Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azerileri çok seviyorum sorcak bi soru kalmamış bana. yazılarını okuyabildiğim kadarıyla okudum... o tatlı kızını öp benim yerime opuyorumnanaktan bebişinin resimleri varsa görmeyi çok isterizzzzzzzzzzzzzz

canım benim sana sorum yok demiştim ama efsane olayı nedir kilitlendi felanda demişsin iyice merak ettim...aradım taradım bi sonucada varamadım..beni aydınlatırmısın lütfen bu konu hakkında...sevgilerimlezemuszemus

azerileri çok seviyorum sorcak bi soru kalmamış bana. yazılarını okuyabildiğim kadarıyla okudum... o tatlı kızını öp benim yerime opuyorumnanaktan bebişinin resimleri varsa görmeyi çok isterizzzzzzzzzzzzzz

tesekkur ederim coksagol.
insallah albumume ekliycem yakinda

canım benim sana sorum yok demiştim ama efsane olayı nedir kilitlendi felanda demişsin iyice merak ettim...aradım taradım bi sonucada varamadım..beni aydınlatırmısın lütfen bu konu hakkında...sevgilerimlezemuszemus

hehe tamam canim ozele yolluyorum :))

evet dusbere,azerbaycan pilavlari (ki ben onlari yapamiyorum),has,lahana dolmasi,levengi (tavuktan,baliktan yapilir enfesssssss birsey) ve s vessss
tesekkur ederim canim,Bakuye gelmeyi dusunuyor musun?

eşimin akrabaları var tabi o gitmeyi düşünüyo bende istiyorum merak ediyorum haliyle inşallah biara gelicez

ne efsane konusu banada yollar mısın leyla çok merak ettimbilmiyorumkismile

evet leylacım elvedaa :))
görüşmek üzere :)
moda bildirdim kapanıcak konu :)

Back