Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
: )) başlık sahibesi açsın biz bu başlığa istanbul'dan katılmaktayız gerçi istanbul tekirdağ'a kadar uzuyor ya : )
arkangel siz nereden efem?
bu arada sahibe konu bekliyoruz : )
Ben size otobüsle 18 saat uçakla 1 saat 45 dk uzaklıktayım Rizeden katılıyorum aranıza
Ohh valla bol oksijen temiz hava genç kalacaksın ARKANGEL
Ne genci yahu? Bildiğin "kart" tan az daha hallice
Deyip çekiliyorum aranızdan
Karttan daha hallice öylemi?? O zaman bende arkadaşlar burada bu yorumu yapıp taksiye binip ve kaçan arkadaşın yaşını açıklıyorum... Hazırmısınız??
Bu arkadaş doğduğunda Göktürk devleti daha yeni kurulmuştu.
Ben 84lüyüm gayette:)
Karttan daha hallice öylemi?? O zaman bende arkadaşlar burada bu yorumu yapıp taksiye binip ve kaçan arkadaşın yaşını açıklıyorum... Hazırmısınız??
Bu arkadaş doğduğunda Göktürk devleti daha yeni kurulmuştu.
Ben 84lüyüm gayette:)
Pabucumun kenarsı
Al benden de o kadar benim de içime tourmuş bir öküz var gibi şu an çözemedim neden
Benimde içimde bacağı kırık bir AT var
ooo arkangel yeşilin bağrından katılıyorsun : ))
biz de şu an istanbul'da güzel havanın tadını çıkartarak yaşıyoruz. sahibe konu bulamadı ancak benim kafam biraz karışık bu gece.
Benimde içimde bacağı kırık bir AT var
ne yapalım arkangel vuralım mı atı ne dersin? tamam dersen harbiye'de geç saatte gezerken travestilerden korunmak için yanımda taşıdığım kurusıkı ile bir kaç el ateş edebilirim ses olur : ))
bu gece +18 başlıklar çok :)) bu normal mi başlık var arkadaşı öpüp mıncıklıyor kardeşimiz de kafası karışık soruyor :))
ne yapalım arkangel vuralım mı atı ne dersin? tamam dersen harbiye'de geç saatte gezerken travestilerden korunmak için yanımda taşıdığım kurusıkı ile bir kaç el ateş edebilirim ses olur : ))
bu gece +18 başlıklar çok :)) bu normal mi başlık var arkadaşı öpüp mıncıklıyor kardeşimiz de kafası karışık soruyor :))
Şunu şunu yaptım da rezil oldum bugünün konusu bu olsun mu hanımlar