Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Okumadiginiz birinin hakliligini sorgulamayin ozaman
Herkesin hakli oldugu bi yer vardir
Ve Belki sonuna kadar hakli oldugu bir yer vardir... Okumadan
Çogunluk biz zaten senin yazdiklarini okumuyoruz ki, gibi kıskirtircasina sozlerle polemik yaratmak kendi adima en hassas oldugum ve burda itiraf ettigim şu konuda bari bunu yapmayin
insanlarin uzerine gitme ve sonrada k.i.b basma huyunuzdan bir kurtulun
Okumayin gecin
Ben son lafi soyleyeyim
dur sunu bir bozayim
Ben uste cikayim tavrinizi degistirin

Konu haklılık haksızlık değil çoğu şeyi olduğu gibi bunu da çarpıtmışsın.

Sen de seninle farklı fikirde olan insanlara saygısızlık yapma tavrını değiştir mesela. Niyet okuma tavrını değiştir sonra, kendi adıma konuşursam dur şunu bozayım gibi bir niyetim yok ama sen narsist yalaka malaka bir sürü şey dedin dünden beri, şiirlerinin arasında kaynadı farketmiyoruz sanma.

Duyar kasıyorsun kendince ama insanlara hakaret etme hakkını kim veriyor sana? Saygı göster ki saygı göresin, yoksa komik duruma düşüyorsun. Dürüst olayım sana da acına da saygı duyasım gelmiyor çünkü insanlara tavrın saygılı değil.

Kendi öz dedesinden çok iğrenç şeyler görmüş biri olarak;içimdeki Loch Ness'le dışımdaki Loch Ness'in kesinlikle aynı insanlar olmadığını söyleyebilirim.
Ama sizi temin ederim içimdeki Loch Ness bile bu kadar terbiyesiz,bu kadar hadsiz,bu kadar şizofik değil...

Jeanne darc_ başından sonuna kadar okudum konuyu, sizin hassasiyetinizi ne demek istediğinizi de anladım. Bu sitede bir üyeye ilk başta biri negatif eleştiri yapınca diğer üyelerde peşine takılıyor.
Sizin haklı olduğunuz yönlerde var diğer üyelerinde, karşılıklı saygı yok maalesef. Kendilerine saygı bekleyenler karşıt görüşe aynı hassasiyeti göstermiyor.

Siz çocukları akrabadan eşden dosttan tamamen soyutlayalım demediniz, tedbirli olalım dediniz kim olursa olsun, bu da bana göre de olması gereken. Kimseye sapık demiş olmuyoruz, kimsenin de beyninin içindekileri okuyamıyoruz.

Hala yok amcasına da mı güvenmiycez yok halasına da mı deniyor, evet dünya üstünde yeğenine, kuzenine, çocuğuna hallenen hastalar olduğu sürece hep tedbirli olucaz.

Güvenmek isteyen güvenir kendi insiyatifi, güvenmemek de benim insiyatifim.

kısır döngümüz birdi iki oldu
bayan burada bile kaç kişiye sapık muamelesi yaptı bilmem farkında mısınız? ya çocuklarını korumamakla suçladı
üstüne hakaret etti
keşke bunları hala yüzüne baktığı kişiye yapsaydı
ona bunca sıkıntıyı yaşayan kişiye ağzını açamayıp burada bizden hırsını çıkaramaz maalesef

ben ağzıma ne gelirse söylerim ama karşı taraf bana cevap veremez
yoksa bana karşı duyarlı davranmamış olur acıma saygı göstermemiş olur ama ben ne istersem söyleyebilirim, suçlayabilirim yargılayabilirim yetmez üstüne hakaret edebilirim mantığından bi kurtulun. buradaki hiç kimse sizin yaşadıklarınızın sorumlusu değil. cevabınızı aldığınızda da demogoji yapmayın madem.

Yapilan kiskirtici yorumlara cevap yazmiycam
Usluba ayni uslupla cevap yazmistim
K.i.b basip 2 gun ceza yedim
Simdi yine ayni uslup kulanilacak
Kiskirtici bir sekilde yazilacak
Bu sefer o usluba inmiyecem

Sana acimiyorum diye yazanlar
Zaten suanda aciyacaginiz bir noktada degilim

Cocuklara konusundaki hassasiyetimi ve sebebini yazmistim

Niye anlaşamıyoruz anlamıyorum ki...

Evet dünyada yigenine kızına torununa eşeğe damacanaya uckur çözen y..vşaklar var evet zibilyon tane taciz tecavüz istismar haberi okuyoruz bazılarımız bizzat yaşadı

Yöntem ne olmalı peki,dayı yigenine tecavüz etmişti benim de bi erkek kardeşim var dayı oluyo yani, hopp tecavüz edebilir diye beynimde sinyaller mi yanmalı, abla x i servisten ben alayım dediğinde yok alamazsın yalnız kalamazsın mı dicem aksama kadar kreste 10 tane kadın öğretmenle yemek yiyip uyuduğunu oynadığını altının değiştirildiğini bilmeme rağmen

Ben kardesimin de çocuğumun da hareketlerini zaten tartabiliyorum defalarca oynadıklarını gördüm birlikte banyo yaptırdık eşim yokken benimle hastaneye gelip 3 5 nöbetleri tuttu benimle, babamız öldüğünde oğlum can simidi oldu bize, ama nedir dayı tecavüz haberleri var ben yine de birlikte salonda yalnız bırakmayayım bu mu

Enteresan olan şu: dededen kıl kap.dayıdan amcadan kıl kap ama çocuğu okula gönder, e öğretmenlerini dayı amca ve dede kadar bile tanımıyosun ki hadi bakalım

Siteyi guzel ozetlemişsiniz
Bende farkindayim o yuzden artik takmiyorum

Benim yazdiklarima hakaret vs diyorsunuz oturup yazdiklariniza fikir arkadaslarinizin yazdiklarina kelimelerine usluplarina bir bakin
Uzun uzun yazmama bile ambargo koydunuz
Artik toplu linc kisiyle ugrasma huyunuzdan vazgecin
Siteyi cekilmez yapiyorsunuz
Bu benim dusuncem
Saygi gosterin

Kimseye sapık muamelesi yapmadı, okudum hepsini. Karşılıklı hakaret söz konusu tek taraf etmedi.
Kısır döngümüz birdi iki oldu diye kendi görüşünüz dışındaki birini hemen ayrıştırın.

Ne alakası var bu konuda office hariç nispeten yakından tanıdığım kimse yok kimsenin peşine takılmışlığımda yok reelde yok ki sanalda olsun demek ki biçok kişi aynı şeyi düşünmüş, sen düşünmemissin, bu kadar

konunun başından beri yazdıklarını okuyup bunu diyebiliyorsanız okuduğunuzu anlamıyorsunuz geçmiş olsun

Aynen karsilikli oldu bazi kelimeler
ben farkinda ve bilincindeyim
Etkiye tepki
Ve kendilerinin yasamadigi bir pisikolojide yazdim.
Beni anlamiyorlar anlarim hak veririm ama saygida duymuyorlar ben bunu anlamam ve sadece buna karsilik verdim

Bir çok kişi aynı şeyi düşününce doğru o oluyor demek ki.
Sizi yorumlarınızdan biliyorum kimsenin peşine takılacak biri değilsiniz, kaldı ki bu konuda bir çok yorumunuzu beğendim.

Jeanne darc_ ın üstüme çok gidildiğini düşünüyorum.

Sizin az önceki mesajınızı da okudum, soyutlamak zaten mümkün değil gözümüz üstünde olsun diyorum nesi anlaşılmıyor bunun. Benim çocuğumun da dayıları amcaları var. Hepsine aynı derecede güvenemiyorum bu suç mu?

konunun başından beri yazdıklarını okuyup bunu diyebiliyorsanız okuduğunuzu anlamıyorsunuz geçmiş olsun
Evet hanımefendi siz anlıyorsunuz, siz mükemmelsiniz. Sizin söyledikleriniz doğru. Lütfen alıntılamayın, benim niyetim polemik değil.

Evet hanımefendi siz anlıyorsunuz, siz mükemmelsiniz. Sizin söyledikleriniz doğru. Lütfen alıntılamayın, benim niyetim polemik değil.

hanımefendi konuyu tam olarak okumadan nedir ne değildir bilmeden birileri birilerinin peşinden gidiyor diyemezsiniz
siz birilerinin peşine takılmak amacıyla burada olabilirsiniz ama bu konu hassas bir konu ve bir çok kişi de layıkıyla bunu tartıştı cevap yazmazsanız cevap almazsınız tartışmak polemik değildir

Yazdıklarımdan çıkardığım şey ilk.cümlen olmamalı ki hayat boyu karşı çıktığım şeydir bu, birşeyin doğruluğu ona inanan insan sayısıyla ölçülmez, benim demek istediğim şuydu, hani.demişsin ya bu forumda biri eleştiriliyosa diğerleri peşinden gidiyor diye, bu koyun gibi peşinden gitme olayı değil aynı şeyi düşünme, yani birileri sırf birilerinin peşinden gitmiş olmak için değil kendileri de öyle düşündükleri için o yorumları yaptılar

Zaten üyelere bakarsan cevval üyeler öyle birilerinin yancısı olacak tipler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…