merhaba, rumeli hastanesinde spinal sezeryan ile dogum yaptim. dr um hasan kayim di. cok memnun kaldim gerek dogum oncesi gerek dogum sonrasi! dogum esnasinda bnmle bolca konusup rahatlattilar, bebegi aldiktan snra da ayni sekilde devam etti. ne spinal ne de sezeryan snrasi bel, bas agrisi yasamadim. yalnizca 1 gunluk bi agrim oldu sezeryandan dolayi ki o da beni zorlayacak bi agri degildi. dikis yerinde yda farkli konularda hic bir sorun yasamadim. hergun muhakkak gormeye geldi bi sikayet var mi diye! hastane ortami, ilgi, bakim vs hepsinden cok cok memnunum rumeli hastanesi icin soluyorum. ustelik bebegimi hemen sunnette ettirdim, bu durumdan da ayrica memnun ayrildim! evet hasan bey sizi asiri sevecen ve guleryuzlulukle karsilamiyor ama adamin mizaci bu :) gulerken bile somurtur cinsten :) ama isinde cok cok iyi! kimi yonlendirdiysem hep cok memnun kaldilar! ikinci bebegim icinde ona gidiyorum! tavsiye ederim, sans verin!
bu arada kolan,medicana,medilife, devlet hastaneleri, medicalpark gibi bi cok hastaneye gittim:) her acidan bu hastane daha uygun! gebeleik sureclerimizin ayni olmadigi gibi tabi tecrubelerimizin ayni olmayacagni ektra belirtmek isterim