sedaecrin sohbet topiği

:nazar::nazar::nazar: İnşallah dediğin gibi hayırlıysa bir an evvel gelir de hayırsızsa aklından uçar gider.. :)

Sabah 8de iş var yarın, ufaktan yatmam lazım benim. :)
İyi gceler kuzum. :KK16::KK16:

Tamam canım bir dahaki sohbete görüşmek üzere o halde iyi geceler iyi çalışmalar şimdiden :KK16:

Gunicen seninle de önceden konuşmuşluğumuz var ama tanışmışlığımız yok tanışma merasimi yapalım mı seinle de :KK1:
Ben Ankaralıyım İstanbulda okuyorum.20 yaşımdayım.
Toiğime gelen herkesi saygıyla selamlıyorum (seçim konuşması gibi oldu ) :KK9:

Oww hadi ya çokça geçmiş olsun o ağrı da hiç çekilmez.Ben de oku yorgunluğu harici iyiyim :KK19:

Gunicen seninle de önceden konuşmuşluğumuz var ama tanışmışlığımız yok tanışma merasimi yapalım mı seinle de :KK1:
Ben Ankaralıyım İstanbulda okuyorum.20 yaşımdayım.
Toiğime gelen herkesi saygıyla selamlıyorum (seçim konuşması gibi oldu ) :KK9:

:KK51: İzmirliyim 29 yaşındayım a.selam diyeyim aklıma bişey gelmedi :KK37:

Amin yavru kuşum :KK52:
Genç gibi bişey işte artık orta yaşa giderkene :KK37:

İyisin iyi yine de öyle deme :KK1:
Ben de şimdi o yaşlara yakın olmak isterdim üniversite bitmiş maaşımı alıyor olmayı.
Anneciğimle onun hayalini kurduk daha bugün sabahta kışın şöyle bir kartalkaya sefası yapabilsek keşke dedim annemle gelecek için hayaller kurduk.
Hayal kurmak iyidir ömrü uzatır hem :KK1:

İyisin iyi yine de öyle deme :KK1:
Ben de şimdi o yaşlara yakın olmak isterdim üniversite bitmiş maaşımı alıyor olmayı.
Anneciğimle onun hayalini kurduk daha bugün sabahta kışın şöyle bir kartalkaya sefası yapabilsek keşke dedim annemle gelecek için hayaller kurduk.
Hayal kurmak iyidir ömrü uzatır hem :KK1:

O hayalleri kurduğum günleri dün gibi aklımda. O kadar hızlı geçiyor ki zaman :KK61:
Hayırlısı herşeyin kuzucum. Allah gönlünüze göre versin :nazar:

O hayalleri kurduğum günleri dün gibi aklımda. O kadar hızlı geçiyor ki zaman :KK61:
Hayırlısı herşeyin kuzucum. Allah gönlünüze göre versin :nazar:

Amin inşallah hayırlısı tabi herşeyin öncelikle.
Hepimizin hayatında oluyor böyle tatlı hayaller dönemler demek ki :KK42:

Amin inşallah hayırlısı tabi herşeyin öncelikle.
Hepimizin hayatında oluyor böyle tatlı hayaller dönemler demek ki :KK42:

Olmaz mı hiç?
30 yaşındakilere yaşlı diyordum ben zamanında ama şimdi bi bakıyorum ki zaman beni yalancı çıkartıyor :KK53:

Olmaz mı hiç?
30 yaşındakilere yaşlı diyordum ben zamanında ama şimdi bi bakıyorum ki zaman beni yalancı çıkartıyor :KK53:

Bir de düşünce yapısı değişiyor tabi eski düşüncelerimizle yeni zamandaki düşüncelerimizin hepsi bir olmuyor.
30 yaş ama tabi yaşlı olunacak bir yaş değil bakalım 50,60 'lı yaşlara gelince ne olacak halimiz :KK53:

Bir de düşünce yapısı değişiyor tabi eski düşüncelerimizle yeni zamandaki düşüncelerimizin hepsi bir olmuyor.
30 yaş ama tabi yaşlı olunacak bir yaş değil bakalım 50,60 'lı yaşlara gelince ne olacak halimiz :KK53:

Valla ben yine kokoş,bıcır bıcır bişey olurum o yaşta da zannımca :KK52:

Valla ben yine kokoş,bıcır bıcır bişey olurum o yaşta da zannımca :KK52:

Ohh valla olması gereken de o zaten geldim o yaşa diye karalar bağlamamak gerek o yaşın da getirdiği farkılıklar güzellikler var yadını çıkartmak gerek :KK16:

Gerçi benim herif o zamanlarda kıskançlık krizlerine girer :KK53:

He o zaman araya kıskanç eş girdi olmadı bak şimdi :KK1: Evli bir tane daha sohbet arkadaşımız çıktı burada iyi oldu :KK1: Sen kaç yıllık evlisin gunicen ?

He o zaman araya kıskanç eş girdi olmadı bak şimdi :KK1: Evli bir tane daha sohbet arkadaşımız çıktı burada iyi oldu :KK1: Sen kaç yıllık evlisin gunicen ?

Daha evli değiliz balım araya rahatsızlıklar filan girdi iş ciddiye binemedi ama hayırlısı diyorum :44:

Daha evli değiliz balım araya rahatsızlıklar filan girdi iş ciddiye binemedi ama hayırlısı diyorum :44:

Hıı öyle mi olsun hayırlısı tabi zamanı gelince olur elbet sıkma canını sen.Geçmiş olsun ayrıca ciddi rahatsızlıklar değildir umarım.

X