake89 5.Gün :nazar::21:
Velvette Velvette 4. Gün :silah:
gulhilal gulhilal 1.gün
zezeozge zezeozge
non nocere non nocere 1. gün

Günüm gayet rahat geçiyor diye düşünürken imtihanım yaş pastayla oldu.Ben pastaya dönüp baktım mı?Tabii ki hayır:KK12:İş yerinde herkese şeker orucu yaptığımı söyleyince epey bir espri konusu oldum:KK70::KK70:Hiç önemli değil.Ölmek var,dönmek yok:)) Ama kahveyi şekersiz içmek var ya,aynen böyle bir şeydi:kusmuk:Akşamki kahveye biraz tarçın attım da,hafif de olsa bir tat geldi.

Şeker orucunu rahat tutacağımı düşünüyorum.Sadece kahve keyfimden oldum,o beni kahrediyor:mad: Onun dışında günü gayet rahat geçirdim:)
Canim ben ilk seker orucu yaptigimi soyledigimde bütün arkadaslarim gulmustu. Sonra aralarindan yapmayan kalmadi :))

Hepsini ikna etmistim beni seker orucu patronicesi ilan etmişlerdi :)) Emin ol sekersiz kahveye de alisacaksin alısan cok arkadaşım oldu.

Senin için cok güzel bir deneyim olacak seninle 100. günleri görmeyi planliyorum :))

Canim ben ilk seker orucu yaptigimi soyledigimde bütün arkadaslarim gulmustu. Sonra aralarindan yapmayan kalmadi :))

Hepsini ikna etmistim beni seker orucu patronicesi ilan etmişlerdi :)) Emin ol sekersiz kahveye de alisacaksin alısan cok arkadaşım oldu.

Senin için cok güzel bir deneyim olacak seninle 100. günleri görmeyi planliyorum :))
21 günün hakkından bir geleyim, 100.gunu de görürüz insallah:)

Valla azim ve istikrar göstergesi bu 6 gün bakalım ctesi bir doğum günü bar yarın da yemeye davetliyiz. Onların da üstesinden gelirsen wuhuuuuu:KK76:eğer 21 günü tamamlarsam oruca devam edip ekmek makarna pirinç vs gibi mamulleri de orucuma eklemeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim:)

Back