kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar idrar thlili yaptımmmmm silik çizgi çıktııııııııııı elim ayağım titriyo yaa çok heyecanlıyımmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar idrar thlili yaptımmmmm silik çizgi çıktııııııııııı elim ayağım titriyo yaa çok heyecanlıyımmm
canım daha 5 gün varmış bi bekle bakalım hemen karamsar düşünme tabii ki silik çıkıcak çünkü lh düştü artık yumurtlama günün geçti silik çıkması çok doğalKızlar bat a yarın 5 gün kalmış olacak ve bende erken gebelik testi var. Yarın yapicam testi insallah ama çok umitsizimçünkü dün ovulasyon testi yaptım ve cooook silik çıktı , demekki bende hiç hcg hormonu yok, di mi kızlar???
Bı yorum yapın yaa(
Senide ugurlarsak bizi yalniz birakma canm yaaa...
inşallah hamişsindir canım kan testine git bence hemenkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar idrar thlili yaptımmmmm silik çizgi çıktııııııııııı elim ayağım titriyo yaa çok heyecanlıyımmm
hehehe kız kocam yok ya kafaya vurdu benim üstelik bak netten arat karbonat olayını geçmişte kulübün kızları yapmış böyle deneylerCanım dişçiden kaçış yok demek ki ama kolay bişey demekki şıp diye kurtulcan o ağrıyı çekmenden iyidir
ayrıca sen o dişin derdine düştüğün vakit aşılaman da tutucak bence hep böyle vakitlerde gelir böyle müjdeler:124:
asiselcan cadısı senin yüzünden sayfaları oku oku bitiremedim
çatlak mısın sen yaaiğne ne renk olcak çişin içinde paslanır
sende ne cevherler varmış dökül bakem :111:
aşkolsun şumir ben neciyim yawrum burda
hepicinizi doğurtmadan bırakmam sizi
Canım dişçiden kaçış yok demek ki ama kolay bişey demekki şıp diye kurtulcan o ağrıyı çekmenden iyidir
ayrıca sen o dişin derdine düştüğün vakit aşılaman da tutucak bence hep böyle vakitlerde gelir böyle müjdeler:124:
asiselcan cadısı senin yüzünden sayfaları oku oku bitiremedim
çatlak mısın sen yaaiğne ne renk olcak çişin içinde paslanır
sende ne cevherler varmış dökül bakem :111:
aşkolsun şumir ben neciyim yawrum burda
hepicinizi doğurtmadan bırakmam sizi
pepeninteyzesine kocaman bir alkış yapıyoruz kızlarkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar idrar thlili yaptımmmmm silik çizgi çıktııııııııııı elim ayağım titriyo yaa çok heyecanlıyımmm
yok yavrum gitmem biyere ben bu topiğe yapıştım kene gibi naz arkadaşımızın açtığı topik uğurlu geliyomuş hamiş kalıpta doğurana kadar naz nerde ben orda ben nerde siz orda ahahahahaha
Valla bende cok fena yapistim buraya 4aydir :)) ins. Hepimize ugurlu gelir bu topik.. Sen ne zamandir burdasin cnm
Canım sakın canını sıkma ! Ama söyle de bir doğru var, hiç uğraşmadigin zaman daha kolay gebe kalınıyor . Buraya güzel haberlerle dönmeni bekliycem.
canım daha 5 gün varmış bi bekle bakalım hemen karamsar düşünme tabii ki silik çıkıcak çünkü lh düştü artık yumurtlama günün geçti silik çıkması çok doğal
ekimden kasıma transfer oldumcanım 5 aydır uğraşıyorum işte bebek için bu kasım 6. ayım olcak
benimde o kadar oldu selcancım ben yoruldum artık. ama sen şanslısın en azından daha önce hamile kalabildiğini biliyorsun
kızlar ağrınız mı var hem de acaip ağrı ben bunu biyerden hatırlıyorum
oh ne güzel ne güzel bende de var o ağrıdan bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?