sedaecrin sohbet topiği

Pazartesi ilk kemoterapiyi aldık bakalım hayırlısı

Benim halamda karın zarından kanser o da 4 yıldır kemoterapi tedavisi görüyor iyi çok şükür kendisini idare ediyor.İnşallah kayınpederinde bu zorlu süreci kolaylıkla atlatır Allah acil şifalar versin.

Allahtan bizim fazla ilerlememiş Buna seviniyoruz 2 doz olarak verecekler ilk. pazartesi ilkini aldık bi dahaki 21 gün sonra

Allahtan bizim fazla ilerlememiş Buna seviniyoruz 2 doz olarak verecekler ilk. pazartesi ilkini aldık bi dahaki 21 gün sonra

Buna da şükür o zaman yani tabi.İnşallah atlatır o zaman canım ben de dua ederim kayınpederine inşallah.Neyse Canım ben çıkayım biraz derse bakayım artık.Kib bir dahahki sohbetimizde görüşürüz

Çok sağol canım görüşürüz

Deniz börülcesi burdaymış amanın da amanın nasılsın canımm

Başka kimler var aramızda hanımlar :)

Karyatidde buradaymış hoşgeldin canım keyifler yerinde biz de bir tane dersim yoktu bugün az ders işledik kafamı dinledim bolca
ooohh ne güzel olmuş, zaten hava da güzeldi bugün.
az önce bir başlık gördüm mastürbasyon sonrası ağrı diye çok güldüm : ) bu nedir yahu? :))

ooohh ne güzel olmuş, zaten hava da güzeldi bugün.
az önce bir başlık gördüm mastürbasyon sonrası ağrı diye çok güldüm : ) bu nedir yahu? :))

Hadi ya görmedim ben foruma daha bakamadım
Birisinin baya bir sorunu var anlaşılan

ben eylemine gülmedim arkadaşın, olabilir, komiğime giden hem yakınıyor, hem işin etik boyutunu katıp vicdan yapıyor hem de bu sıkıntısı canını sıkıyor çözüm arıyor : ))
:))) gitti zaten, hoşgeldin arkangel bu arada : )

Hoşbuldum.. Eylemi bizi ilgilendirmez tabikide ama dediğin gibi bu kadarda dert yanarmı insan:) biraz daha zorlasa kendini intiharın eşiğine gelecek

Hoşbuldum.. Eylemi bizi ilgilendirmez tabikide ama dediğin gibi bu kadarda dert yanarmı insan:) biraz daha zorlasa kendini intiharın eşiğine gelecek

sorma ya :)) insan bu kadar eline aşık olur mu : )) site neredeyse posta gazetesi haydar dümen cevaplıyor gibi oldu : ))

: )) başlık sahibesi açsın biz bu başlığa istanbul'dan katılmaktayız gerçi istanbul tekirdağ'a kadar uzuyor ya : )
arkangel siz nereden efem?
bu arada sahibe konu bekliyoruz : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…