- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
eğer eşin seni boşıcak kadar bu konuyu ciddiye alsaydı, bence kanaman olmadığında seninki esnektir diyerek geçiştirmezdi bu konuyu
adamın tehditlerine boyun eğme ve şikayetçi ol karakolda .. tabi eşine duyurmadan ilk etapta.
o işide hemen bırak...
ilk mailimde yazmıştım kimsiniz diye sordum ve eşimden saklım yok diye.. ama eski erkek arkadaşım eşin sorun etti mi diye sormuştu yazışırken ben de hayır anlamadı üzerinde durmadı demiştim.. eğer tüm yazışmaları okuduysa bunu da okumuştur..
konuşmamalıydım cevap vermemeliydim biliyorum hatalıyım... ama hiç aklımın ucundan geçmezdi bu adiliği yapabileceği.. daha önce de birkaç olumsuz tavrına rastlamıştım ama konduramamıştım.. bi de yüzsüz yüzsüz eşimi aradı az önce konuştular.. yarın akşam bize gelmek istiyolarmış eşiyle.. off Allahım yaa... napıcam ben
Patronunla yüzleş,yaptığın çok ayıp,artık burada çalışamam deyip istifa et.Terbiyesizlik yaparsa,eşinin eski arkadaşını bildiğini,o duruma kızmayacağını asıl kendisinin yaptığı teklifi duyarsa kızacağını söyle.
eşimle konuşmaya hiç ama hiç cesaretim yok.. zaten bu ara işi ve ailesi açısından sorun yaşadı yeterince bir darbe de benden almayı kaldıramayacağını düşünüyorum.. şu an psikolojik durumu da kötü olduğundan beni anlamaya çalışmayacaktır zaten.. eski erkek arkadaşımla konuşmam bile boşanma sebebi olabilir yani..
eşimle konuşmaya hiç ama hiç cesaretim yok.. zaten bu ara işi ve ailesi açısından sorun yaşadı yeterince bir darbe de benden almayı kaldıramayacağını düşünüyorum.. şu an psikolojik durumu da kötü olduğundan beni anlamaya çalışmayacaktır zaten.. eski erkek arkadaşımla konuşmam bile boşanma sebebi olabilir yani..
ya o sana eşine söylerim diosa sende aynını söyle.. devam edersen bunları yaptıgını tehtit ettigini eşine söylerim de
ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?