sedaecrin sohbet topiği

Aklıma şu an için güzel bir konu gelmedi hanımlar ama öncelikle gününüz nasıl geçti gibi sıradan bir konu ile başlayalım

: )) başlık sahibesi açsın biz bu başlığa istanbul'dan katılmaktayız gerçi istanbul tekirdağ'a kadar uzuyor ya : )
arkangel siz nereden efem?
bu arada sahibe konu bekliyoruz : )

Ben size otobüsle 18 saat uçakla 1 saat 45 dk uzaklıktayım Rizeden katılıyorum aranıza

Bu cevap üzerine Arkangel yaşını merak ettim doğrusu arkadaş bildiği için mi öyle dedi

Ne genci yahu? Bildiğin "kart" tan az daha hallice

Deyip çekiliyorum aranızdan

Karttan daha hallice öylemi?? O zaman bende arkadaşlar burada bu yorumu yapıp taksiye binip ve kaçan arkadaşın yaşını açıklıyorum... Hazırmısınız??

Bu arkadaş doğduğunda Göktürk devleti daha yeni kurulmuştu.

Ben 84lüyüm gayette:)

Pabucumun kenarsı

Yaşının baharındaymışsın sen de daha o halde

ooo arkangel yeşilin bağrından katılıyorsun : ))
biz de şu an istanbul'da güzel havanın tadını çıkartarak yaşıyoruz. sahibe konu bulamadı ancak benim kafam biraz karışık bu gece.

Al benden de o kadar benim de içime tourmuş bir öküz var gibi şu an çözemedim neden

ooo arkangel yeşilin bağrından katılıyorsun : ))
biz de şu an istanbul'da güzel havanın tadını çıkartarak yaşıyoruz. sahibe konu bulamadı ancak benim kafam biraz karışık bu gece.

O kadar yeşilki düşün insanın inek olası geliyor... Yeşilden başka bişe yokki usanduk da

Benimde içimde bacağı kırık bir AT var

ne yapalım arkangel vuralım mı atı ne dersin? tamam dersen harbiye'de geç saatte gezerken travestilerden korunmak için yanımda taşıdığım kurusıkı ile bir kaç el ateş edebilirim ses olur : ))
bu gece +18 başlıklar çok :)) bu normal mi başlık var arkadaşı öpüp mıncıklıyor kardeşimiz de kafası karışık soruyor :))

Saat 12'den sonra yaygınlaşıyor bu konular artıyor gibi genelde

Şunu şunu yaptım da rezil oldum bugünün konusu bu olsun mu hanımlar

Sen silahmı taşıyosun? ya bu harbiyenin neresinde böyle yoğun bunlarki senin travestilerle derdin bitmiyor:):) bir insanda neden travesti olur onada hiç anlam verebilmiş değilim ayrıcada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…