- Konu Sahibi nagihan_14
-
cnm çok iyiyim bugün yıne doktora gittim 5 haftalık oldugunu ögrendim.valla benim hiç belirtim yoktu ben mayısın 2 beklıyordum bat olucam dıye hıc gecmezdı cunku cok komik olucak ama ben hala inanamıyorum hamile olduguma
arkadaşlar ben bu ay korunmadım yumurtlama günlerimide takip ettim ilişki sonrası yattım ve regl olmama bi kaç gün var ama göğüslerim şiş kasıklarım ağrıyor. regl belirtileri vaar kasık agrısıda göğüs ucumdada beyaz kabarcıklar oluştu sizce hamile olabilirmiyim ne ooluurrr yazın cvp sevgiler...
Kızlarrrr karnımdaa seyirmler başladı sabahtan berii hayırdırrr dedimm ya böle damar atar ya hani onun gibi gözde olur ya tık tık atar aynısı karnımdaa psikolojik olamaz herhalde resmen hissediyorum yaa bu ne şimdi bölee
Mübareke kutlu doğum haftamız ve cumamız mübarek olsun diyerek
ya allah bismilla diyerek sayfayı açıyorum şimdiden bebiş
çalışmalarımız hayırlı uğrulu bereketli olsun canlarrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar ben bu ay korunmadım ve ilişki sonrası yattım çok dikkat ettim yumurtlma günlerimi takip ettim regl olmama bi kaç gün var göğsümde beyaz bir kabarcık çıktı beyaz ucunda tam göğüslerim şiş kasığım agrıyor özellikle sol reg olacakmışım gibi belirtiler var nooolur yazın sizce hamile olabilirmiyim?....
kızlarrr bugün en büyük doğum günü hediyemi aldım hamileyimmmmmmm çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)))
merhaba arkadaşlar ben bu ay korunmadım ve ilişki sonrası yattım çok dikkat ettim yumurtlma günlerimi takip ettim regl olmama bi kaç gün var göğsümde beyaz bir kabarcık çıktı beyaz ucunda tam göğüslerim şiş kasığım agrıyor özellikle sol reg olacakmışım gibi belirtiler var nooolur yazın sizce hamile olabilirmiyim?....
bat'a 4 gün kaldı ama adet olucakmışım hissi var yaaaçok umutlanmak istemiiorum ama bebişide düşünmeden edemiorumm.acaba bi kan testi yaptırsam mı kızlarr çok mu erken.napiyimm bii akıl verinn. çatlıycamm resmenn:)
bat'a 4 gün kaldı ama adet olucakmışım hissi var yaaaçok umutlanmak istemiiorum ama bebişide düşünmeden edemiorumm.acaba bi kan testi yaptırsam mı kızlarr çok mu erken.napiyimm bii akıl verinn. çatlıycamm resmenn:)
ben geldim kimse yokk
bendede var bunlar tatlımm kuyruk sokumumda ağrıyo arada değişik belirtiler yaşıyorum adet ağrısına bener ama adet ağrısından daha tatlı belirtiler
aynisi bugün iki kere bende oldu piskolojik oldugunu düsünüyorum bide elimi sag kasigima bastirdim sizladigini hisettim hamilelik belirtisi olabilirmi? adetim 3 gün gecikti bu aksam eve gidince test yapcam dayaanamiyoru merak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?