yaw bencede konu sahibesi sabahların sultanıDeniz börülcesi burdaymış amanın da amanın nasılsın canımm
Başka kimler var aramızda hanımlar :)
Sen silahmı taşıyosun? ya bu harbiyenin neresinde böyle yoğun bunlarki senin travestilerle derdin bitmiyor:):) bir insanda neden travesti olur onada hiç anlam verebilmiş değilim ayrıcada:)
yaw bencede konu sahibesi sabahların sultanıbir konu belirle de öle konuşalım böle daldan dala atlıyoz gerçi topiğin adı geyik ama böylede çok genel oluyo haksız mıyım
hayatım harbiye'de saat 22.00'den sonra travestiler çarklar yani halaskar gazi caddesinde bir kaç blok yürür durular : )) ayrıca elmadağ'da yaşadıkları yer : ))
aaaa öyle deme travestilere olan ilgi evlenme çağındaki kızlara yok bak samimi diyorum..
orada ne mi işim var turist mihmandarlığı yaptığım için şu an ara ara, hepsinin oteli harbiye'de o yüzden :))
:))) anladım. hadi sahibe konu bul:)
geçenlerde yine baiıma geldi üsküdar iskeleden dolmuşa bindim doğancılara gideceğim şöföre parayı uzatıp bi tandoğan lütfen dedim şöför abla ankara'ya gitmiyoruz dedi : )))
:))) anladım. hadi sahibe konu bul:)
düzeltiyorum:) konumuz varmış ama ben bu konuda konuşmam diyim size:)
ya arkangel ne olacak eğleniyoruz işte : ))
başka bir zaman tenhada kısıtırıp seni tehtid mi edeceğiz :)) takılıyoruz
ahahahahaahha şöfer neymiş öyle:)))
ya arkangel ne olacak eğleniyoruz işte : ))
başka bir zaman tenhada kısıtırıp seni tehtid mi edeceğiz :)) takılıyoruz
Eevet deniz börülcesi konumuz şöyle şöyle oldu da rezil oldum dediğimiz şeyler bekliyoruz katılımını
oooo rezil olduğum şeyleri merak ediyorsan onun eşine rezil olanlar başlığı altında uzun uzun yazmıştımbugün bir rezilliğim yok çok şükür
oooo rezil olduğum şeyleri merak ediyorsan onun eşine rezil olanlar başlığı altında uzun uzun yazmıştımbugün bir rezilliğim yok çok şükür
Yani günaşırı bir rezillik yaşıyorum diyosun:) bugune şükrettin ya:))
ama burda da yazayım madem yakın bir arkadaşımla dışarı çıkcaktık geldi beni evden aldı neyse çıktık.onun site ile biizmkisi karşı karşıya onların sitenin dışında kapıya yakın bi yerde arada yere oturmuş bir kadın yün dövüyor hani bilirsiniz sopayla döverler.neyse bizim oralarda nezih yerler böle modern apartmanlar falanbenimde garibime gitti haliyle hiç daha önce biizm orda görmemiştim..bende o an kötü niyetle değil ama dedimki arkadaşa ya sevda baksana hala yün dokuyorlar yerde böyle görüntüler maziye karışması lazım artık her türlü imkan var neden uğraşırlar böle görüntüyü bozuyor göz zevkini falan gibi laflar etmiştim.arkadaşımın bana verdiği cevap:"deniz o benim annem" bozuldum tabi samimi arkadaşım olduğu için alınganlık yapmadı allahtan kem küm edip toparlamaya çalışmıştım ama kıpkırmızı olmuştum içten içe