ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..
ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..
nasıl kaydettiğini bilmiyorum ama ağ bağlantısından falan girmiştir muhtemelen ya da belki şifremi kırdı onu bilemiyorum. ne olursa olsun beni kafaya takmış demek ki açığını yakalayayım diye.. ve de yakaladı.. şimdi bi mail atıcam.. kim olduğunu biliyorum bu işi polis çözücek diye.. bakalım nolcak korkmadığımı görsün..
nasıl kaydettiğini bilmiyorum ama ağ bağlantısından falan girmiştir muhtemelen ya da belki şifremi kırdı onu bilemiyorum. ne olursa olsun beni kafaya takmış demek ki açığını yakalayayım diye.. ve de yakaladı.. şimdi bi mail atıcam.. kim olduğunu biliyorum bu işi polis çözücek diye.. bakalım nolcak korkmadığımı görsün..
sevendays sen bence hala bişiyleri gizliyormuşsun gibi geliyo bana nedense tam olarak detaylı anlat ki düzgün fikir verelim bizde adam senin yazdıklarını nasıl okudu sen yanına evrak için gittiğinde msn sayfasının açık durumda olmasıda sacma yani bişiyler ya eksik ya yanlış
eşim önceki birlikteliğime bişey der mi bilemiyorum ama ondan saklamış olmama ve onu afedersiniz s.l.k yerine koymuş olmama tepki gösterebilir. keşke ilk gece anlatsaydım herşeyi ama korktum ya beni bırakırsa diye çok seviyorum çünkü..
arkadaşlar ne yaşadıysam anlatıyorum sakladığım bişey olsa buraya neden yazayım ki.. zaten elim ayağım birbirine girmiş durumda lütfen bana destek olun bi yol gösterin saçma sapan şeyler düşünmeye başladım çünkü..
eski erkek arkadasınla konusmadan buyuk bir hata...bence bu santajlara pabuc bırakma esinle konus herseyi....
arkadaşlar ne yaşadıysam anlatıyorum sakladığım bişey olsa buraya neden yazayım ki.. zaten elim ayağım birbirine girmiş durumda lütfen bana destek olun bi yol gösterin saçma sapan şeyler düşünmeye başladım çünkü..
belki eşim de anlamıştır bakire olmadığımı ve sevdiğinden rencide etmek istememiştir ne bileyim üzerinde durmamıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?