- Konu Sahibi nagihan_14
-
bence bekle bende adetime bir kac gün kala kan testi yaptirdim negativ cikinca bayagi üzüldüm. cok ümitlenmistim ben. ama bu sefer o kadar ümitlenmicem
idrar testi için bence adet gecikmesini beklemek daha güvenli ama naparsın umutla bende adetten 8 9 gün önce yaptım :)
eve gideyim ilk isim test yapmak olucak ama sabahmi yapsam dogru sonuc icin regl 3 gün gecti
idrar testi için bence adet gecikmesini beklemek daha güvenli ama naparsın umutla bende adetten 8 9 gün önce yaptım :)
eve gideyim ilk isim test yapmak olucak ama sabahmi yapsam dogru sonuc icin regl 3 gün gecti
Merhaba kızlar benim adetime 7 gün kaldı 18 mayıs ama ağrılarım var kasıklarımda sanki adet olacakmış gibi belim filan, dün akşam da karamel rengi bir akıntı geldi idrar testi için erken değil mi sabretmek lazım inşallah bekleyen tüm anne adayları için hayırlı haberler gelir...
tatlım benim bence sabah idrarı ile yap derim
Merhaba kızlar benim adetime 7 gün kaldı 18 mayıs ama ağrılarım var kasıklarımda sanki adet olacakmış gibi belim filan, dün akşam da karamel rengi bir akıntı geldi idrar testi için erken değil mi sabretmek lazım inşallah bekleyen tüm anne adayları için hayırlı haberler gelir...
inşallahhh canımm benimmmmmm inşallahhh hamişsindir
pembekelebek senin bat ne ?
18 mayıs canım normalde adet olmadan belki bir gün önce kasık bel ağrım olur dün bugün iyice arttı bana da ilginç geliyor hayırlısı olur umarım hepimiz için.
hiç içimden gelmiyor..korkuyormuyum ümitsizmiyim neyim anlamadım gitti..bence kan testi yaptırma zamanın gelmiş canım
aile hekimliği kan testi yapıyormu..ben sadece idrarda bakıyorlar diye biliyorum..tatlım aile hekimine gidip kan testi yaptırsana akşama alırsın sonucu hemde bedava :)
hiç içimden gelmiyor..korkuyormuyum ümitsizmiyim neyim anlamadım gitti..
2,5 yıldır her ay günümden önce bile test yaptığım olurdu ama bu ay rahatım çok şükür..
aile hekimliği kan testi yapıyormu..ben sadece idrarda bakıyorlar diye biliyorum..
NAGİHAN teşekkür ederim benide listeye yazmışsın....
inşallaaahhh hamişşşş kalırızzz bu ayyyy birşey değil canım bu arada hoşgeldinn
hiç içimden gelmiyor..korkuyormuyum ümitsizmiyim neyim anlamadım gitti..
2,5 yıldır her ay günümden önce bile test yaptığım olurdu ama bu ay rahatım çok şükür..
aile hekimliği kan testi yapıyormu..ben sadece idrarda bakıyorlar diye biliyorum..
NAGİHAN teşekkür ederim benide listeye yazmışsın....
tatlım benim bence sabah idrarı ile yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?