Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tesekkurler canim yaxsiyam sen necesen?
goremiyorum seni topicte...nerelerdesin :))
bana ulkelere hakkinda soru sorma kendimi kaybediyorum. :)))))
ben oldugum yerde de yasamak isterdim sikayetim yok cok sukur ama tum dunyayi gezmek istiyorum. Gezmeye garib ulke,olmeye Vatan yahsi :))) Cazibe gibi konusmaya basladim ata sozu filan :)))

3 cocugum olsun istiyorum sedefcim.

topicde bakıyodum yazıyodum pas gelmeyince çıkdım önemli olan senin sağlığın iyi olduğuna sevindim bebiş nasıl sorma bizde öğreniyoruz azerice yi güzel dizi yahşi cazibeyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

topicde bakıyodum yazıyodum pas gelmeyince çıkdım önemli olan senin sağlığın iyi olduğuna sevindim bebiş nasıl sorma bizde öğreniyoruz azerice yi güzel dizi yahşi cazibeyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

olur mu oyle sey biz seni cok sevdik bende pek ugrayamiyorum son zamanlar zaten :(

cok guzel haberdi cok sevindirdin beni yani tesekkur ederim :1:

ne demek canım rica ederim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu saç dökülmesi olayı hormonlardan kaynaklanıyomuş ondanmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olur mu oyle sey biz seni cok sevdik bende pek ugrayamiyorum son zamanlar zaten :(

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek canım rica ederim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu saç dökülmesi olayı hormonlardan kaynaklanıyomuş ondanmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet hormonlardanmis bende yeni okudum.oyle bir dokuluyor ki kizim gibi kel kalicam sonunda diye korkuyorum acikcasi :))

merhaba koltuğun hayırlı olsun aybalam olumunekankayizsmile
aybalam kelimesi ne demektir ? :1:
saçlarında boya varmı ? boyatmayı severmisin?
hiç zıpırlığın yok gibi :1: yaşına göre oturaklı ve hanım hanımcık birine benziyorsun doğrumu?? kaydirigubbakcemile3
evlendin bebeklendin tabiri caizse alan aldı satan sattı seni kaydirigubbakcemile3 hala aşkta mantıklıyım daha çok diyorsun, aşktan ne gibi korkuların var ki , duygularının kölesi olmuyorsun ?? kaydirigubbakcemile4 (en salak sorular bende itiraf ediyorum :1: )

tesekkur ederim ay balam :))
balam demek cocugum demek,bebegim demek.mesela benim kizim benim balam :))
benim 1 balam var su an :)))
bala sozu genelde bizde sevgililer de bir birine der...ayyy esim bana cok der balammmmmm bayilirim....
sevgililer soylerse bebegim anlaminda oluyor.
ama genelde kendinden kucuge soylersin balam.dizide biraz abartmislar yahsi cazibeyi diyorum :1:
evlendim de ask hayatimiz bitti nokta mi yani?
evlilikteki askimdan bahsettim ben.evlenirken de mantigimla askim beraberdiler.insallah hep boyle olur :D:D:D:D

ben yahşi cazibeden önce, yarım elma diye bir dizi vardı, ordan duymuştum aybalam kelimesini , sık sıkta kullanırım sevdiklerime, bende sevdim :1:
hmm aşkta ayaklarım yere basar illa ki, evli bekar farketmez diyorsun CADIARZU pekii yerimsenibenyerimseniben
diğer sorularımın cevaplarını vermemişsin ama :umursamaz:
ihihih :1::1:

heryerimi begeniyorum cok sukur.
ama bir tek begenmedigim gogusler biraz buyuk olsaydi daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3
surekli derken mesela evde yapmam,yazin fazla yapmiyorum.
ama disari cikarken,okula giderken mutlaka.
makyajsiz kendimi begeniyorum ama beyaz tenli oldugum icin biraz solgun duruyorum.
onun icin fondotenimi,pudram hep koyu renkte kullaniyorum
saclarim su aralar cok dokuluyor diye maskeler filan yapiyorum ama hic fayda etmiyor.vitamin kullanmayi dusunuyorum.sampuanim yeni aldim Syoss..2 defa yikadim daha tam bilmiyorum iyimi kotumu.

leylacım o kadar kusur padişah kızında da olur..a.s.
sence erkek için göğüs çok önemli bi unsur mu? eşinden bu yönde tepki geliyor mu :1ninca:
kızını emziriyormusun.. evetse ne kadar emzirmeyi düşünüyorsun...

Son düzenleme:

ayy evet o bende de var.
mesela gecenlerde utu yapiyordum evden ciktik utuyu kontrol etmek icin geri dondum ama halbuki utuyu fisten cikardigimi hatirliyordum.
okul donemlerinde otobuse binerken bin defa parami kontrol ederdim hep elimde tutardim kaybederim diye.binerken verirdim :1:

aynı benkaydirigubbakcemile3

ben yahşi cazibeden önce, yarım elma diye bir dizi vardı, ordan duymuştum aybalam kelimesini , sık sıkta kullanırım sevdiklerime, bende sevdim :1:
hmm aşkta ayaklarım yere basar illa ki, evli bekar farketmez diyorsun CADIARZU pekii yerimsenibenyerimseniben
diğer sorularımın cevaplarını vermemişsin ama :umursamaz:
ihihih :1::1:

diger cevap vermedigim ne soru oldu ki ben hepsine cevap verdigimi saniyordum ama ohaoldumsmile

leylacım o kadar kusur padişah kızında da olur..a.s.
sence erkek için göğüs çok önemli bi unsur mu? eşinden bu yönde tepki geliyor mu :1ninca:
kızını emziriyormusun.. evetse ne kadar emzirmeyi düşünüyorsun...

bilmiyorum bence onemsiz degil :1: o konuda bir diyalogumuz olmadi.tepki de gelmedi ama ne bileyim kendi dusuncem biraz buyuk isterdim kaydirigubbakcemile3

kizimi 2 ay zorla emzirebildim hic sutum olmadi.yeni yeni aklima geliyor da ben cok stres gecirmistim.dogumdan sonra hem yemek yiyemiyordum,hem de babam kalbinden acik ameliyat oldu,onun stresi sanirim sutumun kesilmesine neden oldu.maaaalesef canim sut veremiyorum cooook uzgunum mafoldumben

koltugun hayırlı olsun canım..
öncelikle şunu söylim gerçekten çok bi bayansın.
senin fotograflarına 3-4 kez baktıgımı itiraf etmeliyim.
azerbaycanlısın galiba...
ilk sorum bunla alakalı .
atv de yayınlanan yahşi cazibe adlı dizi hakkında ne düşünüosun..
çnk azerbaycanda pek hoş karşılanmayan bi dizi olmuş..

bide bide hangi parfümü kullanıosun?
dicektimki yazmışsın zaten ...

Son düzenleme:
yemep yapmasini biliyor musun?

hem okul hem ev isi hem bebek bakmak zor olmuyor mu? off yazarken ben yoruldum ya :)

leyla01 ılk kez senle konusmus tanısmıs olacagız seffaf oda sayesınde:)
hıc esınle ınatlastıgın gunlerce küstüğün oldu mu?
bu arada cok guzelmıssın masallahh bayıldım esın valla cok sanslı
hazır sorayım esın cok kıskanır mı senı?

Son düzenleme:
canım ben geldim yine okudum cevaplarını şimdi be soracağım
-türkiyeye yerleşmek ister misin
-kızın çocukların türkiyede yetşip okumasını ister misin
-mesela azerbaycana gelecem yada azerbaycanlı türkiyeye pasaport falan nasıl oluyo yoksa şehirler arası bilet alıp gider gibi gidebiliyo musun (böyle olsa çok güzel olurmuş)
-oturum alabilmek için türk biriyle mi evli olmanız lazım sizinde eğer şöyle yakışıklı oturum almak isteyen tanıdğın varsa evlenebilirm :lepi: tabi sizin güzel kızlarınızıdan bize sıra gelmez :)) şaka tabide illa türk biriyle mi evlenmeniz lazımbilmiyorumkismile
-ya sizin oyunlarınız çokk güzel bizim çiftetelliye benziyo yakınlarda bi azerbaycanlı gelinimiz oldu çok güzel oynuyolardı abisiyle çok hoşuma gitmişti ama çok hızlı horon gibihihoyyyt
-nyse canım çok soru sordum ya son bi soru canım ben sana arasıra facebooktan mesaj atıyorum konuşuyoruz seni rahatsız ediyor muyum seninle konuşmasını çok seviyorumda ondan yani nyse canım çok seviyorum seni iyi akşamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hayırlı olsun leylaaa koltuğun
Bende seni bir arkadaşımla (kk dan yine) alışveriş için şişlide gezerken tanıdım nasıl mı
Resimlerini arkadaş görmüş o bahsedince eve gelip bakmıştım:kedi:
Maşallah aklıma düştüğün zaman bile maşallah diyorum sana canım:nazar:

Belki sorulmuştur bütün sayfaları okuyamadım

Benim sorum sende şiveli konuşuyor musun
Yahşi cazibeye bayılıyorum bi azerbaycanlı göreyim tutup öpesin geliyoooŞeniz

Eşile bebeğinle mutlu huzurlu bir ömrün olur inşallah canım......

koltugun hayırlı olsun canım..
öncelikle şunu söylim gerçekten çok bi bayansın.
senin fotograflarına 3-4 kez baktıgımı itiraf etmeliyim.
azerbaycanlısın galiba...
ilk sorum bunla alakalı .
atv de yayınlanan yahşi cazibe adlı dizi hakkında ne düşünüosun..
çnk azerbaycanda pek hoş karşılanmayan bi dizi olmuş..

bide bide hangi parfümü kullanıosun?
dicektimki yazmışsın zaten ...

opuyorumnanaktan
evet azerbaycanliyim.
evet cogu sevmiyor bu diziyi onlardan bir ornegi benim babam,ama ben seviyorum,keyifle de izliyoruz esimle.
evet parfumlerden bahsetmistik :))

yemep yapmasini biliyor musun?

hem okul hem ev isi hem bebek bakmak zor olmuyor mu? off yazarken ben yoruldum ya :)

yemek yapmasini biliyorum cok da iyi yaparim :))))
aslinda degisik yemek tarifleri eklemek de istiyorum siteye ama bazi malzemelerin turkcesini bilmiyorum malesef.

bebek var simdi diye biraz zor evet,ama napalim,kadin olmak zorrrr is.

Back