şantaj...

hem masaüstü hem de laptopu var laptopunun şifresini bilmiyorum.. ama eğer kaydettiyse sadece masaüstüne kaydetmez kendini garantiye alıp laptopa da kaydeder. yani onu hiç bi şekilde yok edemem. yüzünü bile görmek istemiyorum zaten..

eşinle arkadaşı işbirlik yapmıştır diyen biri vardı.. eşim asla öyle bi karakterde biri değildir bu arkadaşının geçmişte yasak bir ilişkisi olmuştu o ara eşim görüşmüyordu sonra tekrardan barıştılar. ahh keşke barışmasalardı..

Tekrar baştan okudum.Sadece 1 mail gelmiş ve yüzleşmemişsiniz sanırım.Patron onun yazdığını bildiğini bilmiyor,doğru mu ?
Şöyle olamaz mı,senin yazışmalarını okumuştur.Arkadaşımın karısı neler çeviriyor,dur ben şuna gününü göstereyim demiştir.Bu da bir ihtimal.
Her durumda,o maile kesinlikle cevap yazma.İş inada hırsa biner yoksa.Bir yolunu bulup işten ayrıl,face i de kesinlikle kapat.

Seninkide işmiş neden eskiden birlikte olduğun insanla bu konuları konuşma ihtiyacı duydunki
şimdi bir bayan kocam eski sevgilisi ile beraber olduğu günleri konuşmuşlar ,msn de görüşüyorlarmış dese herkez boşa o kocayı derdi ..
Hatalısınız ..böyle bişey yaşamışınız ve kocanızın haberi bile yokk.. dönüp bide o adamla muhabbet ediyorsunuz bence kocanız asıl buna yıkılır.
Patronunuzda fırsat kollayan ahlaksızın tekiymiş ..peki gönderenin patron olduğuna eminmisiniz.ismini vermiş mi eski sevgiliniz olmasın

facenı kapat herseyı sıl dondurma arkdslrınıda sıl ayrıca msn adresnıde degıstır o adrese yakın bı adres al ama

hem masaüstü hem de laptopu var laptopunun şifresini bilmiyorum.. ama eğer kaydettiyse sadece masaüstüne kaydetmez kendini garantiye alıp laptopa da kaydeder. yani onu hiç bi şekilde yok edemem. yüzünü bile görmek istemiyorum zaten..

eşinle arkadaşı işbirlik yapmıştır diyen biri vardı.. eşim asla öyle bi karakterde biri değildir bu arkadaşının geçmişte yasak bir ilişkisi olmuştu o ara eşim görüşmüyordu sonra tekrardan barıştılar. ahh keşke barışmasalardı..

keşkeler olmuooo işteeee cnm zor durumdasın anlıyorum allah kolaylık versin ama senin biraz daha cesur ve sert olman lazım yani masaya vurup herkesi kendine getrmen lazımm hatalısn nede mi eski sewgilnle konustuğun için hatalısın nedenmi ewlendiğin yuva kuracağın adama baştan herşeyi anlatmadığın için mağdursun bu adi heriflerin oyununa geldiğn içinnnn

evet hata yapmıs ama kızlar sunuda dusunun sonucta onla ılk yasadıgı bısey var ıcındekı o duyguyla konusmus yanı okadrda anlyısız olmayalım ya

ama bak simdi nelere mal oldu degilmi:26: anlayıssızlıkla alakası yokki esiniz ilk birlikteligini yasadıgı kızla gorusmus olsa anlayısla karsılarmıydınız sanmam zaten olmamalıda ben sadece esinin herseyi bilmesi gerektigini dusunuyorum hem anlatınca oda oh be deyip rahatlıycaktır....

arkadaşım pabuç bırakmasana.. korkman bile hata . korkma önce. patronun o kadar cesaretli olsaydı sana mail atmaz gelir direk icraate geçerdi bu 1.

2. bu saatten sonra eşine anlatmak gibi bir hata yapma eski erkek ark ve bakirelik konusunu.

3.patronun seni deniyorda olabilir, sonuçta eşinin arkadaşı, seni deneyecek ve eşini senden kurtaracak. bu zihniyette davranıyor olabilir.

4. eğer gerçekten patron kötü niyetli bir adamsa yapacağını her türlü yapar ,
senin şuanda bu kadar korkmam sonuçları değiştirmez. lütfen sakin ol.

istifa etme işe devam et, pişkin ol. fırsat verme. git patronuna biri beni tehdit ediyor , savcılığa vercem , sizde şahit olun de. ciddiyetini belli et. adam senin ciddiyetinden korktu korktu , korkmadı
başka planlar yapmak lazım.

işten ayrılma bahanesi bulmam lazım ve etkili bi bahane olması lazım..çünkü alabileceğim en iyi maaşı alıyorum eşim tepki gösterir eften püften bir sebebe.. ve peşini bırakmaz araştırır.

bu herif benim onu bildiğimi bilmiyor tabi. belli etmedim ki anladığımı. şoktan kurtulmaya çalışıyorum hala.

beni denemek için mi yapıyor acaba diye de düşünüyorum bir taraftan.. çünkü başka bi mailden göndermesi ilginç tanınmak istemiyor ya da tepkimi ölçüyor.. kabul edersem açıklıcak kimliğini muhtmele ama sert çıkıp dişimi gösterirsem vazgeçicek böylece tanınmamış olacak..

işten ayrılma bahanesi bulmam lazım ve etkili bi bahane olması lazım..çünkü alabileceğim en iyi maaşı alıyorum eşim tepki gösterir eften püften bir sebebe.. ve peşini bırakmaz araştırır.

bu herif benim onu bildiğimi bilmiyor tabi. belli etmedim ki anladığımı. şoktan kurtulmaya çalışıyorum hala.

beni denemek için mi yapıyor acaba diye de düşünüyorum bir taraftan.. çünkü başka bi mailden göndermesi ilginç tanınmak istemiyor ya da tepkimi ölçüyor.. kabul edersem açıklıcak kimliğini muhtmele ama sert çıkıp dişimi gösterirsem vazgeçicek böylece tanınmamış olacak..

yaa iyi hoştaa eşi en son öğrendiği zaman affedebilicekmi sizcee ewliliğn sonuda olabilr bu patron ne ayak onu anlamadımmm tamam işten ayrıldın kocan sormucakmı arkadasına nedn ayrıldı die bunun bence iki ucu....... bence dürüst ol eşin bunu hakediyooo o seni kırmamak içn bakire olmadığını yuzune vurmamış bundan güsel bişi olabilirmi yaaa hangi erkek yapıyo allah aşkına bu devirde

madem şantaj yapıyor sen de onu suçlu duruma düşür. bende gözü vardı facebooku açık bırakmışım benim ağzımdan konuşur gibi bişeyler yazmış kaydetmiş şimdi de beni tehdit ediyo de eşine. eşin zamanında bu olayın üstünde çok durmadığına göre aşırı önemsemiyo demek ki. hem sonuçta arkadaşım dediği bir adamın böyle bişey yapmasına daha çok tepki göstereceği kesin.

Son düzenleme:
sanırım ben anlatamıyorum yeterince.. şu an eşimle bu durumu paylaşamam.. zor bi dönemden geçiyor üzerine bir de bu durumu kaldıramaz.. hatta bana tek tutunacak dalım sensin dedi geçen gün.. bu durumdan en az zararla çıkmam lazım. bu da eşimin kesinlikle bilmemesi öğrenmemesi.. şu içinde bulunduğu durumu atlatıp düzelirse ilerde birgün anlatırım ama şimdi yapamam..

Bak şimdi aklıma geldi.İşyerinden sakın bu siteye girme :37:

Henüz şantaj yok.Soğukkanlı davran ve şantaja izin verme.Seni tedirgin etmek için yazmış olabilir.Sen face ten konuşunca kafası atmıştır belki.İşyerinden nete girme.Hele kadınlarkulubu ne hiç girme.

sanırım ben anlatamıyorum yeterince.. şu an eşimle bu durumu paylaşamam.. zor bi dönemden geçiyor üzerine bir de bu durumu kaldıramaz.. hatta bana tek tutunacak dalım sensin dedi geçen gün.. bu durumdan en az zararla çıkmam lazım. bu da eşimin kesinlikle bilmemesi öğrenmemesi.. şu içinde bulunduğu durumu atlatıp düzelirse ilerde birgün anlatırım ama şimdi yapamam..

ozaman patronun nasıl yuzsuzce işine dewam ediyosa sende ediceksn herşeyini kapatacaksın başka çaren yokkk

aklıma neler neler geliyor.. ya eski erkek arkadaşımın face adresinden ona ulaşırsa ondan bana dair bilgiler alıp eşime onu gönderirse.. o zaman kendisi de bulaşmamış olacak..direk kaynakla halledicek işini..

eski erkek arkadaşım böyle bi durumda nasıl davranır bilmiyorum belki de beni hala sevdiği için eşimle aramızın bozulmasını ister.. olabilir yani.. off off

o zaman işyerinde patronun yanında biri bana şantaj yapıyor savcılığa başvurdum kim olduğunu belirlemeye çalışıyorlar desen gözü korkar mı acaba?

Ya bir şey sorabilir miyim yalan üzerine kurulmuş evlilik nasıl olur ki bir nevi eşininizi kandırmış oldunuz yanlış anlamayın asla amacım sizi yargılamak ve yadırgamak değil ama geçmişte birşeyler yaşamışsınız ve bunu eşinizle paylaşmanız gerekirdi

İlk olarak işinden ayrıl bence. O adamla aynı ortamda çalışma..

İkinci olarak madem adam sana şantaj yapıyor, sende ona bu şantajı, adamın eşine anlatacağını söyle. Her şeyi adamın eşine açıkla ... ?:44:

Back
X