sedaecrin sohbet topiği

Çıtır hanım çıktın mı deniz sessizliğe karıştın

Bitti canım çok şükür benim de üstümden koca bir yük kalktı gitti :)
Senin bitti mi ? Hangi bölüm bu arada canım ?
Doğru dedin valla :)

Örgündeki Sağlık Kurumları İşletmeciliği, AçıkÖğretimdeki de Kamu Yönetimi.. :)

Açıktakiler ocakta onlara çok var, diğeri de bitti gibi bişey, son 1 kaldı. :)

Örgündeki Sağlık Kurumları İşletmeciliği, AçıkÖğretimdeki de Kamu Yönetimi.. :)

Açıktakiler ocakta onlara çok var, diğeri de bitti gibi bişey, son 1 kaldı. :)

Çalışkan diyorum amma kabul etmiyorsun o sözümü sana geri veriyorum kabul et çalışkansın maşallah tüü tüü iki bölüm birden
Hepsinden iyi notlar alırsın inşallah canım :)

Çalışkan diyorum amma kabul etmiyorsun o sözümü sana geri veriyorum kabul et çalışkansın maşallah tüü tüü iki bölüm birden

İnşallah kuzum, hepimiz iyi notlar alalım da kurtulalım bu çilelerden..

İnşallah kuzum, hepimiz iyi notlar alalım da kurtulalım bu çilelerden..

İstanbulluyum, büyükler Trakyalı taa kaç göbek öncesi.

Bekar değilim, sözlüyüm. Ondan okulun bitmesini iple çekiyorumm..

Öyle mii ne güzel maşallah diyorum size
Kaç yıldır berabersiniz bu güzel aşkta :)

Benim hayatımda kimse yok ya.
Birisinden hoşlanıyorum seviyorum ama ne olur bilmiyorum şu an imkansız gibi gibi

çıtır olan sizlersiniz kız ben çıtır evli hernyse çıkmadım ama çıkıyorum artık canım size iyi sohbetler biraz diğer sayfalara baktım bu arada..iyi geceler sizlere..

çıtır olan sizlersiniz kız ben çıtır evli hernyse çıkmadım ama çıkıyorum artık canım size iyi sohbetler biraz diğer sayfalara baktım bu arada..iyi geceler sizlere..

Ben sana bu lakabı yakıştırdım ama üstünde güzel duruyor rahatsız değilsin dimi çıtır hanım
Sana da iyi geceler canım bir dahaki sohbette görüşmek üzere

İmkansız diye birşey yoktur canım.. :)
Kısmetinde varsa her şey olur emin ol.
Kalbini ferah tut..

İnşallah canım benim ya kısmetse olur tabi
Ben de zaten öyle istiyorum dua ediyorum hayırlısı ise olsun hayırlısıyla da hayırlı yönlere çevirsin Rabbim inşallah.
Teşekkür ederim güzel temennilerin için de

aslında lakaplardan pek hoşlanmam ama takmasına bayılırım mesela bana deniz börülcesi diyebilrsin hem çok severim tadını hemde adım deniz o bakımdan eşim de der bazen

İnşallah dediğin gibi hayırlıysa bir an evvel gelir de hayırsızsa aklından uçar gider.. :)

Sabah 8de iş var yarın, ufaktan yatmam lazım benim. :)
İyi gceler kuzum.

bu arada asmec sende hoşgeldin ve hoşçakal..sohbetiniz koyu olsun..

aslında lakaplardan pek hoşlanmam ama takmasına bayılırım mesela bana deniz börülcesi diyebilrsin hem çok severim tadını hemde adım deniz o bakımdan eşim de der bazen

Eşinin lakabına konmayalım sonra ama madem öyle istiyorsun bundan sonra bu topiğin deniz börülcesi sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…