Leylacimm soruldumu bilmiyorum halbuki takip ediyorum sayfalari ama hafizam suan iptal..:)
niye iki dügün yaptiniz?esinle ayni yerdemi oturmuyodun akrabalar icinmi vs.vs..cok merak simdi..
soruldu mu göremedim.. neden huzur istiyorum çok mu yazmışsın?
hehe :))
en begendigim yok acikcasi.
oyunculardan messela rojda demirer i begeniyorum kadin oyuncu,beren saat guzel.
erkek oyunculardan hmmmm yok kimse boyle cok begendigim :))))
sarkicilardan da soner sarikabadi,emre aydin,murat dalkilic
begendigim sarkicilar da bunlar ama sarkilarini begeniyorum :))
iyi akşamlar..
konuyu okurken düğün fotolarına bakmak için senin konularını inceledim de kazenin kapatıp bi de efsane konudur diye yorum yaptığı konun dikkatimi çekti
gerçekten faydası oluyor muymuş
iyi akşamlar..
konuyu okurken düğün fotolarına bakmak için senin konularını inceledim de kazenin kapatıp bi de efsane konudur diye yorum yaptığı konun dikkatimi çekti
gerçekten faydası oluyor muymuş
emreaydin ve murat dalkılıç dendi mi atlarım hemenzemuszemus
emreaydin asigiyim, resmimiz var ve son zamanlarda murat dalkilic'a sardimsempatiksalakcinni
emreaydin'in kendisini de begenebilirsin sarkilari zaten müthis ama kendisi de cok mutevazi, canayakin(bkz:roportajlar):lepi: imza gununde de oyleydi zatenopuyorumnanaktan üff:asigim: (avatarımda da kendisinin resmi var.)
soner sarıkabadayı pek tarzım degildir ama olsun:roflol:
neyse iyi aksamlar birden damladım olaya verdigim rahatsızlık icin ozur dilerim-tatlicadiarzu-
mrb cocuguna hıc bagırırmısın cok yaramaz oldugunda ve dugun fotoların harıcınde bır kac foto koyarmsın normal halınle merak edıyorum bıde senı cocuklar duymasındakı duyguya benzettım
bu arada şu evliliğn ilk zamanları hakkatten zor çok istediğin beklediğin bişeyin bu kadar zor geleceğini tahmin etmemiştim 7 sene çıktık eşimle meğer ne çok bilmediğim huyları varmış...diyorum senin de olmuştur mutlaka bi örnek verebilirmisin?
leylacım hoş sohbetin için tşk ederim.
takıntın derken farklı bi amaçla sormuştum böcekli soru ile aynı değil ama olsun mesela bende çok takıntı var say say bitmez....evden çıkmadan ocağı kullansamda kullanmasamda kontrol etmeden çıkamam 3 kere bakarım ofisten çıkarkende heryeri kontrol ederim oyuzden vaktinde çıkamam hiç.......
leyla vücudunda beğendiğin ve eleştirdiğin yerler nerelerdir
sürekli makyaj yaparmısın. makyajsız kendini beğeniyor musun
saçlarına bakım yapıyormusun. hangi şampuanı kullanıyorsun
heryerimi begeniyorum cok sukur.
ama bir tek begenmedigim gogusler biraz buyuk olsaydi daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3
surekli derken mesela evde yapmam,yazin fazla yapmiyorum.
ama disari cikarken,okula giderken mutlaka.
makyajsiz kendimi begeniyorum ama beyaz tenli oldugum icin biraz solgun duruyorum.
onun icin fondotenimi,pudram hep koyu renkte kullaniyorum
saclarim su aralar cok dokuluyor diye maskeler filan yapiyorum ama hic fayda etmiyor.vitamin kullanmayi dusunuyorum.sampuanim yeni aldim Syoss..2 defa yikadim daha tam bilmiyorum iyimi kotumu.
(salam)hoşgeldin leyla nasılsın(necesen) görüşmeyeli en çok hangi ülkede yaşamak isterdin kaç çocuğun olsun isterdinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba,keyifli bir sohbet olmuş.
Rüzgarın şehri Bakü'nün ;mimari yapısı çok etkileyici gerçekten.Seyahat etmeyi,yeni yerler keşfetmeyi ,fotoğraf çekmeyi sevenlere duyurulur.
Leyla Hanım siz hangi ülkelere gittiniz?En çok nereyi beğendiniz?
Türkcenizin bu kadar iyi olmasını neye borçlusunuz?
Təşəkkür edirəm.yerimseniben
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?