Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rica ederim...

bu benim 8 aylik halim :))

214da6011a21.jpg

maşallaahhh valla ne kadar güzel yaaa cok yakısmıs valla canımm :nazar::nazar:

haa bir de eşinden önce yaşadığın ciddi bir ilişkin olmuş muydu yani aşık oldum dediğin :))
olduysa neden bitti :))
çok aşk acısı çektin mi :))

evet olmustu,ama asik olmamisdim.hani aska asik olursun yaa.asik olmak istersin sadece onun gibi birseydi.ama kisa surede farkettim bana gore biri olmadigini.
zaten hemen sonrasinda da esim cikti karsima.

ask acisi hic cekmedim ben.
ben mantikla seviyorum,ne kadar dogru ifade ettim bilmiyorum ama hic deli gibi asik olmadim.kendimi frenleyebiliyorum kaza yapmamak icin. :1:

ikimize de benziyor ama ben en cok babasina benzetiyorum.hep sana benziyor diyorum,benden birsey yok bu kizda diyorum hosuna gidiyor :)))
dudaklar yuz ayni babasi
gozler,kaslar ben.

aaa gözler kaşlar sense o yeterzaten canım en önemli kısıları sana çekmiş işte daha ne olsun kaydirigubbakcemile3

leylacım hani tür insanlara kızıyorsun?

sana ne(ler) yapılmasından hoşlanmazsın?

leylacım hani tür insanlara kızıyorsun?

sana ne(ler) yapılmasından hoşlanmazsın?

ukala bencil.oturmasini kalkmasini bilmeyen,nerde neyin konusulmamasi,yapilmamasi gerektigini bilmeyen insanlar...

her defasinda belirttigim gibi ozgurlugume cok duskun biriyim yay burcu olarak.en cok bana yasaklar getirilmesinden hoslanmam.

Leyla hanim herkes dügün fotograflarinizdan bahs ettigi icin bende bir bakayim dedim. Gercekten gelin olmak size cok yakismis. Resimleriniz müthis. Hatta simdi hamileymissiniz. Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah. Anali babali büyütün bebislerinizi. Forumda bir kac kez yorumlarinizi görmüstüm. Ve okuduklarimla ayni fikirdeydim. Sizi tanimiyorum ama bu konu sayesinde tanimis oldum. Tebrik ederim tabi ki. Ben kitaplarla araniz nasil diye sormak istiyorum. En sevdginiz yazar kim mesela? Yada hic sevmediginiz bir yazar? Hersey gönlünüzce olsun. a.s.

Leyla hanim herkes dügün fotograflarinizdan bahs ettigi icin bende bir bakayim dedim. Gercekten gelin olmak size cok yakismis. Resimleriniz müthis. Hatta simdi hamileymissiniz. Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah. Anali babali büyütün bebislerinizi. Forumda bir kac kez yorumlarinizi görmüstüm. Ve okuduklarimla ayni fikirdeydim. Sizi tanimiyorum ama bu konu sayesinde tanimis oldum. Tebrik ederim tabi ki. Ben kitaplarla araniz nasil diye sormak istiyorum. En sevdginiz yazar kim mesela? Yada hic sevmediginiz bir yazar? Hersey gönlünüzce olsun. a.s.

merhaba
tesekkur ederim,darisi bekarlarin basina
ben hamilelik resmimi istendi diye koydum ama bir kizim var simdi 4.5 aylik.
kitaplar hakkindan sorular sorulmusdu.cok seviyorum kitap okumayi,zamanim olsa kitapta ayrilmam ama malesef tum zamanimi kizima sarf ediyorum.
en sevdigim yazar dunya edebiyatindan teodor drayzer.
sevmedigim yazar lermontov--aslinda iyi de ben anlayamiyorum onun dilini

Merhaba Leyla.
Öncelikle ben Azerbeycan'ı ve oranın halkını çook seviyorum.
Görmek istediğim ülkelerin en başında.
Üniversiteyi Azerbeycan'da mı okudun yoksa Türkiye'de mi? Birçok Türk arkadaşın olduğunu yazmışsın. Onlarla nerde tanıştın?

Son düzenleme:
Merhaba inan forumda hiç rastlamadığım tanımadığım üyelerdensin... bilmiyorumkismile
İlk burada görüyorum...Adın geçtiğindede hiç tanıdık bir isim gelmemişti heralde takıldığımız yerler farklı olduğu için sende beni tanımıyorsundur eminim.. :1hug:
Merak edip profilindeki fotolara baktımda yok böyle bir güzellikkk maşallah canım sana...
Kızında eminim sen kadar güzeldir Allah sağlık mutluluk versin. :nazar:
Soruma gelince.Hiç okumadım sorulan birşeyi sormayım diye bi bakayımm ben

Leylosss takintilarin varmi? Mesela ben tuza dokunamiyorum,seninde bu gibi varmi takintilarin ..

Merhaba Leyla.
Öncelikle ben Azerbeycan'ı ve oranın halkını çook seviyorum.
Görmek istediğim ülkelerin en başında.
Üniversiteyi Azerbeycan'da mı okudun yoksa Türkiye'de mi? Birçok Türk arkadaşın olduğunu yazmışsın. Onlarla nerde tanıştın?

merhaba
universiteyi Azerbaycanda bitirdim.
Turkiyeye gelince orada tanistim coguyla.

Merhaba inan forumda hiç rastlamadığım tanımadığım üyelerdensin... bilmiyorumkismile
İlk burada görüyorum...Adın geçtiğindede hiç tanıdık bir isim gelmemişti heralde takıldığımız yerler farklı olduğu için sende beni tanımıyorsundur eminim.. :1hug:
Merak edip profilindeki fotolara baktımda yok böyle bir güzellikkk maşallah canım sana...
Kızında eminim sen kadar güzeldir Allah sağlık mutluluk versin. :nazar:
Soruma gelince.Hiç okumadım sorulan birşeyi sormayım diye bi bakayımm ben

:1: tamam canim :1:

azerbaycanin futbolu guclu degil ki,ben umutsuzum simdiden tebrikler turkiye.
baska dallarda evet cok guclu ama futbolda bir turlu basaramadik. bilmiyorumkismile
evet kisa surede oldu iyikide oldu yani zemuszemus keske ilk aydan olsaydi :kedi:
deodorant parasini senden alicam :1:

valla haklısınbilmiyorumkismile

Allah isteyenlere evlendikten 1 gun sonra bebek nasip etsin insallahkaydirigubbakcemile4 amin.

sana feda olsunkaydirigubbakcemile3:roflol:

piyano çalıyormuşsun ne güzel. ben de keman çalıyorum 1 yıldır. daha senin hızına yetişemedik amakaydirigubbakcemile3

merhaba koltuğun hayırlı olsun aybalam olumunekankayizsmile
aybalam kelimesi ne demektir ? :1:
saçlarında boya varmı ? boyatmayı severmisin?
hiç zıpırlığın yok gibi :1: yaşına göre oturaklı ve hanım hanımcık birine benziyorsun doğrumu?? kaydirigubbakcemile3
evlendin bebeklendin tabiri caizse alan aldı satan sattı seni kaydirigubbakcemile3 hala aşkta mantıklıyım daha çok diyorsun, aşktan ne gibi korkuların var ki , duygularının kölesi olmuyorsun ?? kaydirigubbakcemile4 (en salak sorular bende itiraf ediyorum :1: )

bende azeri geliniyim eşiminde gözleri kirpikleri çok güzeldir.sanırım sizlerde genetik hepnizin gözleri muhteşem..leylacım hamileliğin çok şirin sanki yastık var gibi ben enine genişlemekten korkuyorummm

Back