canım benim öyle diyosunda ben bu bebeği 10 yıldır istiyorum ama ya kalbi duruyo ya düşüyo böyle şeyler kadın pskolojısını bozuyo heleki kürtaj çok derin yara açıyo allah hepimize çok çok sabır versin canımya valla üzülme sana dr olmaz dedimi demedi heralde o zaman üzülme
kızlar banim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 4 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;
36,8
36,9
37
37
dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de:26:
valla canım doktor sadece prolaktine baktı erken diye diğer testleri yapmadı. ama bilmiyorum umudumu kestim artk
Canım dişçiden kaçış yok demek ki ama kolay bişey demekki şıp diye kurtulcan o ağrıyı çekmenden iyidir
ayrıca sen o dişin derdine düştüğün vakit aşılaman da tutucak bence hep böyle vakitlerde gelir böyle müjdeler:124:
Bu arada hcg 97 çıktı kızlar :111:
bat yarın
doktor bana ilaçtan dolayı olabilir demişti hayırlısı cnm benim inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın inş. en azından çare var ne güzel hiç çocuğunun olmamasına engel bi durum görmüyorum Allah daha beterinden saklasın tek sorun içimizde çok kafaya taktığımız için olmuyo bence benimde hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyo hiç aklımdan çıkmıyo Allah yardımcımız olsun ben yeni bi doktora gidiyorum benden rahim filmi+kan testi istedi sonuca göre bakacak galiba muayene ücreti 200 tl tutmuştu onu patronum ödedi çok iyi olduböyle patron darısı herkesin başına patronum bayan olunca halden anlıyor haliyle
kızlar banim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 4 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;
36,8
36,9
37
37
dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de:26:
inşşş naz da sen de bu ay direk temmuz anneleri topiğine gelirsiniz yine ayrılmazsınız....uğurlu yaaa kimsenin bebeğine bişey olmadan hep beraber doğururuz:)yok yavrum gitmem biyere ben bu topiğe yapıştım kene gibi naz arkadaşımızın açtığı topik uğurlu geliyomuş hamiş kalıpta doğurana kadar naz nerde ben orda ben nerde siz orda ahahahahaha
Kızlar bat a yarın 5 gün kalmış olacak ve bende erken gebelik testi var. Yarın yapicam testi insallah ama çok umitsizimçünkü dün ovulasyon testi yaptım ve cooook silik çıktı , demekki bende hiç hcg hormonu yok, di mi kızlar???
Bı yorum yapın yaa(
bende dün ağrılarıma dayanamayıp gittim doktora ve tahlil yapıldı ilaç verdi ve değerlerime bakıldı 0,100 çıktıı bu nedir kkızlar
inşşş naz da sen de bu ay direk temmuz anneleri topiğine gelirsiniz yine ayrılmazsınız....uğurlu yaaa kimsenin bebeğine bişey olmadan hep beraber doğururuz:)
bilmiyorum takip ediyormuydun ben 4 gün kala yaptım test hiç bişey çıkmadı bekledim çıkmadı ışığa tuttum güneşe tuttum çıkmadıı...kesin hamile değilim hamile olsam azcık da olsa gözükürdü dedim...adet günümde adet olmayınca bir ihtimal diye yaptım ve 2. çizgiyii gördümm..adet olmadan ümit kaybetmek yok
merhaba benide eklermisiniz beklenilmeyen adet tarihim 13 kasım.herkese bol şanslı bir ay olsun inşallah.
bu doktor hanfendi bana verdi klomeni daha da gel git bişi demedi.
yumurtalarımı kim kontrol edicek benim şimdi..bu kadın neden böyle yapıyor yahu :s
inşşş naz da sen de bu ay direk temmuz anneleri topiğine gelirsiniz yine ayrılmazsınız....uğurlu yaaa kimsenin bebeğine bişey olmadan hep beraber doğururuz:)
bilmiyorum takip ediyormuydun ben 4 gün kala yaptım test hiç bişey çıkmadı bekledim çıkmadı ışığa tuttum güneşe tuttum çıkmadıı...kesin hamile değilim hamile olsam azcık da olsa gözükürdü dedim...adet günümde adet olmayınca bir ihtimal diye yaptım ve 2. çizgiyii gördümm..adet olmadan ümit kaybetmek yok
reann cevap verir misinklomen niçin verildi acaba
klomen niçin verildi acaba
slm herkese,,,
nasılsınız,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?