- Konu Sahibi nagihan_14
-
benim de adetim 2 gün geçti. ara ara bir sancı giriyor sadece. bide bugün ilk kez başım döndü, ayağımdan kaydı yer sanki. ptesi falan idrar testi yapıcam. bakalım hayırlısı:))
esimle gittik test aldik oda yarin sabah idrariyla yap dedi. sabaha kadar heycanda uyamam kesin bide foss cikarsa[
adet günün geçtiyse eğer ilk idrara gerek yok biraz tut, 1-2 saat bekleyen bir idrar olsa yeter canım
kızlar bu sabah düşük yaptım çok üzgünüm.
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm.. benimde bir kaybım var ilk gebeliklerde sağlıksız olduğu için oluyormuş.. Kendini sakın yıpratma eminim en yakın zamanda anne olacaksın..kızlar bu sabah düşük yaptım çok üzgünüm.
slm arkadaşlar
benim bat 23 döngü 35 gün ...yaklaşmadı bile ama yumurtlama dönemim geçmiş olabilirmiyim ki acaba... sağ kasık feci batıyor.. ve peynirimsi bi akıntı var.. bu ayı kaçırmak istemiyorum çalışmaları hızlandırsam mı yumurtlama dönemindemiyim ki...
bu arada beni de eklemişsiniz teşekkür ederim...
yoncamelcim çok erken yapmışsın sende olsada çıkmaz :) ama insan dayanamıyor yaaaa anlıyorummm
testte yatırdığım paraları toplasam bebeğimin geleceğine yatırım yapardımmm :) lülülülülülülülü
günaydın kızlar bu gün bir arkadaşımız çaması suyu testi yaptım demiş köpürmüş.sonra test yaptırmış gerçekten hamile olduğunu öğrenmiş.az önce bende yaptım köpürdü :)
ama tabi bu testin gerçeklik payı nedir emin değilim sizde bi yapsanıza :)
nagihancımm canımmm benimm aynı ben ben bende öyleyimmmm :))
hahahaha olsun umut etmemiz bile bu bekleyiş bile çok güzel :)
esrapo eşim evde valla o evde yokken denerim apıyon sen der bana hehehe heheh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?