Şeffaf oda 6. haftanın konuğu "leyla01" Buyrun burdan :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leyla01 ılk kez senle konusmus tanısmıs olacagız seffaf oda sayesınde:)
hıc esınle ınatlastıgın gunlerce küstüğün oldu mu?
bu arada cok guzelmıssın masallahh bayıldım esın valla cok sanslı
hazır sorayım esın cok kıskanır mı senı?

hic olmadi bir gun bile kus kalmadik biz.birkac saat en fazla.
hayir canim,kiskanmiyor beni :))

canım ben geldim yine okudum cevaplarını şimdi be soracağım
-türkiyeye yerleşmek ister misin
-kızın çocukların türkiyede yetşip okumasını ister misin
-mesela azerbaycana gelecem yada azerbaycanlı türkiyeye pasaport falan nasıl oluyo yoksa şehirler arası bilet alıp gider gibi gidebiliyo musun (böyle olsa çok güzel olurmuş)
-oturum alabilmek için türk biriyle mi evli olmanız lazım sizinde eğer şöyle yakışıklı oturum almak isteyen tanıdğın varsa evlenebilirm :lepi: tabi sizin güzel kızlarınızıdan bize sıra gelmez :)) şaka tabide illa türk biriyle mi evlenmeniz lazımbilmiyorumkismile
-ya sizin oyunlarınız çokk güzel bizim çiftetelliye benziyo yakınlarda bi azerbaycanlı gelinimiz oldu çok güzel oynuyolardı abisiyle çok hoşuma gitmişti ama çok hızlı horon gibihihoyyyt
-nyse canım çok soru sordum ya son bi soru canım ben sana arasıra facebooktan mesaj atıyorum konuşuyoruz seni rahatsız ediyor muyum seninle konuşmasını çok seviyorumda ondan yani nyse canım çok seviyorum seni iyi akşamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

-gezmek,gormek isterim,sik sik gidip gelmek isterim ama yerlesmek istemem,aslinda yerlesemem.cunku burda kurulu bir duzenimiz var.evimiz,ailemiz,esimin isi ve.s onun icin olsa bile cok zor olur.
-burda yanimda yetissinler ama universiteyi...hatta mastiri turkiyede okusalar tabiki isterim.ben evli olmasaydim mastir icin yurtdisina gidecektim zaten.
-yok,sehirlerarasi degil tabiki :))) yurtdisina nasil gidiyorsan oyle.vize almiyorsun.sinirlar acik.sadece biletini alip ucuyorsun :)) oturma izni 3 aymis sanirim.her iki ulkede de.baska bir bilgim yok :))
-evet bende cok seviyorum oynamayi :)) hatta bu pazar kinamiz var...kurtlarimizi dokucez kizlarla :))))
-yaa niye rahatsiz edesin seninle konusmak benim de hosuma gidiyor olur mu oyle sey?
boyle seyler dusunme lutfen...kirilirim

Son düzenleme:
hayırlı olsun leylaaa koltuğun
Bende seni bir arkadaşımla (kk dan yine) alışveriş için şişlide gezerken tanıdım nasıl mı
Resimlerini arkadaş görmüş o bahsedince eve gelip bakmıştım:kedi:
Maşallah aklıma düştüğün zaman bile maşallah diyorum sana canım:nazar:

Belki sorulmuştur bütün sayfaları okuyamadım

Benim sorum sende şiveli konuşuyor musun
Yahşi cazibeye bayılıyorum bi azerbaycanlı göreyim tutup öpesin geliyoooŞeniz

Eşile bebeğinle mutlu huzurlu bir ömrün olur inşallah canım......

yaa oyle mi?ne dedi benim hakkimda? aklinialirimsmile :))

yok canim,sorulmadi,
sivenin krali bende :))))
valla cok guzel yaziyorum ama sen karsima gec birsey sor kal gelir bana booooyle:1shok:
cook siveli konusurum,hatta sozleri de unuturum aklim karisir...
tesekkur ederim canim cok sagol.

-gezmek,gormek isterim,sik sik gidip gelmek isterim ama yerlesmek istemem,aslinda yerlesemem.cunku burda kurulu bir duzenimiz var.evimiz,ailemiz,esimin isi ve.s onun icin olsa bile cok zor olur.
-burda yanimda yetissinler ama universiteyi...hatta mastiri turkiyede okusalar tabiki isterim.ben evli olmasaydim mastir icin yurtdisina gidecektim zaten.
-yok,sehirlerarasi degil tabiki :))) yurtdisina nasil gidiyorsan oyle.vize almiyorsun.sinirlar acik.sadece biletini alip ucuyorsun :)) oturma izni 3 aymis sanirim.her iki ulkede de.baska bir bilgim yok :))
-evet bende cok seviyorum oynamayi :)) hatta bu pazar kinamiz var...kurtlarimizi dokucez kizlarla :))))
-yaa niye rahatsiz edesin seninle konusmak benim de hosuma gidiyor olur mu oyle sey?
boyle seyler dusunme lutfen...kirilirim

hmm keşke şehirlerarası gibi kolay olsaydı. tam kurt dökülücek oyunlarınız çok güzeller benim bile piste atlayıp oynayasım gelmiş derlerdi bu manyak kimkaydirigubbakcemile3 sağol canım o zaman yazacağım sana yine.Sizde kına gecesi oluyor mu canım.
dün akşam ki futbol maçı vardı tebrik ederim gerçi kaybeden olmadı 2 tarafta türk :) eurovisionu takip ediyor musun türkiyeyi beğeniyor musun geçen sene azerbaycan çok güzeldi benim hoşuma gitmişti
bi de türkiyede tuttuğun bi futbol takımı var mı?

Son düzenleme:
hmm keşke şehirlerarası gibi kolay olsaydı. tam kurt dökülücek oyunlarınız çok güzeller benim bile piste atlayıp oynayasım gelmiş derlerdi bu manyak kimkaydirigubbakcemile3 sağol canım o zaman yazacağım sana yine.Sizde kına gecesi oluyor mu canım.
dün akşam ki futbol maçı vardı tebrik ederim gerçi kaybeden olmadı 2 tarafta türk :) eurovisionu takip ediyor musun türkiyeyi beğeniyor musun geçen sene azerbaycan çok güzeldi benim hoşuma gitmişti
bi de türkiyede tuttuğun bi futbol takımı var mı?

kolay zaten :)))
evet kina gecesi oluyor.ayni sizinki gibi ..birtek yuksek yuksek tepeler okumuyoruz kaydirigubbakcemile3
evet haklisin :))
evet takip ediyorum,ama ilk defa bu sene izlemedim,25 mayis sezeryan olmustum,final gecesi 29-daydi sanirim cok halsizdim,uyumusum :)))
futbol sevmiyorum,onun icin yok :)) ama bizimkilerden genelde kazanan tarafi tutatim :1::1::1::1:

yahşi cazibede çok geçiyo düşbere gerçekten o kadar güzel mi ? bizim mantının çorba hali gibi sanki:1:

yahşi cazibede çok geçiyo düşbere gerçekten o kadar güzel mi ? bizim mantının çorba hali gibi sanki:1:

evet oyle bisi ama cook kucuk hazirlanmasi lazim.bir kasiga guya 40tane sigdirmak lazim ninemden duyduguma gore ama bende 4u anca sigiyorrr hehee

evın ıcınde azerbeycancamıkonusuyorsunuz konusuyorsanız mesela esın eden ıcerı gırdı onu karsıladıgın konusmayı azerbeycanca soylermısın kızına tam net turkce ogretcekmısın yoksa azerbeycancamı ogretceksın sızde kapalılık yanı basortusu ne derecede kullanılır yanı aılende kapalı olan varmı yada esının tarafında ve son olarak azerbeycanda hangı dınler var

:nazar: merhaba canım, ben çok yeni üyeyim. seni tanımadığım gibi kimseyide, tanımıyorum...buraya tesadüf girdim baştan sona doğru okudum, resimlerine baktım...ve senin hakkında bir fikre vardım..çok aklı başında, oldukça zekii ve çok sağlamcı, tedbirli sağduyulu, ayakları yere basan biri olduğunu anladım...maşallah...senin hakkında sorum yok..allah, yuvanı seni eşini bebeğini nazarlardan esirgesin, mutluluğun bir ömür boyu daim olsun..:nazar:

yaa oyle mi?ne dedi benim hakkimda? aklinialirimsmile :))

yok canim,sorulmadi,
sivenin krali bende :))))
valla cok guzel yaziyorum ama sen karsima gec birsey sor kal gelir bana booooyle:1shok:
cook siveli konusurum,hatta sozleri de unuturum aklim karisir...
tesekkur ederim canim cok sagol.

ayyy çok ilginç yaa
Dediğin gibi o kadar güzel yazıyorsun ki şiveli konuştuğunu düşünmemiştim
Senin hakkında aynen şunları söyledi
Ayyy bizim kk da leyla01 diye birisi var Allahım nasıl güzel kız maşallahhhhh
düğün fotosunu eklemiş açıp açıp anneme gösteriyorum maşallah çok güzel gelin olmuş

Demiştiiii delikafadulden
Bende eve gelince ilk işim senin resimlerine bakmak olmuştuopuyorumnanaktan:kedi:

evın ıcınde azerbeycancamıkonusuyorsunuz konusuyorsanız mesela esın eden ıcerı gırdı onu karsıladıgın konusmayı azerbeycanca soylermısın kızına tam net turkce ogretcekmısın yoksa azerbeycancamı ogretceksın sızde kapalılık yanı basortusu ne derecede kullanılır yanı aılende kapalı olan varmı yada esının tarafında ve son olarak azerbeycanda hangı dınler var

tabiki azerbaycanca konusuyoruz,kizim da bu dilde konusacak,ana dilimiz cunku.
kizima ogretsem de ogretmesem de zaten turkceyi bilecek.
basortulu olanlar var tabi ama turkiyede gordugum kadar fazla degil.
ailemden basortulu olan yok...
bir tek amcamin kizi var o orter basini...
esimin tarafinda 1 kisi bile yok.
sonucta demokratik bir ulkede yasiyoruz her kes istedigi dine inana bilir,bunda bir yasak ve s. yok.ama cogunluk tabiki musluman.

:nazar: merhaba canım, ben çok yeni üyeyim. seni tanımadığım gibi kimseyide, tanımıyorum...buraya tesadüf girdim baştan sona doğru okudum, resimlerine baktım...ve senin hakkında bir fikre vardım..çok aklı başında, oldukça zekii ve çok sağlamcı, tedbirli sağduyulu, ayakları yere basan biri olduğunu anladım...maşallah...senin hakkında sorum yok..allah, yuvanı seni eşini bebeğini nazarlardan esirgesin, mutluluğun bir ömür boyu daim olsun..:nazar:

yazin cok mutlu etti beni cok sagol canim,tesekkur ederim...opuyorumnanaktan

ayyy çok ilginç yaa
Dediğin gibi o kadar güzel yazıyorsun ki şiveli konuştuğunu düşünmemiştim
Senin hakkında aynen şunları söyledi
Ayyy bizim kk da leyla01 diye birisi var Allahım nasıl güzel kız maşallahhhhh
düğün fotosunu eklemiş açıp açıp anneme gösteriyorum maşallah çok güzel gelin olmuş

Demiştiiii delikafadulden
Bende eve gelince ilk işim senin resimlerine bakmak olmuştuopuyorumnanaktan:kedi:

sagolsun :)))
boylece tanismis olduk yani bayanssulusmile

Son düzenleme:
leylacım konularını okudum bugün bi konu vardı efsane konu noldu olumlu sonuç aldın mı o uygulamadan?

vallahi şu güzellik uğuruna yapılmıycak şey yok,
sizin yöresel yemekleriniz nelerdir.
benim eşim azeri olduğundan genelde
kete,hangel,tatlı dolma,piti gibi yemekleri var benim daha önce tatmadığım şeyler alışmaya çalışıyorum.

bu arada ben seni sıcak kanlı buldum sanki uzun zamandır tanıyormuş gibiyim seni

vallahi şu güzellik uğuruna yapılmıycak şey yok,
sizin yöresel yemekleriniz nelerdir.
benim eşim azeri olduğundan genelde
kete,hangel,tatlı dolma,piti gibi yemekleri var benim daha önce tatmadığım şeyler alışmaya çalışıyorum.

bu arada ben seni sıcak kanlı buldum sanki uzun zamandır tanıyormuş gibiyim seni

evet dusbere,azerbaycan pilavlari (ki ben onlari yapamiyorum),has,lahana dolmasi,levengi (tavuktan,baliktan yapilir enfesssssss birsey) ve s vessss
tesekkur ederim canim,Bakuye gelmeyi dusunuyor musun?

Leylosss mrb fistik...

sey aklima geldi,oglun olsaydi ismini ne koycaktin?

Back