Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşinle evde nasıl vakit geçirirsiniz?
hergün mutlaka yaptığın şey nedir?
olmazsa olmazların varmı?
karşı cinste en çok önem verdiğin şey nedir?
takıntılımısın?

Leylacik yine ben geldim :)

Kizin icin ilerde ne istiyorsun?

Nasil yetismesini,nelere deger vermesini önemsiyorsun?

selam leylacım bende geldım
suan aklıma bı soru gelmedı ugradım sadece
bugun kısaca neler yaptıgını anlatırmısın.

soruma geçmeden önce şey demek istedim;
yav sen ne kadan afet bi hatunmuşun bayanssulusmile resimlerini yeni görmüştüm daha önceden tanımıyordum yani seni...

şimcik sorulara geçelim... daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuma fırsatı bulamadım..

1. Düğünün istediğin gibi oldumu? Sonradan keşke şu da şöyle olsun dediğin bi konu oldumu??

2. Bekar hayatından en çok neyi özlüyosun?

3. Eşine söylemek isteyipte söyleyemediğin bi şey oldumu hiç??

şimdilik aklıma bunlar geldi ... :delphin:

merhaba leylacım bende senı tanımıyordum ama sımdı resımlerını gördum maşallah cok tatlısın allah nazardan saklasın:nazar:hayatında hiç unutamadığın bir gün varmı mutlu yaada cok üzüldüğün fark etmez a.s.

merhaba leylacım. bende azeri kökenliyim:))
düğün resimlerinden tanıyorum seni.
-cildin çok güzel kullandığın özel bişey varmı???
-ikinci çocuğu ne zaman düşünüyosun??

merhaba koltuğun hayırlı olsun aybalam olumunekankayizsmile
aybalam kelimesi ne demektir ? :1:
saçlarında boya varmı ? boyatmayı severmisin?
hiç zıpırlığın yok gibi :1: yaşına göre oturaklı ve hanım hanımcık birine benziyorsun doğrumu?? kaydirigubbakcemile3
evlendin bebeklendin tabiri caizse alan aldı satan sattı seni kaydirigubbakcemile3 hala aşkta mantıklıyım daha çok diyorsun, aşktan ne gibi korkuların var ki , duygularının kölesi olmuyorsun ?? kaydirigubbakcemile4 (en salak sorular bende itiraf ediyorum :1: )

tesekkur ederim ay balam :))
balam demek cocugum demek,bebegim demek.mesela benim kizim benim balam :))
benim 1 balam var su an :)))
bala sozu genelde bizde sevgililer de bir birine der...ayyy esim bana cok der balammmmmm bayilirim....
sevgililer soylerse bebegim anlaminda oluyor.
ama genelde kendinden kucuge soylersin balam.dizide biraz abartmislar yahsi cazibeyi diyorum :1:
evlendim de ask hayatimiz bitti nokta mi yani?
evlilikteki askimdan bahsettim ben.evlenirken de mantigimla askim beraberdiler.insallah hep boyle olur :D:D:D:D

eşinle evde nasıl vakit geçirirsiniz?
hergün mutlaka yaptığın şey nedir?
olmazsa olmazların varmı?
karşı cinste en çok önem verdiğin şey nedir?
takıntılımısın?

evde cok olmuyor.2 iste calisiyor garibim :asigim:
aksamlari geldiginde yemek yeriz beraber,kizimizla vakit geciririz onu yatirdiktan sonra tv seyrederiz ama zevklerimiz bir tek fatmagul-de bulusuyor :1: o rus kanallarini izler ben sevmem onlarin programlarini,kk-da otururum.(su an oyle mesela :1: )
sonra zaten gec oluyor hooop uyumaya.
yazin cok guzel vakit geciriyorduk disardaydik aksamlari sabahin 3-de gelirdik eve.sahilde olurduk aksamlari,gezerdik cokkkk eglenceli olurdu simdi havalar cok sogudu evde takiliyoruz.:lepi:

evet var evim icin bulasik makinesi,camasir makinesi,
kizimin biberonlari icin kullandigim sterilizatorum
tuvalette tuvalet kagidi,(cok derinlere iniyorum farkindayim :1:)
temizlik icin domestosum :1:
yemek masamimizin uzerinde kekim
kendim icin sac duzlestiricim,kremlerim,makyaj setim
olmazsa olmazzzz :olmaz:

genel olarak karsi cinste en onem verdigim sey temizlik.tirnaklari,pantolonu ayakkabisi ve s. temiz olmali...tek karsi cinste degil.her iki cinste.

bu soru sorulmustu ama ben yalnizca bocekler diye cevap vermistim.cok tiksinirim

Leylacik yine ben geldim :)

Kizin icin ilerde ne istiyorsun?

Nasil yetismesini,nelere deger vermesini önemsiyorsun?

hosgeldin canim :)
kizim icin her anne gibi cooook iyi bir gelecek kurmak istiyorum.
tum gucumuzu buna harciyacagiz insallah.
cok terbiyeli,iyi egitimli bir kizim olsun istiyorum olucak Allahin izniyle.Saglik olsun....
Saygili olsun,buyuk,kucuk yeri bilsin....saffffff olmasin,cabuk aldanmasin istiyorum.aslinda saysam bitmezzz de ......bilmiyorumkismile

selam leylacım bende geldım
suan aklıma bı soru gelmedı ugradım sadece
bugun kısaca neler yaptıgını anlatırmısın.

bugun sabah 8de kalktik kizimla beraber cok huysuzluk yapti oglene kadar.
zor uyuttum.ev isleri yaptim yemek yaptim.ortaligi topladim.
banyoyla tuvaleti temizledim..kaydirigubbakcemile3
diger ev islerini dun aksam uzerine yapmistim diye gerek kalmadi.
saat 5 gibi bakicimiz geldi ben okula gittim 17 30 dersim basliyor ve 8 gibi ciktim.
annemlere geldim kitabim onlardaydi.onu aldim yemek yedik ve eve donduk
kizimi yedirip yatirdim simdi de burdayim :))) cok uzun oldu yaa

soruma geçmeden önce şey demek istedim;
yav sen ne kadan afet bi hatunmuşun bayanssulusmile resimlerini yeni görmüştüm daha önceden tanımıyordum yani seni...

şimcik sorulara geçelim... daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuma fırsatı bulamadım..

1. Düğünün istediğin gibi oldumu? Sonradan keşke şu da şöyle olsun dediğin bi konu oldumu??

2. Bekar hayatından en çok neyi özlüyosun?

3. Eşine söylemek isteyipte söyleyemediğin bi şey oldumu hiç??

şimdilik aklıma bunlar geldi ... :delphin:

tesekkur ederim opuyorumnanaktan
evet dugunum istedigim gibi oldu resimlerini gordugunuz dugunumde hersey istedigim gibi oldu ama bir de diger dugunumu eklemistim (2 dugunumuz oldu bizim)
birinci dugunumde sacimi begenmiyorum mesela..keske baska birsey yaptirsaymisim dedim....
Bekar hayatimdan ozledigim pek birsey yok sadece annem babam ve kardesim en cok onlari ozluyorum evimi ozluyorummmmm:çok üzgünüm:
o kadar oldu kiii ama soylememek en iyisiydi...

merhaba leylacım bende senı tanımıyordum ama sımdı resımlerını gördum maşallah cok tatlısın allah nazardan saklasın:nazar:hayatında hiç unutamadığın bir gün varmı mutlu yaada cok üzüldüğün fark etmez a.s.

hem mutlu hem de uzuldugum gun---gelinligimle evimizden ciktigim gun...
yeni bir hayata sevdigim kisiyle baslamanin mutlulugu.....evimden ailemden ayrilmanin buyuuuuuk huznu.....

merhaba leylacım. bende azeri kökenliyim:))
düğün resimlerinden tanıyorum seni.
-cildin çok güzel kullandığın özel bişey varmı???
-ikinci çocuğu ne zaman düşünüyosun??

oylemi ne guzel :))
cildime kullandigim ozel birsey simdi yok.
ama bebekten once zamanim cok oldugunda maskeler alirdim onlari kullanirdim.maske hazirlamaya usendigimden guzellik uzmanindan aliyordum.
iknci cocugu aslinda erken istiyorum.kizim 1.5 yasina gelsin de oyle
ama ya ikinci cocuk da kizim gibi yaramaz olursa diye dusunmekten kendimi alamiyorum.
ben yalniz baktigim icin cok zorlanirim.
krese vericem insallah o zaman kesin yapicam :))

leyla01 sende seffaf odaya hosgeldin....
su an icin bir soru aklima gelmedi ama söylemek istedigim birseyler vardi ..
dügün resimlerini görmüstüm hayli zaman önce cok güzel cekimler esinle cok yakismisiniz birbirinize.. masallah cokta güzel bir yüzün var.. bu arada cocuk bile olmus allah bagislasin

leyla01 sende seffaf odaya hosgeldin....
su an icin bir soru aklima gelmedi ama söylemek istedigim birseyler vardi ..
dügün resimlerini görmüstüm hayli zaman önce cok güzel cekimler esinle cok yakismisiniz birbirinize.. masallah cokta güzel bir yüzün var.. bu arada cocuk bile olmus allah bagislasin

coook tesekkurler canim.
dialogumuz olmasa da nikin yabanci degil taniyorum opuyorumnanaktan

Leylacimm soruldumu bilmiyorum halbuki takip ediyorum sayfalari ama hafizam suan iptal..:)

niye iki dügün yaptiniz?esinle ayni yerdemi oturmuyodun akrabalar icinmi vs.vs..cok merak simdi..

soruldu mu göremedim.. neden huzur istiyorum çok mu yazmışsın?

Back