sedaecrin sohbet topiği

Aklıma şu an için güzel bir konu gelmedi hanımlar ama öncelikle gününüz nasıl geçti gibi sıradan bir konu ile başlayalım :KK1:

: )) başlık sahibesi açsın biz bu başlığa istanbul'dan katılmaktayız gerçi istanbul tekirdağ'a kadar uzuyor ya : )
arkangel siz nereden efem?
bu arada sahibe konu bekliyoruz : )

Ben size otobüsle 18 saat uçakla 1 saat 45 dk uzaklıktayım Rizeden katılıyorum aranıza:nazar:

Bu cevap üzerine Arkangel yaşını merak ettim doğrusu arkadaş bildiği için mi öyle dedi :KK34:

Ne genci yahu? Bildiğin "kart" tan az daha hallice:KK53:

Deyip çekiliyorum aranızdan:KK33:

Karttan daha hallice öylemi?? O zaman bende arkadaşlar burada bu yorumu yapıp taksiye binip ve kaçan arkadaşın yaşını açıklıyorum... Hazırmısınız??

Bu arkadaş doğduğunda Göktürk devleti daha yeni kurulmuştu.:KK52:

Ben 84lüyüm gayette:)

Karttan daha hallice öylemi?? O zaman bende arkadaşlar burada bu yorumu yapıp taksiye binip ve kaçan arkadaşın yaşını açıklıyorum... Hazırmısınız??

Pabucumun kenarsı:63:

Yaşının baharındaymışsın sen de daha o halde :KK1:

ooo arkangel yeşilin bağrından katılıyorsun : ))
biz de şu an istanbul'da güzel havanın tadını çıkartarak yaşıyoruz. sahibe konu bulamadı ancak benim kafam biraz karışık bu gece.

Al benden de o kadar benim de içime tourmuş bir öküz var gibi şu an çözemedim neden :KK1:

ooo arkangel yeşilin bağrından katılıyorsun : ))
biz de şu an istanbul'da güzel havanın tadını çıkartarak yaşıyoruz. sahibe konu bulamadı ancak benim kafam biraz karışık bu gece.

O kadar yeşilki düşün insanın inek olası geliyor... Yeşilden başka bişe yokki usanduk da:KK52:

Benimde içimde bacağı kırık bir AT var:KK1:

ne yapalım arkangel vuralım mı atı ne dersin? tamam dersen harbiye'de geç saatte gezerken travestilerden korunmak için yanımda taşıdığım kurusıkı ile bir kaç el ateş edebilirim ses olur : ))
bu gece +18 başlıklar çok :)) bu normal mi başlık var arkadaşı öpüp mıncıklıyor kardeşimiz de kafası karışık soruyor :))

ne yapalım arkangel vuralım mı atı ne dersin? tamam dersen harbiye'de geç saatte gezerken travestilerden korunmak için yanımda taşıdığım kurusıkı ile bir kaç el ateş edebilirim ses olur : ))
bu gece +18 başlıklar çok :)) bu normal mi başlık var arkadaşı öpüp mıncıklıyor kardeşimiz de kafası karışık soruyor :))

Saat 12'den sonra yaygınlaşıyor bu konular artıyor gibi genelde :KK1:

Şunu şunu yaptım da rezil oldum bugünün konusu bu olsun mu hanımlar :KK34:

Sen silahmı taşıyosun? ya bu harbiyenin neresinde böyle yoğun bunlarki senin travestilerle derdin bitmiyor:):) bir insanda neden travesti olur onada hiç anlam verebilmiş değilim ayrıcada:)

X