Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Leylacimm soruldumu bilmiyorum halbuki takip ediyorum sayfalari ama hafizam suan iptal..:)

niye iki dügün yaptiniz?esinle ayni yerdemi oturmuyodun akrabalar icinmi vs.vs..cok merak simdi..

bizde adettendir 2 dugun yapmak biri kiz tarafinin olur,digeri erkek tarafinin.
beyaz gelinligi erkek tarafinin dugununde giyersin.
ama mecbur degil,1 dugun de yapabilirsin.istege ve duruma bagli

................Kızlar aday önermezseniz 2 gün sonra anket açamıyacağım............

iyi akşamlar..
konuyu okurken düğün fotolarına bakmak için senin konularını inceledim de kazenin kapatıp bi de efsane konudur diye yorum yaptığı konun dikkatimi çekti
gerçekten faydası oluyor muymuş:1:

hehe :))

en begendigim yok acikcasi.
oyunculardan messela rojda demirer i begeniyorum kadin oyuncu,beren saat guzel.
erkek oyunculardan hmmmm yok kimse boyle cok begendigim :))))
sarkicilardan da soner sarikabadi,emre aydin,murat dalkilic
begendigim sarkicilar da bunlar ama sarkilarini begeniyorum :))

emreaydin ve murat dalkılıç dendi mi atlarım hemenzemuszemus

emreaydin asigiyim, resmimiz var ve son zamanlarda murat dalkilic'a sardimsempatiksalakcinni

emreaydin'in kendisini de begenebilirsin sarkilari zaten müthis ama kendisi de cok mutevazi, canayakin(bkz:roportajlar):lepi: imza gununde de oyleydi zatenopuyorumnanaktan üff:asigim: (avatarımda da kendisinin resmi var.)

soner sarıkabadayı pek tarzım degildir ama olsun:roflol:

neyse iyi aksamlar birden damladım olaya verdigim rahatsızlık icin ozur dilerim-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
mrb cocuguna hıc bagırırmısın cok yaramaz oldugunda ve dugun fotoların harıcınde bır kac foto koyarmsın normal halınle merak edıyorum bıde senı cocuklar duymasındakı duyguya benzettım

iyi akşamlar..
konuyu okurken düğün fotolarına bakmak için senin konularını inceledim de kazenin kapatıp bi de efsane konudur diye yorum yaptığı konun dikkatimi çekti

orda soyledigim gibi bana da bir arkadasim dedi.
denemedim mi evet denedim...ama ben es zamanli olarak krem kullandigim icin yarar li mi degil mi bilemedim.sonrasinda zaten konuya hic bakmadim bile.konunun kitli olmasini da birkac gun once profilimden ogrendim ama yine bakmadim,kazenin yorumunu da gormemistim,simdi yine bakmadim ama sen bahsederken anladim hangi konuyu dedigini kaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar..

emreaydin ve murat dalkılıç dendi mi atlarım hemenzemuszemus

emreaydin asigiyim, resmimiz var ve son zamanlarda murat dalkilic'a sardimsempatiksalakcinni

emreaydin'in kendisini de begenebilirsin sarkilari zaten müthis ama kendisi de cok mutevazi, canayakin(bkz:roportajlar):lepi: imza gununde de oyleydi zatenopuyorumnanaktan üff:asigim: (avatarımda da kendisinin resmi var.)

soner sarıkabadayı pek tarzım degildir ama olsun:roflol:

neyse iyi aksamlar birden damladım olaya verdigim rahatsızlık icin ozur dilerim-tatlicadiarzu-

soneri radyodan dinlemeyi tercih ederim :1:

mrb cocuguna hıc bagırırmısın cok yaramaz oldugunda ve dugun fotoların harıcınde bır kac foto koyarmsın normal halınle merak edıyorum bıde senı cocuklar duymasındakı duyguya benzettım

bir kere bagirmistim ama sonradan o kadar agladi ki kendime kizdim neden boyle yapiyorum diye zaten kucucuk ne anlar bagirmadan korkmustu...
o olay haric hicbirzaman bagirmadim,kizsam da sinirimi kendimden cikaririm :1: ama ona bagirmam zaten cocuga nasil yaklasiyorsan oyle bir tepki aliyorsun.benim kizim coook hassas bu konuda.
normal fotolarim albumumde var canim.

leylacım hoş sohbetin için tşk ederim.
takıntın derken farklı bi amaçla sormuştum böcekli soru ile aynı değil ama olsun mesela bende çok takıntı var say say bitmez....evden çıkmadan ocağı kullansamda kullanmasamda kontrol etmeden çıkamam 3 kere bakarım ofisten çıkarkende heryeri kontrol ederim oyuzden vaktinde çıkamam hiç.......

bu arada şu evliliğn ilk zamanları hakkatten zor çok istediğin beklediğin bişeyin bu kadar zor geleceğini tahmin etmemiştim 7 sene çıktık eşimle meğer ne çok bilmediğim huyları varmış...diyorum senin de olmuştur mutlaka bi örnek verebilirmisin?

leyla vücudunda beğendiğin ve eleştirdiğin yerler nerelerdir

sürekli makyaj yaparmısın. makyajsız kendini beğeniyor musun

saçlarına bakım yapıyormusun. hangi şampuanı kullanıyorsun

bu arada şu evliliğn ilk zamanları hakkatten zor çok istediğin beklediğin bişeyin bu kadar zor geleceğini tahmin etmemiştim 7 sene çıktık eşimle meğer ne çok bilmediğim huyları varmış...diyorum senin de olmuştur mutlaka bi örnek verebilirmisin?

ben mesela kendi ailesine bu kadar bagli oldugunu bilmiyordum...en cok kavga sebebimiz bu.bagli olmasi degil de beni diyelim ki bazi seyleri yapmaya zorlamasi icimden gelmese de..
bir tek bu huyunu bilmiyordum ben yaaa....
ama iyi yonleri de cok mesela ben hamileyken cok yardim etti bana ev islerinde.
kizimiza bakmaya da yardimci oluyor bazen sen git yat diyor ben bakarim evde oldugunda.
cok aile canli,cok caliskan,,,ya ne bileyim bir tek ortaya cikan ve benim sevmedigim huyu yukarda soyledigim....

leylacım hoş sohbetin için tşk ederim.
takıntın derken farklı bi amaçla sormuştum böcekli soru ile aynı değil ama olsun mesela bende çok takıntı var say say bitmez....evden çıkmadan ocağı kullansamda kullanmasamda kontrol etmeden çıkamam 3 kere bakarım ofisten çıkarkende heryeri kontrol ederim oyuzden vaktinde çıkamam hiç.......

ayy evet o bende de var.
mesela gecenlerde utu yapiyordum evden ciktik utuyu kontrol etmek icin geri dondum ama halbuki utuyu fisten cikardigimi hatirliyordum.
okul donemlerinde otobuse binerken bin defa parami kontrol ederdim hep elimde tutardim kaybederim diye.binerken verirdim :1:

leyla vücudunda beğendiğin ve eleştirdiğin yerler nerelerdir

sürekli makyaj yaparmısın. makyajsız kendini beğeniyor musun

saçlarına bakım yapıyormusun. hangi şampuanı kullanıyorsun

heryerimi begeniyorum cok sukur.
ama bir tek begenmedigim gogusler biraz buyuk olsaydi daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3
surekli derken mesela evde yapmam,yazin fazla yapmiyorum.
ama disari cikarken,okula giderken mutlaka.
makyajsiz kendimi begeniyorum ama beyaz tenli oldugum icin biraz solgun duruyorum.
onun icin fondotenimi,pudram hep koyu renkte kullaniyorum
saclarim su aralar cok dokuluyor diye maskeler filan yapiyorum ama hic fayda etmiyor.vitamin kullanmayi dusunuyorum.sampuanim yeni aldim Syoss..2 defa yikadim daha tam bilmiyorum iyimi kotumu.

(salam):3::3::3::3: hoşgeldin leyla nasılsın(necesen) görüşmeyeli en çok hangi ülkede yaşamak isterdin kaç çocuğun olsun isterdinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba,keyifli bir sohbet olmuş.

Rüzgarın şehri Bakü'nün ;mimari yapısı çok etkileyici gerçekten.Seyahat etmeyi,yeni yerler keşfetmeyi ,fotoğraf çekmeyi sevenlere duyurulur.

Leyla Hanım siz hangi ülkelere gittiniz?En çok nereyi beğendiniz?

Türkcenizin bu kadar iyi olmasını neye borçlusunuz?

Təşəkkür edirəm.yerimseniben
Sevgiler..

heryerimi begeniyorum cok sukur.
ama bir tek begenmedigim gogusler biraz buyuk olsaydi daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3
surekli derken mesela evde yapmam,yazin fazla yapmiyorum.
ama disari cikarken,okula giderken mutlaka.
makyajsiz kendimi begeniyorum ama beyaz tenli oldugum icin biraz solgun duruyorum.
onun icin fondotenimi,pudram hep koyu renkte kullaniyorum
saclarim su aralar cok dokuluyor diye maskeler filan yapiyorum ama hic fayda etmiyor.vitamin kullanmayi dusunuyorum.sampuanim yeni aldim Syoss..2 defa yikadim daha tam bilmiyorum iyimi kotumu.

doğumdan sonra bi 6 7 ay daha dökülecek merak etmesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

(salam):3::3::3::3: hoşgeldin leyla nasılsın(necesen) görüşmeyeli en çok hangi ülkede yaşamak isterdin kaç çocuğun olsun isterdinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tesekkurler canim yaxsiyam sen necesen?
goremiyorum seni topicte...nerelerdesin :))
bana ulkelere hakkinda soru sorma kendimi kaybediyorum. :)))))
ben oldugum yerde de yasamak isterdim sikayetim yok cok sukur ama tum dunyayi gezmek istiyorum. Gezmeye garib ulke,olmeye Vatan yahsi :))) Cazibe gibi konusmaya basladim ata sozu filan :)))

3 cocugum olsun istiyorum sedefcim.

Merhaba,keyifli bir sohbet olmuş.

Rüzgarın şehri Bakü'nün ;mimari yapısı çok etkileyici gerçekten.Seyahat etmeyi,yeni yerler keşfetmeyi ,fotoğraf çekmeyi sevenlere duyurulur.

Leyla Hanım siz hangi ülkelere gittiniz?En çok nereyi beğendiniz?

Türkcenizin bu kadar iyi olmasını neye borçlusunuz?

Təşəkkür edirəm.yerimseniben
Sevgiler..

ilk resmin cekindiyi yerde biz esimle hep bulusup o manzaraya seyrederek cay icerdik.
2ci resim eski ama olsun,orda da arabalar duran yolda bir mothercare var kizima alisveris yaparim ordan.
3cu resimde arabimizi oraya park edip sahile inerdik yazin.
4-cu resimdeki tarihi bina "Kiz Kulesi" ordan da goruntuler manzara muhtesem.
gezmek istedim bennn yaa :))))
ben yalnizca turkiyeye geldim canim baska biyere gidemedim henuz.ama yazin insallah gurcustana,ordan da turkiyeye gecmek niyetimiz var.
dedigim gibi tv,internet,sarkilar...
Mən təşəkkür edirəm suallara və şəkillərə görə opuyorumnanaktan

Back