- Konu Sahibi nagihan_14
- #1.001
hahahahahay allahımmm yaaaa :)))))
karbonat testi ni denemiştim bende hamile deilken kabarmamıştı.karbonat çökmüştü.şu an hamileyim.tekrar denizem.birazdan sonucu yazarım.bakalım kabaracak mı :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahay allahımmm yaaaa :)))))
kızlar ben tarot baktırdım bebk konusunda hayal kırıklığı dedi
karbonat testi ni denemiştim bende hamile deilken kabarmamıştı.karbonat çökmüştü.şu an hamileyim.tekrar denizem.birazdan sonucu yazarım.bakalım kabaracak mı :d
arkadaşlar suan elim ayağıma dolaştı 3 damla var yada yok kan geldi bende reglime daha var hiç böyle birşey olmamıştııı çok şaşkınımmmm
Ara kanama mı oluyor acep:26: bazen yerleşme kanaması felanda diyorlar ama hiç bilmiyorum canım ya. Telaş yapma bekle bakalım devam edecekmi
Bekli stressten olmustur canim sakin ol
ya benim de oldu adet bitiminden 1 hafta sonra afedersiniz tuvalette silince bi iki damla kan geldi sonraki günler açık kahverengi oldu yine silince bir iki gün akıntı şeklinde devam etti sonra kesildi . şu an 6 gün var adetime bakalım nolcak merak ediyorum.
kızlar kesildi gelmedi ve akıntım varrrr
canım benim demin okuduğum bi yazıda adetin 10 gün geciktiğinde esas kesin sonucu veriyor diyo ama bazı arkadaşlarımızda adet gecikmesini takip eden üç dört yada beş gün içinde öğrenenler var tatlım ama kan testi yaptırırsan bence adet gecikmesinden itibaren çıkar tatlım hatta adet gecikmesini beklemeden kan testinde çıkanlar var benim adete 19u ama bende sabırsız idrar testinde çıkmıyacağını bile bile yapıyorummmm :)inşallahh hamişsin dir canım benimmmm[/QUOTins. allah hamile kaliriz bu ay canim insallahhamile kalitiz yarin test yapiyim dayanamam.negativ ciksada haftaya doktorumma gitcem. Allahim bu ay doldursun gobeklerimizi.
aminn pnabişim:)
Günaydın canım ben dokuzunda gittim ultrasonda bişey yok kanda çıktı.. 18 ine randevu verdi o zaman kesenin görünmesi gerekiyormuş...
hadi canım hayırlı habelerini bekliyoruzzz rabimm bebeşine sabna bagışlasınn darısıda bizeee
bat'a 4 gün kaldı ama sankii adet olucakmışım gibi hissdediorumm yaaçok umutlanmakta istemiorum ama içimden de çıkaramıorum bu hissi.acaba bi kan testi yaptırsam mıı kızlarr ya bii yol gösterin...
aynı benimde son 4ğün kaldı adedtimee bakalım çok meraklardayım :18: inş gelmezzz adet
kızlar bu sabah düşük yaptım çok üzgünüm.
çok ğeeçmiş olsun cnm
inşlallah yerleşme kanamasıdır cnm hadi hayırlısı
bide geçen günlerde burdada yazmıştım sistit olmuştum üşümediğim halde hatta 1-2 sürmüştü ilaç filan aldım geçti hemen
Kızlar çok fena sinüzit oldum. Doktora gitsemmi bilemedim. İlaç felan içmek sakıncalı olurmu? bu ay 4. denememiz. Hamileysem felan diye ilaç içmiyorum ama her ay olumsuz oluyor sonuç. Şu an baş ağrım çok fena. Siz ne yapıyorsunuz, bu bekleyiş sürecince?
jadee hayden gel artık )):