şantaj...

ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..

Valla bence o arkadaş kaybetmekle işin içinden sıyrılamaz.Herhalde eşin sadece arkadaşlığını kesmekle kalmayacaktır ve patron da bunu az çok tahmin eder.

ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..

bence hiç bişey yapma maillerede cevap verme cevap yazdıkça daha kötü olur çünkü baktın devam ediyor tehditlerine kim olduğunu bilmiyorum ama mailini direk savcılığa yolluyorum de ve o gün patronundan izin iste nereye derse işim var dersin anlar zaten tepkisine bak
eşine söyleyeceğim falan dersede ben yapmadım konuşmayı şifremi kırdılar derim dersin inkar etmekten baska sansın yok

ya tamamda hadı esın derse bukadr olay olmus sen neden bana anltmadan derse arkasndan daha cok sey cevrmıs olmuycakmısın ooff bılmıyrm yaa

sevendays sen bence hala bişiyleri gizliyormuşsun gibi geliyo bana nedense tam olarak detaylı anlat ki düzgün fikir verelim bizde adam senin yazdıklarını nasıl okudu sen yanına evrak için gittiğinde msn sayfasının açık durumda olmasıda sacma yani bişiyler ya eksik ya yanlış

nasıl kaydettiğini bilmiyorum ama ağ bağlantısından falan girmiştir muhtemelen ya da belki şifremi kırdı onu bilemiyorum. ne olursa olsun beni kafaya takmış demek ki açığını yakalayayım diye.. ve de yakaladı.. şimdi bi mail atıcam.. kim olduğunu biliyorum bu işi polis çözücek diye.. bakalım nolcak korkmadığımı görsün..

bencede korkmadığını görsünn..... ama bana durum çok karışık geldiii baştan okdum da eşin bence anladı seni kaybetmemek için anlamamazlıktan geldii her erkek olmasada türk erkeği bakireliğe önem veriyoo patraonundan da ben tiksindim ne hakla senn msn ni okur belkide eşine söledi bile en yakın arkadaşıymış baksana

nasıl kaydettiğini bilmiyorum ama ağ bağlantısından falan girmiştir muhtemelen ya da belki şifremi kırdı onu bilemiyorum. ne olursa olsun beni kafaya takmış demek ki açığını yakalayayım diye.. ve de yakaladı.. şimdi bi mail atıcam.. kim olduğunu biliyorum bu işi polis çözücek diye.. bakalım nolcak korkmadığımı görsün..

Bence kurcalama,o mailden sana uygunsuz teklif filan gelmediyse o zaman maili de konuyu da kapat.Hemen istifa et,bütün bağlantını kes,face i de kapat bu arada.Bir adım ileri gitmeye fırsat bırakma.

eşim önceki birlikteliğime bişey der mi bilemiyorum ama ondan saklamış olmama ve onu afedersiniz s.l.k yerine koymuş olmama tepki gösterebilir. keşke ilk gece anlatsaydım herşeyi ama korktum ya beni bırakırsa diye çok seviyorum çünkü..

sevendays sen bence hala bişiyleri gizliyormuşsun gibi geliyo bana nedense tam olarak detaylı anlat ki düzgün fikir verelim bizde adam senin yazdıklarını nasıl okudu sen yanına evrak için gittiğinde msn sayfasının açık durumda olmasıda sacma yani bişiyler ya eksik ya yanlış

genelde bütün patronlar işcisinin bilgisayrlarını izlerler işi ile ilgileniyormu ilgilnemiyormu diye
patron bilerek sayfayıda açık bırakmış olabilir görmesi için

arkadaşlar ne yaşadıysam anlatıyorum sakladığım bişey olsa buraya neden yazayım ki.. zaten elim ayağım birbirine girmiş durumda lütfen bana destek olun bi yol gösterin saçma sapan şeyler düşünmeye başladım çünkü..

eşim önceki birlikteliğime bişey der mi bilemiyorum ama ondan saklamış olmama ve onu afedersiniz s.l.k yerine koymuş olmama tepki gösterebilir. keşke ilk gece anlatsaydım herşeyi ama korktum ya beni bırakırsa diye çok seviyorum çünkü..

senı cok ıyı anlıyrm ama ınan kurcalama bencede o adama maıl vs atma ısten cık ıstıfanı ver bılgsyrnda blursan yazısmları sıl eger bunu yapamzsan da hıc bı sekılde konusma o adamla esınede uygun zamanı bekle ve anlt derım ben

vay arkadaş:53:
ne pislik herifler var ya
senin yaptığın ne kadar çirkinse patronun yaptığı da bi
o kadar çirkin..
bana ters geliyo evli bi kadının mazisindeki adamla
hala bişeyler konuşabiliyo olması
hele karşısına çıkmayı istemeyecek bi durumu:19:
sen resmen belaya davetiye çıkarmışsın
blöf yapıyo ya da yapmıyo
senin kendini düşürdüğün durum
kadar kötü olamaz zaten yapacakları

arkadaşlar ne yaşadıysam anlatıyorum sakladığım bişey olsa buraya neden yazayım ki.. zaten elim ayağım birbirine girmiş durumda lütfen bana destek olun bi yol gösterin saçma sapan şeyler düşünmeye başladım çünkü..

eski erkek arkadasınla konusmadan buyuk bir hata...bence bu santajlara pabuc bırakma esinle konus herseyi....

ada yazışmakları saklıyorsa onu bulup siilmelisin
adamın söyliyceği varsa işten çıktında sorada söyler ve inkar etsende kocanın aklında daha çok şüpe kalır onun için işden çıkdı diye
ayrıca yazışmalara kılıf uydurma şansın yokmu arkadaşımın eski sevgilisi vs diiye

eski erkek arkadasınla konusmadan buyuk bir hata...bence bu santajlara pabuc bırakma esinle konus herseyi....

evet hata yapmıs ama kızlar sunuda dusunun sonucta onla ılk yasadıgı bısey var ıcındekı o duyguyla konusmus yanı okadrda anlyısız olmayalım ya

senin eski erkek arkadaşınla konuşmuş olman yanlış ve bence sohbet bayağı bi ilerledi ki eski yaşadıklarınıza kadar geldi
eşine bu saatten sonra ben aslında bakire değildim seni kandırdım demen olmaz
ancak işten ayrılıp adam seni tehdit ettiği gibi sende onu tehdit edicen polise veririm die
ayrıca karşısındada ezilme patronunun dirayetli ol

bence eşine söleme arkadaşın dediği gibi msn face hepsini kapa işten de çık eşin baksana nekadar anlayışlı eğer baktın seni ewde de rahatsız ediyooo ozaman polise gitt aslında eşin bilse daha kolay olur amaa anlatmak sorunnn:31::31::31:

Back
X