hem masaüstü hem de laptopu var laptopunun şifresini bilmiyorum.. ama eğer kaydettiyse sadece masaüstüne kaydetmez kendini garantiye alıp laptopa da kaydeder. yani onu hiç bi şekilde yok edemem. yüzünü bile görmek istemiyorum zaten..
eşinle arkadaşı işbirlik yapmıştır diyen biri vardı.. eşim asla öyle bi karakterde biri değildir bu arkadaşının geçmişte yasak bir ilişkisi olmuştu o ara eşim görüşmüyordu sonra tekrardan barıştılar. ahh keşke barışmasalardı..
evet hata yapmıs ama kızlar sunuda dusunun sonucta onla ılk yasadıgı bısey var ıcındekı o duyguyla konusmus yanı okadrda anlyısız olmayalım ya
işten ayrılma bahanesi bulmam lazım ve etkili bi bahane olması lazım..çünkü alabileceğim en iyi maaşı alıyorum eşim tepki gösterir eften püften bir sebebe.. ve peşini bırakmaz araştırır.
bu herif benim onu bildiğimi bilmiyor tabi. belli etmedim ki anladığımı. şoktan kurtulmaya çalışıyorum hala.
beni denemek için mi yapıyor acaba diye de düşünüyorum bir taraftan.. çünkü başka bi mailden göndermesi ilginç tanınmak istemiyor ya da tepkimi ölçüyor.. kabul edersem açıklıcak kimliğini muhtmele ama sert çıkıp dişimi gösterirsem vazgeçicek böylece tanınmamış olacak..
sanırım ben anlatamıyorum yeterince.. şu an eşimle bu durumu paylaşamam.. zor bi dönemden geçiyor üzerine bir de bu durumu kaldıramaz.. hatta bana tek tutunacak dalım sensin dedi geçen gün.. bu durumdan en az zararla çıkmam lazım. bu da eşimin kesinlikle bilmemesi öğrenmemesi.. şu içinde bulunduğu durumu atlatıp düzelirse ilerde birgün anlatırım ama şimdi yapamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?