- Konu Sahibi nagihan_14
amin allah tüm isteyenlere versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin allah tüm isteyenlere versin
walla burnumun şekli şahane 3 sene oldu yaptıralı hiç bi deformasyon da yok AMA !!! burnumda çok sağlıklı nefes alamıyorum hep ağzımdan nefes alıyorum
kızlarrr bugün en büyük doğum günü hediyemi aldım hamileyimmmmmmm çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)))
canım benim demin okuduğum bi yazıda adetin 10 gün geciktiğinde esas kesin sonucu veriyor diyo ama bazı arkadaşlarımızda adet gecikmesini takip eden üç dört yada beş gün içinde öğrenenler var tatlım ama kan testi yaptırırsan bence adet gecikmesinden itibaren çıkar tatlım hatta adet gecikmesini beklemeden kan testinde çıkanlar var benim adete 19u ama bende sabırsız idrar testinde çıkmıyacağını bile bile yapıyorummmm :)inşallahh hamişsin dir canım benimmmm[/QUOTins. allah hamile kaliriz bu ay canim insallahhamile kalitiz yarin test yapiyim dayanamam.negativ ciksada haftaya doktorumma gitcem. Allahim bu ay doldursun gobeklerimizi.
benim de bat bugün. ama ne ağrım var ne gelen giden noluyo acaba, bebişim içimde???
kızlarrr bugün en büyük doğum günü hediyemi aldım hamileyimmmmmmm çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)))
evet bendede vardı hala hafif bi şekilde devam ediyor..İnşallah hamilesindir canım..demin okudum başka bi konuda adetten 10 gün önce kasık larda böle iğne batmaları oluyomuşşşş :) bu beni mutlu etti vallaaa
daha önceleri hiç gecikirmiydi böyle
SELAM KIZLAR
benimde sat 5 nisandı batda 3-5 mayıs gibiydi ama hala gelen giden yok..
5 mayısta idrar testi yaptım ama bişi yoktu..
preseed aldıysanız bilirsiniz onun yanında gelen testler varya şu kağıt gibi olanlardan.. pek güvenmedim ona da nedense..
hala bekliyorum..
ara ara düzensiz olduğu olurdu ama bir kaç aydır 29-30 günde oluyor..
2,5 yıldır bekliyorum.ondan olsa gerek 1 günlük gecikmede bile yıllar olmuş gibi geliyor...